madcow Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Selam, sabah masama bakınca mouse'umun ters biçimde batarya kapağı fırlamış halde buldum, pili patlamış sanırım aşağıdaki gibi son hali şu: http://i.imgur.com/5MwLTES.jpg http://i.imgur.com/dbSh0FA.jpg Şimdi garantisinin bitmesine 8 gün var :D aleti amerikadan aldım, türkiyede kullanabilir miyim garantisini sizce? Eğer kullanamıyorsam da teknik servisi, main distribütörü kimdir neyin nesidir yönlendirebilecek olan var mı? Önceden razer sorunu yaşamış kişiler yardım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 globaldir heralde garantisi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Uluslararası siteden ticket aç şu resimlerle, yeni pil gönderirler. Hatta direk mouse da bozuldu de yenisini göndersinler. Razer, made by gamers to kill gamers :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 oha bildiğin imha etmiş lan alet 8 gün kala kendini ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Türkiyeden aldığım steelseries mouse bozuk çıkınca orjinal sitesinden ticket açtım. ürün değeri kadar kupon verdiler hep :D Bana şimdiye kadar: Prism Elite V3 Siberia 150 Rival 300 Qck+ Qck Diablo Edition gönderdiler :D Razer de böyledir bence. Orjinal sitesinin supportuna başvur derim 8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Bright said: Uluslararası siteden ticket aç şu resimlerle, yeni pil gönderirler. Hatta direk mouse da bozuldu de yenisini göndersinler. Razer, made by gamers to kill gamers :D Ya mouse da bozuldu yazmadım ama düşünmedim değil :D attım ticket bakalım ne diyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar