RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 yok ona dikkat ediyorum, hesap kitap yapiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 o zaman biz bscilerin de gelirlerini boostlayabilirsin raiden ^^ makrolanabilen aktivitelerin daha az para getirmesi lazım mantıken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Kac kisi gordunuz top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 40 kusur oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 cagrus said: o zaman biz bscilerin de gelirlerini boostlayabilirsin raiden ^^ makrolanabilen aktivitelerin daha az para getirmesi lazım mantıken. burdaki fishing ve incription sphere gibi degil, cok fundamental farklar var. fishingde ag yok ve tamamen tek tek tutuyorsun baligi. inscriptionda ise her yazdigin scrollde o buyunun manasi kadar cast edermis gibi manan gidior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 fakat meditasyonu bozmuyor ins yapmak birde full spellbook yapmak için büyüleri nerden buluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 40 küsür oyuncunun hepsi Türkiye'den mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 hayir us ve eu da var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 calvaria said: fakat meditasyonu bozmuyor ins yapmak birde full spellbook yapmak için büyüleri nerden buluyoruz lich,bonemagelerden T5 6 büyü cıkarırsınız sonrası için Lich lord falan kesmeniz lazım xD edit: lord olan yaratıklar nerdeyse 3 katı güçlü oluyor bi yaratıktan dip not ekliyim ŞAYPIRÇILARA xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Uo hype, lan baslayasim geldi yeminle az daha sabrediyim bakalim sonra baslarim belki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 baslayin bak cidden guzel server oldu, runuo meets sphere tadinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 ya korax 5 gün sonra oyunu bırakcan sdf hype diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 inincde baslicam ben de yine baya kasma olcak sanirim. Neyse artik casual casual takiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 İlla balık tutacaz yani ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 raiden peki en kritik soru :D Armor arttıkça Büyülerden aldığımız damage azalıcak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 kasmak cok kolay, oynayanlara sorabilirsiniz, %100 ph var herseyde (taming disinda) buyulerden yedigin damagei azaltman Resisting Spells ile gerceklesir fiziksel armor ile degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 gerçekten yabancı oyuncular var şaka değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 indiriyom geliyom xD Starting ÇARI bard mı yapsam napsam bilemedim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 provocation acip moonglow zooda 100 leyebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 buldum napcamı xD lockpick hide stealth akar xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 hattok said: ya korax 5 gün sonra oyunu bırakcan sdf hype diyo Bana diyene bak, ToL'a basladik ilk birakan sen oldun olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 eksisozluk accountu olan birinden rica etsem ultima online basligina yazma sansi varmi, site linki ile birlikte :) http://www.ultimaonline.international/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 abi şimdi şöyle bişey fark ettim oyunda at var ve sanırım atla stealth olmuyor. Ben atsız serverlarda oynadığım için şuan çok vasat dandik bi build geldi :D Tank gitcem. Raiden bu arada Benim çarı silebilme ihtimalin var mı? Touka ismi bu ismi kullanmak istiyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 oyun ici page atarmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Abi bond yoksa tamer olmanın zevki nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar