paspatur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 İzleyen var mı arkdşlr? Süper yapmışlar valla.Kesin Caponlar yapmıştır... [Acaba sizde danslarda biraz M.jackson ve thriller motifleri hissettiniz mi?][signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 heh o kesin zaten de:-)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 transformers'ın filmi de gelir yakın bi zamanda=) işallah[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 cok sevdim ben reklami.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 şu robot-arabanın dansettiği şeyi diyosanız netten indirmiştim baya bi önce. çok beğenmiştim.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einsof_totor23 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 :-) süper bende gördüm!!![signature][hline]rüzgara karşı işeyen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Hakkını yemeyin araba da güzel[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 c4 transformer'a dönüşüyosa almak lazım trafikte taksicileri tehdit ederim.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 güzel olmuş cidden[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 MÜKEMMEL Bİ Müzik we çok komik kopuorm her izlediimde transformer ı[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 süper olmuş kutluyoruz tabii :D benim kafama izlerken şu soru takıldı? "o hareketleri yaparken nasıl parçalar birbirine çarpmıyor?" *!kaçtım*[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 çünkü parçalar transformer ın aksamına ayrı ayrı bağlı çarpmaz onlar LOL ben ürettim sanki:D[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Az once izledim hasta oldum ya mukemmel olmu$..[signature][hline] |||||| Yapım a$amasında |||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 türkiyede iki gün dolaş bi öyle 3.gününde bulamazssın arabanı malum hırsızlar[signature][hline]"Reha acı var mı acı" Erman Toroğlu "Ermancığım hava sıcak oralar nası?" Rehanın cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 girdim okıyım diye o sırada çıktı tekrar. müzik de güzel robotik bir ses var transformer c-4 arkadaşa uygun. ii de dans ediyo :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 çok uzu suruo be :)gusel ama[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 citroen hangi ülkeydi ?[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Süpeerrr :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 harika olmuş yaa zaten bayılırım transformerlara[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 24 Ocak 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Çok hoş olmuş. Duru bile reklam çıkınca ağlamayı bırakıp gülmeye başlıyor hehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: uncla, 24 Ocak 2005 23:04 tarihinde demiş ki: citroen hangi ülkeydi ? fransız pejo ile amcaoğlu olurlar kendileri .. reklam süper olmuş , yaşlanmadan gerçeğinide alir binerim inşallah :D[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Sonundaki slogan cuk oturmuş: "Teknoloji Aşka Geldi :)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 2-3 gündür bekliyorum biri başlık açsa da "negzel yapmışlar helal olsun" demek için.. :-) müzikle dans süper uymuş ama, işin zor kısmını geçtik kolayını övelim.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: tunch, 23 Ocak 2005 11:59 tarihinde demiş ki: süper olmuş kutluyoruz tabii :D benim kafama izlerken şu soru takıldı? "o hareketleri yaparken nasıl parçalar birbirine çarpmıyor?" *!kaçtım* sıvı metale yakın bi alasimdan yapilmish :P carpmiolar birbirlerine carpsalarda malum sıvı komaz :) ama harika harbiden adamlar gaza gelip transformersinda filmini yapsalarrrr mutlu etseler biziii negzel olurrrrduuu[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 muthis gercekten. keske onun gibi dans edebilsem :D[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar