Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Klavye mouse setini aldım ve işyerinde macbook pro ile eşleşmiyor. Google'da da çözümü bulamadım. Fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Microsoft sitesinde OS X uyumlu olmadigi yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 appleshit vol21335345131 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 https://discussions.apple.com/thread/6089706?tstart=0 "try another USB port, or connect through a USB 2.0 hub." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Appleshit filan yok ortada, cihazin sitesinde acikca OS X uyumlu olmadigi yaziyor. Microsoft uretmis zaten, en buyuk rakip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 microsoft elite var bende o bile çalışıyor bunu yeni aldım nasıl çalışmaz aklım ermiyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Millet Amazon'da bu seti Mac ile cayır cayır kullandığınız yazmış. http://www.amazon.com/review/R3EGLN0B0ZM85M/ref=cm_cr_dp_cmt?ie=UTF8&ASIN=B00CYX54C0&channel=detail-glance&nodeID=541966&store=pc#wasThisHelpful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 bende de iş yerinden 2 tane microsoft set var biri standart wireless set diğeri bluetooth designer set ikiside 10 numara çalışıyor. Birde hiç uğraşmadım tak çalıştır gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 abi salak usb coklayicilari tak bir dene benim ses karti aynisini yapiyordu internetten usb coklayici takip ona takin dediler oldu ilginctir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 aldığım set bozukmuş. iade edip yenisini aldım canavar gibi çalışıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Mouse top gibiymis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 ben amazon'daki yorumlara bakarak aldım ve kesinlikle tavsiye ediyorum. inanılmaz ergonomik. hem el ağrılarımı son derece azalttı. hem de klavye falan laptop çantasına çok rahat sığıyor. hem ince, hem de dar (numpad müstakil geliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 http://ecx.images-amazon.com/images/I/31rmocj19zL.jpg çok iyimiş tasarımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar