Gizli Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 yerde dana gibi yatıyordu, ölü sandık başta. sonra baktık gözünü kırpıyor. üşümüştür diye düşünüp elimize alacaktık da baktık bizden kaçamıyor; uçmuyor,uçamıyor. elime alıp biraz ısıttım. sonra bu soğukta uçamayan bir kuşu dışarıda bırakamam diyip eve getirdim. eve gidiş yolunda koydum ön koluma kuşu. bayağı da garipti çok güldüm aha böyle herneyse amcalar, fotoğrafta da görebileceğiniz gibi gagası turuncu; tüyleri siyah. türü ne olabilir? melanizmi olan bir martı olabilir mi? gerçi martı için fazla küçük bir de ne yer ne içer, ne yapmalıyım? adını da ibrahim koyduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 http://iblog.milliyet.com.tr/imgroot/blogv7/Blog333/2012/04/02/54/356415-3-4-fb01e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 karatavuk bu "turdus merula" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 karatavuk demeye gelmiştim adam biliyor direk ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 "Yuvadan düşen yavruyla kesinlikle ilgilenmezler." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 eti fena degil diyorlar. biraz büyüsün pişirip yersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 ibrahimi asla yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 allah bize onları yememiz için gönderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 ishak o, ibrahim değil ee ne yedireyim şimdi ben buna? bulgur koydum yanına biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 İbrahim diyorsun ama hacer cıkmasın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 op ye duyarlılığı için helal olsun.ne yazıkki kanadı kırıksa çok uzun yaşamıyor kuşlar. bende aynı şekil martı bulmuştum geçen yıl.maruldan tut kedi mamasına kadar herşeyi afiyetle yiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 kuş olayı iki kere bana da oldu ya şu birincisi hatta: https://forum.paticik.com/read.php?22,7085851,page=1 sonra da martı bulduk işyerinin önünde. dev gibi. koyduk kutuya belediyeye verdik. yaşadığın yerde kuşları alan bi yer vardır. benim yaşadıgım yerde taypark diye bi yer var ordan alıyolar kuşları işte. sonra napıyolar bilmiyorum. araştır götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 hüseyin koysaydınız yerdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 aynen adı ibrahimse kafasını kesseniz de ölmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 bende bikere sarı güvercin bulmuştum, halsizdi hayvan uçamıyodu. 2 kanat çırpıp düşüyodu. 2-3 gün vitamin buğday v.s besledim. Canlandı kerata. Sonra da buldu bi eş kendine bidaha da gelmedi ipana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Xenocide said: hüseyin koysaydınız yerdiniz. Eskilerden yakalamış. Tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Komodo said: allah bize onları yememiz için gönderdi öyle olsaydı çiğ gönderir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 serjuhan said: Xenocide said: hüseyin koysaydınız yerdiniz. Eskilerden yakalamış. Tebrikler :) Hüseyin Denkalan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 kanadının kırık olup olmadığına yarın bakacağım. elimle tutarken öyle acayip hareketler yapmıyordu, sevmeme izin veriyordu. kırık olsa duramazdı, debelenirdi diye düşünüyorum. öyleyse neden uçmuyorsun hacı? yavru falan mı diyeceğim de değil gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 bulgurdan yedi mi hiç gördün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 biraz yemiş gibi sanki ama emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 yerse ayaklanır ama gözlemlemek lazım çiğnemiş dağıtmış da olabilir yoksa işi zor yemezse aspirin varsa yarım su bardağında yarısını erit koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 başlığı görünce "ne oluyor lan burada" diyen bir tek ben miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 kuş acmis basligi ondan normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 ne tatlı bir şey bu şapşal şapşal bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar