Apex Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 hmm okay neyse oynarız daha zaten değişiklik yaparız. guild filan kurduysanız alın kimseyi görememekten gına geldi, kalktık 10 sene sonra bull tamele grizzly bear tamele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 xaty said: Hasar alınca veya verince, ya da heal kullanıldığında +/- can miktarının kafa üstünde göstermenin bir yolu var mı? Razor veya oyun içi ayarlarla mı ilgili, server tarafında mı? Razor>more options>show health above people/creatures, aradığın böyle bişey mi? @BioHazarD: (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Aynen bi guild varsa alın benide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Alırım sizi akşam guilde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Merhabalar, Az once bir patch gectim: - Increases overall stealth steps by %50. - Adds PowerScroll drops to champions. Available scrolls (Blacksmith, Tailoring, Animal Taming, Musicianship, Provocation, Discordance) - Studded Leather now has Half meditation allowance, means the regen rate is half compared to normal leather. - Overall balance related armor rates. - Buffed magical drop rates from non-champ mobs. http://forum.ultimaonline.international/thread-24.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 bu psler geldiyse buildi tamamen değiştirir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 nasil olcak hic bilmiyorum simdi bu taming ps'i ile :D bide diger tamer arkadaslar bi yontem falan var mi? ben elle tek tek tameledim kastim, gotum cikti :P 97.1 suan. 120 olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Coldwind said: Alırım sizi akşam guilde :) akşam girebilirsem benide alın guilde tek basıma sarsuk sarsuk dolasıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Arkadaslar donanimhaber de hesabi olan ve ufak bir yardim etmek isteyen varsa benimle ozelden iletisime gecebilirmi? http://forum.donanimhaber.com/forumid_366/tt.htm suraya post atmak icin sorucaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 tek tek yapmadan olmuyor zaten, 2 tamer yanyana koyup evde ya da odada belki release ettirerek birbirlerinin hayvanlarını tame'leyebilirler gibi fikir gelmişti aklıma ama o da zor geldi denemedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Akşama sosaria safari yaparız, dungeon marklama turu falan belki eğer gemi varsa birinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Obaaa bs ps i gelmis xD bence tactics ve eva da gelmeli ya Edit suanda antalyaya gidiyomfelix geymen falan ps icin champ kasalim gece. Antalyadaki eve anca gece falan kurulabirim 12 gibi musaitseniz summonlayak. Bs gelirse ps alirim ama lol xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 RaidenXelRu said: Merhabalar, Az once bir patch gectim: - Increases overall stealth steps by %50. - Adds PowerScroll drops to champions. Available scrolls (Blacksmith, Tailoring, Animal Taming, Musicianship, Provocation, Discordance) - Studded Leather now has Half meditation allowance, means the regen rate is half compared to normal leather. - Overall balance related armor rates. - Buffed magical drop rates from non-champ mobs. http://forum.ultimaonline.international/thread-24.html arkada kalmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Zikko said: tek tek yapmadan olmuyor zaten, 2 tamer yanyana koyup evde ya da odada belki release ettirerek birbirlerinin hayvanlarını tame'leyebilirler gibi fikir gelmişti aklıma ama o da zor geldi denemedim :p bunu yapinca "that wasn't even challenging" demiyor mu? eger bu dedigin oluyosa ben malim ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 denemedim valla, ama aklıma gelmedi degil eger demiyorsa denenebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 denemek isteyen varsa denerim tek tek tamelemek ölüm hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Kendi tamelediğini releaseleyip tekrar tamelersen dediğin gibi de, başkası tameleyince değil galiba. 5 kere tekrar tamelenebilmesi lazım o şekilde, her seferinde de zorluğu artıyor diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 itemların üzerinde yazanların ne anlama geldiğiyle ilgili bi döküman var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Akşama dungeon marklama turuna katılırım ya olur ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 xaty said: itemların üzerinde yazanların ne anlama geldiğiyle ilgili bi döküman var mı? http://www.uoguide.com/Item_Identification Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 xaty said: itemların üzerinde yazanların ne anlama geldiğiyle ilgili bi döküman var mı? bunu iyi hatirlattin, tesekkurler, weapon bonuslari / armor bonuslari vs onu istiyorsun dimi ? bir sayfa yazip siteye ekleyeyim bugun yarin EDIT: yukardaki linkte direkt var hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 instagramda reklam çıkıyor lan vay arkadaş yalnız altındaki yorumlarda bissürü soru fln soran olmuş. ilgilenin olm adamlar oynucak belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Raiden iyi networking yapıyor valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 RaidenXelRu said: Merhabalar, Az once bir patch gectim: - Increases overall stealth steps by %50. - Adds PowerScroll drops to champions. Available scrolls (Blacksmith, Tailoring, Animal Taming, Musicianship, Provocation, Discordance) - Studded Leather now has Half meditation allowance, means the regen rate is half compared to normal leather. - Overall balance related armor rates. - Buffed magical drop rates from non-champ mobs. http://forum.ultimaonline.international/thread-24.html Bak işte içimdeki hunterı depriştirdin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Coldwind said: Akşama sosaria safari yaparız, dungeon marklama turu falan belki eğer gemi varsa birinde. Beni guilde almayı unutmayın :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar