di Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Ahali selam, Vindoz 10 kullaniyorum evdeki oyun bilgisayarinda, DNS'ler router'da ama belli ki kendi alakasiz bi DNS kullaniyo OS'un lakin nerde bulamiyorum. WI-FI adapter ozelliklerinde olmasi gereken yer yok, bi tane bridge connection yaratmis, WIFI onun ustunden cikiyo ama DNS ayarlarini ordan degistirmek de bi ise yaramiyo. Bi turlu algilamiyo. Hani data toplicaklar araklicaklar tamam da bu kadar da bokunu cikarmasalarmis keske. Neyse, nerden nasi yapiyoruz simdi bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Windows 10 kendi DNS'sini kullanmiyor, ISS ne verirse ya da sen ne atarsan o. Virus filan olmasin? Bir dig atip ne kullaniyorsun baksana? http://www.isc.org/downloads/bind/ Senin icin screencast aldim: http://www.youtube.com/watch?v=cXLsZHBRjXs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 20 senedir falan aynı yerde o DNS hödösü dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Buldum da restart 2423434 saat surunce yazamadim konuya. Virtual Ethernet yaratmis bi tane, wi-fi connection'i onunla bridge'lemis, diger ayarlar da yarattigi virtual ethernet'de imis. Neden boyle bi fantezi yapmis bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 v nic i niye yaratmış? hypervisor vardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 wut? vm içinden mi internete çıkmaya çalıyşıyorsun vmware yapıyor dediğin fantazileri. özellikle bridge yap kardeş demessen nat'layıp çıkarır gerçi vmware. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Hypervisor kurarsan bir adet V NIC geliyor windows'a. Bir de windows sürümleri arasında Control panel kısımları kolay kolay kalmaz. Mesela windows network adapter settings: ncpa.cpl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Abi hiç ellemeden o interfacein bridge edilmiş olması çok ilginç gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 ShadowFax said: Bir de windows sürümleri arasında Control panel kısımları kolay kolay kalmaz. Mesela windows network adapter settings: ncpa.cpl şöyle kullanmak çok daha rahat hakikaten. bakınca windows'ta menüleri kullanmıyor gibi bişeyim artık zaten. çoğu şeyi powershell'den halledebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar