paspatur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Golf 7 alacam. Fakat hiçbir bayide almak istediğim rengi bulamıyorum, kafayı yiyecem. Sipariş verecem fakat rengi görüp seçemiyorum Hanımla otopark otopark gezip araba arıyoruz. Kirliyse siliyoruz falan.. E yuh. Golf 7 limestone grey sahibi olan var mı? Yada limestone ile tungsten arasında bir tercih konusunda fikri olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=twyw8UdsWnY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Beyaz golf iyi ya. Paraniz cebinizde kalir, satarken fazla deger kaybetmez, aninda satarsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 1 hafta sonra lavuğun biri sürtecek ya da saçma sapan bir şekilde boyasına birşey olacak kafa yorduğuna değmez gece görünürlüğü olan bir renk al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Selam, Gece görünürlüğü mühim elbette: Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Daha az önce çıktım ümraniye rekor oto dan ve golf e baktım Araç 1.6 tdi dsg comfortline.... Liste fiyatı 92.000 tl bakın altını çiziyorum 92.000 TL ARAÇTA; yağmur sensörü yok Otomatik yanan farlar yok Hız sabitleyici yok Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası yok Coming home leaving home yokk Yani kısaca doğuş ben kazığı yağladım buyrun diyor..... İsteyen buyursun O paraya buda var DOĞUŞ ÇIKIŞLI LED FAR ISITMA VE SOĞUTMA SUNROOFLU FULL+FULL İlan No: 214514311 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-dogus-cikisli-led-far-isitma-ve-sogutma-sunrooflu-full-plusfull-214514311/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Valla Fenerbahçe Volkswagen' e 2012 senesinde Polo almaya gittik. Mavi ve sunrooflu istiyorduk, siyah ve sunroofsuz alıp çıktık. Yani açıkcası durum bu. Bence gri istiyorum de, artık bahtına ne çıkarsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Katibim said: Daha az önce çıktım ümraniye rekor oto dan ve golf e baktım Araç 1.6 tdi dsg comfortline.... Liste fiyatı 92.000 tl bakın altını çiziyorum 92.000 TL ARAÇTA; yağmur sensörü yok Otomatik yanan farlar yok Hız sabitleyici yok Kendiliğinden kararan iç dikiz aynası yok Coming home leaving home yokk Yani kısaca doğuş ben kazığı yağladım buyrun diyor..... İsteyen buyursun O paraya buda var DOĞUŞ ÇIKIŞLI LED FAR ISITMA VE SOĞUTMA SUNROOFLU FULL+FULL İlan No: 214514311 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-dogus-cikisli-led-far-isitma-ve-sogutma-sunrooflu-full-plusfull-214514311/detay aslında bu çok Doğuşla ilgili bir şey değil. Arabanın standart donanımının doğuşla bir alakası yok elbet. Burada sorun VW in çok satıyor olması. Adam her halükarda o aracı satacağını biliyor. Dolayısıyla sana bin TL bile indirim yapmıyor. Örneğin git Opele sağlam pazarlıkla 65K lık arabayı 57-58 e alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 en çok grileri seviyorum golflerde. 2013 yılında 2012 model ikinci el 5700 de golf 7 aldık 42 bin teleye. en boş donanım herşeyin boşu. hayatımızda aldığımız en mantıklı eşyaydı sanırım. 2004 megane2'den geçtik bu araca. katırdan inip pegasusa binmek gibi bişey oldu bizim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 golf abi sırf isim satıyor. ikinci eli değerli olduğu için hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 o tarzda bir araba aranıyorsa leon 10 kat daha mantıklı golften Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Liebe said: o tarzda bir araba aranıyorsa leon 10 kat daha mantıklı golften + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Selam, Abi Leon da elle tutulur bir halt değil nazarımda (td) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Abi Leonun ne gibi kötü yanları var pek bilgim yok, 2011-12 1.6 TDİ otomatik modellerine bakıyorum yaza doğru alırım diye 45 bine falan. O paraya aynı kasada otomatik dizel olarak önerebileceğin daha iyi bir araba var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 koyu kırmızısı koyu mavisi bi de kurşun grisi iyi. derin siyah da çok güzel ama çok kir gösteriyor o yüzden siyah alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Liebe said: Abi Leonun ne gibi kötü yanları var pek bilgim yok, 2011-12 1.6 TDİ otomatik modellerine bakıyorum yaza doğru alırım diye 45 bine falan. O paraya aynı kasada otomatik dizel olarak önerebileceğin daha iyi bir araba var mı? Selam, Abi yaza dogru 45000'e o arabayi nah alirsin. Saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 55-60 bin mi olacak araba hayırdır tüyo mu aldın ona göre gidip şimdi alalım hemen sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Abi bayram onu falan net koyar ustune. Doviz falan da artarsa cok net. Bir de o fiyata hep yuksek kmlileri, kazalilari, patronun oglunun arabalari falan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-seat-leon-hatasiz-kazasiz-232516230/detay şöyle ilanlar var km tabi düşük değil ama leon alana kadar fiesta otomatik daha az km daha dolu bulunabilir, hem bu kadar parayı bir anda gömmemiş olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 al beyazını, sonra git istediğin renge kaplat, renk sorun mu ki artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Liebe said: http://www.youtube.com/watch?v=twyw8UdsWnY abi bunları da koysana sdfds http://www.youtube.com/watch?v=PwJm5_BnZyQ http://www.youtube.com/watch?v=bQ4VWFU8dgQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Liebe said: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-seat-leon-hatasiz-kazasiz-232516230/detay şöyle ilanlar var km tabi düşük değil ama leon alana kadar fiesta otomatik daha az km daha dolu bulunabilir, hem bu kadar parayı bir anda gömmemiş olurum. C4 Exclusive 2012 model 60bin km dizel otomatik Düşünürsen haberleşelim. Yaza doğru satmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Cacodemon, abi geçen ay aldım c4 confort plus dizel otomatik, 53km de 45.000 e aldım. Bilseydim senin exclusive e bakardım, ya da beklerdim 1-2 ay daha :> Dizel otomatik araçlar pahalı liebe bu arada, ondan elini çabuk tutmanı öneririm. Ben auris, c4 ve leon arasından c4ü aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 abi şu an para yok ya, anca yaza doğru hatta hazirandan sonra falan denkleyebilirim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Liebe said: abi şu an para yok ya, anca yaza doğru hatta hazirandan sonra falan denkleyebilirim gibi gel yaza doğru sana leon sc satayım. HATASIZ FULL+FULL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar