KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 tamamda hipnozla çatal kaşık bükme hiç alakasız iki konu
huun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 inanmıyorum diyenlerin gözünde inception gibi birşey canlanıyor sanırım, öyle birşey değil. yolda giderken birisi gelip seni uyutacak, banka şifreni alacak ya da niye yaptığını bilmediğin halde saçma sapan şeyler yapacaksın böyle şeyler yok. tıbbi bir yönü falan da yok, olsa olsa alternatif tıp. bin türlü ilaçla geçmeyen ağrın hipnozla geçmiyor ya da hayatını ciddi şekilde etkileyen bir fobi için psikoterapistin tedavi edemediği birşeyi geçirmiyor. o ağrı hipnozla geçiyorsa zaten psikolojik sebepleri var demektir vs. inception izleyin hipnozdan daha çok korkun sdfsadf
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 BEN hipnozla diş tedavisi oldum kaç ay. Sonra ÖYYLE bir acı duydum ki bir daha hipnoza giremedim. Ama anestezisiz ÇATIR ÇATIR çalışmıştı adam ağzımda. Hortum falan da yok... " ağzın kuruyor kupkuru " diyordu salya olmuyordu ağzımda. Sonra beynime girdi bi sancı hemen iğne yaptı bir daha da hipnotize olamadım :/
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 hipnozla çivili tahta üzerinde yürüten lel doktorlar vardı eskiden tanıdığımız. bende gelsin beni hipnoz etsin diyorum.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 KillJoy said: tamamda hipnozla çatal kaşık bükme hiç alakasız iki konu canım enerjiye verilen şekil ile alakalı işler.
masa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Freud hipnozu tedavi amaçlı kullanıyor ilk başta (telkine yatkın olması gerekiyor kişinin) ama sonra fark ediyor ki hipnoz ile tedavi diye birşey yok. Örneğin kadının tiklerini hipnoz(telkin) ile yok ediyor. Ama sonra tik yok oluyor ama semptom ortaya çıkarıyor. Ve Freud hipnozu bu amaçla kullanmayı terk ediyor. Şuan psikanalistler hipnozu bilgi almak amacıyla kullanıyor. Aynı rüya gibi bilinçaltını ortaya çıkarmak için. Hipnoz ile gizli kalmış anılar vs ortaya çıkarılabiliyor.
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 sostizm said: BEN hipnozla diş tedavisi oldum kaç ay. Sonra ÖYYLE bir acı duydum ki bir daha hipnoza giremedim. Ama anestezisiz ÇATIR ÇATIR çalışmıştı adam ağzımda. Hortum falan da yok... " ağzın kuruyor kupkuru " diyordu salya olmuyordu ağzımda. Sonra beynime girdi bi sancı hemen iğne yaptı bir daha da hipnotize olamadım :/ Ahahaha bu ne lan
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 hehhhh!!!! neredesin be koçum?işin uzmanı geldi. peki masacığım,sen biliyor musun hipnoz yapmayı? ne diyon bu işe? inanmayanlar falan var da,olmayacak bir durum değil senin yazdıklarından anladığım kadarıyla?
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 bingildak said: sostizm said: BEN hipnozla diş tedavisi oldum kaç ay. Sonra ÖYYLE bir acı duydum ki bir daha hipnoza giremedim. Ama anestezisiz ÇATIR ÇATIR çalışmıştı adam ağzımda. Hortum falan da yok... " ağzın kuruyor kupkuru " diyordu salya olmuyordu ağzımda. Sonra beynime girdi bi sancı hemen iğne yaptı bir daha da hipnotize olamadım :/ Ahahaha bu ne lan parası çokmuş. vermiş. sonra pişman olmuş.
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 KillJoy said: fobileri yenmek ıvır zıvır mı? bi arkadaşımın kız arkadaşı bu sayede iyileşti. ağır vakka idi yok elbette deil ama işin bu kadar mistik ve numaracı tarafını bi kenara koyup bakılması gerekiyo. hipnotize ettim kredei kartı şifresini aldım! baska bişi, bilince bilinc altına yerleşmiş tetiklenmeleri kırmak baska bişi.
dasBock Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 tiLi said: bu dedigin nedense bana pek inandirici gelmedi Daemir Hypnosurgery
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 KuddusiMavra said: bingildak said: sostizm said: BEN hipnozla diş tedavisi oldum kaç ay. Sonra ÖYYLE bir acı duydum ki bir daha hipnoza giremedim. Ama anestezisiz ÇATIR ÇATIR çalışmıştı adam ağzımda. Hortum falan da yok... " ağzın kuruyor kupkuru " diyordu salya olmuyordu ağzımda. Sonra beynime girdi bi sancı hemen iğne yaptı bir daha da hipnotize olamadım :/ Ahahaha bu ne lan parası çokmuş. vermiş. sonra pişman olmuş. Valla çok memnundum, keşke canım yanmasa devam edebilseydim anestezisiz tedaviye. Bittiğinde çok dinç hissediyordum bir de.
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 bu arkadaşımın exinin başına gelen olay şöyle bişiydi; kız bigün okula gidio, her şey normal, okulda boya yapılacakmış binanın dışına büyük koyu renkli kumaşlar germişler.. kız sonra eve gelio. Ertesi gün okula gitmek istemiyor, daha sonra dışarı çıkmak istemiyor. korktuğunu söylüyor. yaklaşık 6 ay(belki daha uzun, hatırlamıorm pek) boyunca kız evden dışarı çıkamıyor. psikolog falan geliyor nafile. ilaç tedavisi yanıt vermiyor. normal bi kız biranda sokak korkusu olan birine dönüşüyor. sonra bi yerden bi adam buluyor kızın aylesi. adam hipnozcuymuş. 3-5 seans yapıyorlar bilinçaltına. seansların birinde öğreniliyor ki; kızın küçükken bakıcısı gizli gizli dövüyormuş bunu. Bu kız da korkunca perdenin arkasına saklanıyormuş. Bakıcı perdenin arkasından arkasından kıza vuruyomuş... Kız o gün okula gittiğinde, okula giydirilmiş olan boya koruyucu büyük kumaşlar direk bu küçüklükte yaşadığı anı tetiklemiş ve kız biranda agorafobik olmuş. lel
di Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 KuddusiMavra said: KillJoy said: tamamda hipnozla çatal kaşık bükme hiç alakasız iki konu canım enerjiye verilen şekil ile alakalı işler. Farkli bi cesit metal, elektrik veriyo elindeyken, bukuluyo cat diye, sonra sana verince elektrik kesiliyo, ugrasip duruyosun ulan nasi buktu bu herif bunu diye. Haliyle evet, zerre kadar alakasi yok telkin ile.
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 iluzyonistlikten farkı yok hipnozun. inanmaya yani hipnoz olmaya meyilliysen ve istiyorsan oluyorsun işte.
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Ağrıyı nasıl kesiyor peki? Hipnoz altında doğum falan aypıyorlar, vücut sıvılzarını falan kontrol ediyor hipnozcu.
dasBock Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 hipnoz için Derren Brown'a bakın denmiş ön sayfada. kesin konuşmak istemem de videoların çoğu hakkaten fake kokuyor http://www.youtube.com/watch?v=ja2NEfCEoJk
di Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Seele said: elektirigi nerden veriyor peki adam. Vardir bi yerinde bi mekanizmasi da bulamadim ben bunu nerde okudugumu/izledigimi ama oyle cok biseye gerek yok muhtemelen. Diger trick'lere goz attim, baya baya el cabuklugu. Cogu alip catali bukup sonra sallamaya basliyo sen buktugunu gormeden, yavaslatinca kendi kendine olmus saniyosun. Neyse, sonuc degismiyo iste, telkin bi yana, iluzyon baska bi yana.
dasBock Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 sostizm said: Ağrıyı nasıl kesiyor peki? Hipnoz altında doğum falan aypıyorlar, vücut sıvılzarını falan kontrol ediyor hipnozcu. abi hipnozun varlığını kabul ettirmek, allah inancı olan birini ateiste dönüştürmek gibi bişey. adam direkt reddediyor araştırmadan etmeden. yapıcak bişe yok yani. sorduğun soruya cevap vermelerini bekleme.
di Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 dasBock said: hipnoz için Derren Brown'a bakın denmiş ön sayfada. kesin konuşmak istemem de videoların çoğu hakkaten fake kokuyor http://www.youtube.com/watch?v=ja2NEfCEoJk Adam kitaplarinda ve show'larinin cogunda neyi nasi yaptigini, neden oyle oldugunu anlatiyo zaten. Dolayisiyla bilip bilmeden konusmamak onemli cidden.
dasBock Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 adamı 2 sayfa önceki tavsiye üzerine keşfettim. 10 dakika içinde bütün şovlarını izleyip bütün kitaplarını okuyup bi kanıya varmamı bekliyosan biraz daha zamana ihtiyacım var.
di Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 2 dk'da "videolarinin cogu"nu izlediysen kitaplarini da okurdun bence de gerek yok, birine giydirmeden once kimmis neymis, kac senedir napiyomus diye bi bsckground check yapsaniz bile yetecek ama klasik paticik iste, giydir gitsin.
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 hipnoz birinin sizi kandırmasına izin vermeniz ve kandırılmaya rıza göstermenizdir arkadaşlar. videodaki gibi https://www.youtube.com/watch?v=gEDaCIDvj6I herif az önce 200 tane malı dokunmadan indiriyordu asdfasfg sonrasında emekli aylığı için kapkaççıdan dayak yiyen dedeye dönüştü. dasBock said: videodaki feyk neyk bilinmez ancak bi gerçek var ki o da hipnoz tekniğini komple reddeden bi kesim var. ciddi bi teknik olmasına rağmen bazı kekolar (genel olarak bahsediyorum) "yok yeaa gelsin beni hipnoz etsin bakalım" kafasındalar. onlara birer top lel benden. o yüzden bu yazılanı ve yazanı videodaki yaşlı amca ve elinin rüzgarında savrulan delikanlılar ve inkar edenleri mma'cı olarak okursanız daha çok keyif alıyorsunuz, alınmak yerine. :Ç
Öne çıkan mesajlar