Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 yari yariya paylasin. sen sendeki paranin 5bin lirasiyla kedi evi al adore'dan arkadasin da kendi parasinin 5bin lirasiyla mama alsin barinaga bagislasin. kalani da ezin.
Fin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 vadeliye atın parayı 1-2 ay bekleyin ses çıkmazsa bölüşüp yiyin.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Black-ice said: abi polise götürsenize? polis snra kendi arasında paylaşsın demi çakalll
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Black-ice said: abi polise götürsenize? bende ilk başta öyle düşündüm ama arkadaşta diyor ki "işte o paraları teslim eden enayiler " diye bütün tv kanallarında reklam oluruz diyor.
Caladorn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 götürmeyecekseniz internete niye koydunuz abi, saf mısınız ? -hakaret babında değil
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 biz de inandık anket falan kasmış adam 500 bin yanında yatarken lol unsuccessful (td)
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Fistan said: biz de inandık anket falan kasmış adam 500 bin yanında yatarken lol unsuccessful (td) ne yapsaydım popoma buzlu badem mi koysaydım. harcamaya yemedikten sonra yanımda yatsa nolcak yaf.
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 bu arada otoparkta bulduysanız kameradan net bulurlar sizi, sahte değilse tabii.
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Oymanq said: Black-ice said: abi polise götürsenize? bende ilk başta öyle düşündüm ama arkadaşta diyor ki "işte o paraları teslim eden enayiler " diye bütün tv kanallarında reklam oluruz diyor. olun nolcak. vicdanınızı rahat ettirme kısmını atlıyorum götürmezseniz başınıza bela açılma şansı var. üstelik buradan da yayınladınız. siz kendinizi çekin bu işten. sonra naparlarsa yapsınlar. ya da bilmiyorum ya. buradan bunu yayınlayıp sonra polise götürmeyecek kadar şapşal değilsinizdir bence. ee yicek misiniz parayı göz göre göre? sosyal deney falan yapıyorsunuz bence bize.
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 7thBreath said: bu arada otoparkta bulduysanız kameradan net bulurlar sizi, sahte değilse tabii. hocam dediğin doğru ama motor çok köşede tam bir blind spot noktasında kameranın açısına girmemiş olma ihtimali çok yüksek.
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 motorun rengi ve tipini görse yeter, etraftaki sokaktaki kameralardan da bulabilir çok güvenme öyle :d
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 çıkarken de cloaking device aktif etmiştir motor zaten
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 ordaki kağıtlardan 2 tanesini bana versen nasıl bayram ederim bilsen. bilmezsin ama çünkü parayı bulunca unutursun insanlığı. zenginlik öyle işte. canın saolsun.
Öne çıkan mesajlar