Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Naptınız patiler bu yıl için planlar kararler hedefler neler bugüne kadar saçma sapan geldi böyle şeyler spontane yaşardım yurt dışında çalışmayı bile hiç düşünmeden kabul ettim çok ani kararlar veriyorum iyi mi oluyor tam emin olamazken 2016 için baya uzun bi liste yaptım :p bi kaç maddesini yazayım ilk madde olarka işimden ayrılmamaya karar verdim 2016 yılı boyunca kaligrafi öğrenme düzgün bir tatile çıkmak(5 yıldır sürekli iş değiştirdiğim için izin hakedip dini bayram dışında tatil yapamadım :P eylül gibi güney amerika,yeni zellanda düşünüyorum) ne kadarına uyarım ne kadarı yarıda kalır bilmiyorum ama biraz faydasını gördüm gibi çok kararsız kalıp çok ani kararlar veriyorum :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 ev-iş-evlilik olayını oturtmak. baya hareketli bir yıl olacak ya benim için. iş çok iyi leap yapıyor, evlilik var, ev değiştiriyorum falan falan. ha bi' de kişisel gelişim için, kariyer ağırlığı olan bir şeyler eklemek istiyorum ya. yurt dışı uzaktan masters falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 yaptım sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 kelebek etkisinden dolayı bizi de etkiliyor fistan. anlat bakalım dinliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 belki bu yıl seks yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 olmadı seneye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 30 senedir erteliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 seks için 2018 diyorlar. hazırlığı ona göre yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 hayırlısı be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 plan var da olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 1190 adv ya da multistrada istiyorum hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 hayaller var da gerçekler müsade etmiyor. belki de ben çok korkağım, o da olabilir. hatta bu daha mantıklı gibi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Faizler düşerse bir eve gireyim.. Ya da dusmezse... Neyse. Nolur düşsün... Böhü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 is bulsam fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar