cagrus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 abi ps falan hikaye champlarda ya, kamplayın dar çıkışları ben dün 78k ile çıktım oradan :D edit: oha thomas hırsız mıymış? ulan adamın biri kız arkadaşıma oyunu öğretiyorum diye onu dedi galiba thomas oydu birisi ona dalınca bende savunayım diye dalanı kestim, demek hırsızmış ondan dalıyormuş o zaman? ohaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 altın ağırlığı 0 olunca iyi para kaldırmışsınızdır ordan. kaç kişi vardı? bi de niye ps'ler tamer template üstüne yoğunlaşmış, yok mu başka ps? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 10 saniye bekliyorum bandajın etkisini gostermesi icin . süre cok uzun bence . bazen de bandajin etkisi cok az oluyor . Magery heal spell ile tedavi olurum diyordum ki 40 meditation ile dolmuyor mana , dakikalarca beklemek lazim . pvpde medi yapilmaz bu haliyle. Neleri gozden kacırıyorum ? Öneriniz nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 csubasi, bandajin suresi dex statin ile ilgili , verdigi heal miktarida healing + anatomy skilli ile ilgili, OSI standart'inda ,yaptigimiz tek degisiklik bandaj attiginda 1.5 sn freeze olmasi playerin, okadar 40 meditation cok dusuk arttir ? ve leather armor giyiyor olman lazim full medi yapmak icin. discord yerli yerinde duruyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 bandaj süresi dexterity ile hesaplanıyor uodtrsticte formülü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 xaty said: altın ağırlığı 0 olunca iyi para kaldırmışsınızdır ordan. kaç kişi vardı? bi de niye ps'ler tamer template üstüne yoğunlaşmış, yok mu başka ps? psler taming, craft ve bard icin var suan. digerlerinde yok. edit: link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Sagolun cevaplar icin Lag sorunum devam ediyor. Baska oyunları denedim, amerikadaki server dahil sorunsuzum . Runuo oynamadim .Melee Dmg returnlu-spike shield , zırh vb var mi ? Melee tank yapmak isterdim . pvm sadece mage icin uygun gorunuyor . summon atip beklemekten fazlasi eglendirecektir. tank healer dmger seklinde degismesi hos olurdu . Ayrica bineksiz bir dunya istiyoyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Dün gece 10-15 seneden sonra girdim. 2 Muhabbet ettim , rp yaptım. Özlemişim asdaf ama server biraz boş geldi. Hiç balıkcı teknesi yoktu britain'de. Fishing deactive mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 yo gayet aktif de ..macrodakilerin disinda aktif online olan 10 kisi ancadir..pek fishing kasan yoktur sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 csubasi said: Sagolun cevaplar icin Lag sorunum devam ediyor. Baska oyunları denedim, amerikadaki server dahil sorunsuzum . Runuo oynamadim .Melee Dmg returnlu-spike shield , zırh vb var mi ? Melee tank yapmak isterdim . pvm sadece mage icin uygun gorunuyor . summon atip beklemekten fazlasi eglendirecektir. tank healer dmger seklinde degismesi hos olurdu . Ayrica bineksiz bir dunya istiyoyum preaos de warrior ile pve yapamazsın ağzını kırar güçlü moblar. Uonun son haline Sampire diye bi build var o çok süperdi en son serverda onu denemiştim Dark Fatherı farmlıyor falan acaip eğlenceliydi. Dark Father bu arada gördüğün en güçlü mobdan 100 kat güçlüdür şu anki serverda (Harrower ve Bir kaç champ Hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 ChangeLog 23 Jan 2016 Patch - Thieves will be able to steal up to 5k gold from a player. The number will be Random. And within 1 try they cannot steal more than 5k. - RuneBookDye and BlazeDyeTub added to the Specials Vendor. - Vendor restock delay reduced to 15 min from 1 hour. - Passive mana regen has been decreased by %10. - Anti-macro captcha system added for crafting & inscription as well. - Mustang Mounts have been added to the game, will spawn in random hues.. - Stat & Skill loss for murderers have been removed completely. - Energy Robe Gives +10 Intelligence upon equipping. Craftable by tailors.Requirement: Min 105.0 TailoringMats: red dragon scales 45 yellow dragon scales 45 daemon blood 45 power crystal 2 - Robe of the Eclipse Gives +10 Strenght upon equipping. Craftable by tailors.Requirement: Min 105.0 TailoringMats: red dragon scales 45 yellow dragon scales 45 daemon blood 45 power crystal 2 - Robe of the Equinox Gives +10 Dexterity upon equipping. Craftable by tailors.Requirement: Min 105.0 TailoringMats: red dragon scales 45 yellow dragon scales 45 daemon blood 45 power crystal 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 İste bundan bahsediyordum . Önünü gorurse oyuncular ona gore plan yapar İngilizce de olsa olur . Hangi sistemlerin kullanildigi , hangi itemlarin drop-craft oldugunu ayrintilariyla ogrenirsem hedefli oynamis olurum . Ayrica sıkca sorulan sorular ve cevaplari seklinde bir link de hem senin hem oyuncularin isini kolaylastircaktir. Baslarken bize verilen blessli dagger, kumas kiyafetlerimiz , kalkan vb zamanla durability kaybedip kayboluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 raiden runuoda itemden gelen 1 Str 1,5 hp veriyor ya onu değiştirdin mi. Değiştirmesiysen str robeu diğerlerine göre iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 oh güzel patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Hirsizlarin calma olayini random deilde stealingle oranlansa daha iyi olur bence bide 5k az deil mi yav:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Jeeztro said: edit demeyelim ona :) çok farklı şeyler malum. abi normal değil mi zaten, ben geldim tek yapabildiğim explosion atıp yakalayabildiğime greater heal atmaktı. salak gibi shrine mı ne varmış onun üstünden geçtim çok acayip bir yere attı falan, page attım ne yapayım diye sağolsun yardımcı oldu. runebook çalışmıyordu zira orda. benim içni inanılmaz güzel bir tecrübe oldu. bir dahakine daha hazırlıklı gidicem. hatta ikinci karakterimi archer yapmaya karar verdim. belki mage / archer varsa tabi öyle bir template. mage iyi bi template barracoon için, archer özellikle champ keserken kötü tercih olur pre-aos'e (pre-aos vs barracon) edit demeyelim de gm yardım ediyorsa adil bir şekilde dağılmamıştır ps'ler. normalde verilen hasara göre düşüyor, bir kişiye 2 tane düşme ihtimali de var. insta kill attıysa ps'ler kime, nasıl düşmüştür merak ediyorum. ps'leri kendisi elle çantalara serpiştirdiyse de kime neye göre ps verdi acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 ha yok o şekilde bir şey olmadı. baya kestik barraconu. ps yi de elle dağıtmadı, hatta ölünce sordu. kimseye birşey düştü mü, düşmesi gerekiyordu falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 elle dağıtıp dağıtmadığını anlaman zor zaten, çantana bırakabilir. normalde de çantanda otomatik oluşuyor zaten, birşey hissetmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 xaty niye aralıksız bokluyosun abi adamın topicinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 abi adam hıncını alamadı 43 sayfadır asdmaffhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 csubasi said: Baslarken bize verilen blessli dagger, kumas kiyafetlerimiz , kalkan vb zamanla durability kaybedip kayboluyor mu ? Kumasların durability yok. Silah ve zırh sınıfına giren her şeyin durabilitysi var, kullandıkça azalıp kırılabilir. Deri hariç geri kalanlar(plate, silahlar vs) tamir edilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 xaty said: elle dağıtıp dağıtmadığını anlaman zor zaten, çantana bırakabilir. normalde de çantanda otomatik oluşuyor zaten, birşey hissetmezsin. iş yalana giriyor o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 RaidenXelRu said: ChangeLog 23 Jan 2016 Patch - Thieves will be able to steal up to 5k gold from a player. The number will be Random. And within 1 try they cannot steal more than 5k. - RuneBookDye and BlazeDyeTub added to the Specials Vendor. - Vendor restock delay reduced to 15 min from 1 hour. - Passive mana regen has been decreased by %10. - Anti-macro captcha system added for crafting & inscription as well. - Mustang Mounts have been added to the game, will spawn in random hues.. - Stat & Skill loss for murderers have been removed completely. - Energy Robe Gives +10 Intelligence upon equipping. Craftable by tailors.Requirement: Min 105.0 TailoringMats: red dragon scales 45 yellow dragon scales 45 daemon blood 45 power crystal 2 - Robe of the Eclipse Gives +10 Strenght upon equipping. Craftable by tailors.Requirement: Min 105.0 TailoringMats: red dragon scales 45 yellow dragon scales 45 daemon blood 45 power crystal 2 - Robe of the Equinox Gives +10 Dexterity upon equipping. Craftable by tailors.Requirement: Min 105.0 TailoringMats: red dragon scales 45 yellow dragon scales 45 daemon blood 45 power crystal 2 Abi yukarı taşınsın hem patch de Neden Warriorlar dandik robe giyerken mageler deathshroud giyebiliyo? bence 2 tip yap. bi deathshroud bir de Normal robe insanlar kendi beğenilerine göre craftlasın robeları. Tek tipe dayatma lütfen. Ben warrior'um diye death shround giyemicem mi. Hooded şeyleri seviyorum cünkü. edit : Tailor nası 105 istiyor ? Ps'i var mı? Cok fazla fail olcak bi şeyi var. E madem bu kadar fail olcaksa item'ın istediği matları azalt bari. O kadar kascan etcen bulcan gelcen bi denicen fail. çok fazla zahmetli. Ve bence Statların arttıran ekstra şeyler de olmalı. Şu sistemle 100 hp yetersiz değil mi? Jewellar falan işe yarayabilir yani. Diablo kafası gibi sdf. Stat ve skill verir sadece mesela. Hoş olabilir diye düşünmekteyim madem robe yapıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Senin dediğin AOS zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 bi de normal robe oyunun en kötü tasarımı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar