Zikko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 yalnız ne ağladın be hemen hot fix geldi sdfoas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Zikko said: yalnız ne ağladın be hemen hot fix geldi sdfoas Satacak item bile çıkmıyordu neredeyse. Sadece gold. Şarttı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 gözünü sevem mob keserek çıkan itemi satarak kim zengin olmuş uo'da ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 valla vanq ve supreme accurate katana duserse is degisir ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Black-ice said: gözünü sevem mob keserek çıkan itemi satarak kim zengin olmuş uo'da ya asdf Zengin olmayı isteyen kim ki. ben sevmiyorum öyle bağla macroya para bassın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Accurate degilde tatics veren daha tehlikeli. Zira aradaki miss rate hesaplamasini kaldirdim diyorsun weaponskillin hicbir onemi yok yani cok minimal. %25 tct ile daha tehlikeli oluruuz xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Hayir, biraz yanlis anlamissin, miss chance algoritmasini falan silip tekrardan yazdim dedim, tamamen kaldirmadim. goz onune aldigim 2 ana etmen karakterin weapon skilli (swords/fenc vesaire) ve varsa silahindaki accuracy bonusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Accurate prefixli bütün silahlar tactics veriyor zaten, seviyesine göre 5-10-15-20-25. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 runebook charge sayısı, bide magery ve spellbook olmadan recall atabilme must artı bide alchemy warrior/mage characterler icin str/agility potion buff süresi bonusları olsa güzel olur. expo dmg bonusu koyuyorlar genelde serverlarda ama gerekte yoktur belki (g.exp kac vuruyor bilmiyorum burda) ama runebook olayı en acili bence, chivary olmadıgından direk magerysiz dolaşabilsin warriorlar, zaten dungeon in/out tp de yok. bari bankalar arası gidip gelelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Şarjlı runebooktan dolaşabiliyorsun da, fizzlelıyor, sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 normalde işte spellbook olmasa bile 0 magery ile kullanabiliyorsun fizzle olmadan. dün gittim kitap aldım recall koydum icine vs, yani mageryden hesaplıyor herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Ha onu bilmiyordum tct ve wpn skill ayri cikiyor saniyordum. Ve evet abi potlarin suresi cok kisa onlara bi ayar cekilse xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Explosion Potion - If the user is an Alchemist the damage will be increased by 1 point for every 5 points of Alchemy skill. stratics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Ya bırakın şunları da oyuna girin bişeyler yapalım beraber :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Ben antalyaya yolculuk yapiyom anca gece gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Starticsteki gibi Hidedan sonra yurumeye calisinca skilline gore otomatik steath check edip steath olmasi tam olur valla. adim sayisindan daha kritik bisi su olay. Baslamisken sunu da aradan cikarirsak haftasonu bana aksiyon cikar baya RaidenXelRu said: RaidenXelRu said: Merhabalar, Az once bir patch gectim: - Increases overall stealth steps by %50. - Adds PowerScroll drops to champions. Available scrolls (Blacksmith, Tailoring, Animal Taming, Musicianship, Provocation, Discordance) - Studded Leather now has Half meditation allowance, means the regen rate is half compared to normal leather. - Overall balance related armor rates. - Buffed magical drop rates from non-champ mobs. http://forum.ultimaonline.international/thread-24.html arkada kalmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 adam instagrama bile reklam koymuş. bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Hani nerde ya Instagram reklamı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 ben full craft kasıyorum beyler. iki tutam beyazlamamış saçım kalmıştı onlarıda ağartıp döneceğim. tşkler. ya bu arada stat nası kasıyoduk lan adfhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 abi stat zaten kendi kendine kasiyor agac keserken maden deserken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 bu arada server international dimi..finland filan goruyorum karakter adi.. bir de birinin binegi mi karakteri mi allah c.c. koymus o biraz hos olmamis bilginize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Mosquito said: Starticsteki gibi Hidedan sonra yurumeye calisinca skilline gore otomatik steath check edip steath olmasi tam olur valla. adim sayisindan daha kritik bisi su olay. Baslamisken sunu da aradan cikarirsak haftasonu bana aksiyon cikar baya Aynen hidedan sonra yürüme direk stealth check ve her 10 saniyede bir Stealth yenileniyor fail olursa bi önceki stealthdan devam ediyor kabul ederse 10 adımı 0lıyor. Böyleydi en son uoda stealth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 otomatik olmasa bile stealth daha sık kullanılabilir, şu an max adıma ulaşınca durup beklemek gerekiyor yeniden stealth yapıp devam edebilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 işte o 10 saniyeyi beklemek lazım yoksa cok op olur. bütün haritayı stealth gezersin. Dungeonı temizlersin ama beklesin en azından bi dezavantajı olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar