Aceace Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 70'e 100 ölçülerinde bir postere çerçeve yaptıracağım da. Daha sonra da başka tablolar için gidebileceğim, abzürt pahalı olmayan bir yer biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Besiktas'ta vardı, barbarosta çıtır pub'dan hemen soraki ilk kucuk sokakta. Abartı pahalı degildi ama bi kere işim düştü bilemicem çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 45 liradan fazla verme zaten, mat cam yaptir bir de. ince cita kullansinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Peregrin said: 45 liradan fazla verme zaten, mat cam yaptir bir de. ince cita kullansinlar. Alakasız olacak da sana öm atmıştım görmedin galiba. Bakar mısın diyecektim. :) Bu mesaj kendi kendini imha edecektir sdsfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Koçtaş bauhaus gibi yerlerde yapılıyor diye hatırlıyorum. Stüdyo fotoğrafçılar da yapar ama çok para ister onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Hangi semttesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 çerçeve gerekiyor bana da, yeniköy istinye trabya taraflarında falan bilen var mı şurası var http://artmosfer.com/ ayakta silkerler gibi geld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 bauhaus yapıyor, fiyat hatırlamıyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Lamarts Perpa da. Çok ucuz değildi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 git bauhaus'a yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 koçtaşlarda da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Artmosfer de hallettim ya 60 falan tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar