Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 Kat aşağı ile interneti paylaşımı

Wolas

Öne çıkan mesajlar

2 kat aşağıdaki daireye bende olan uyduneti aktarmam gerekiyor beraber kullanıcaz artık. ama hangi yöntem daha doğru olur bilmiyorum

modemden cat5 kablomu çeksemmi direk onun pc ye diyorum, bu kablo dışarıdan gidecek havadan sudan bozulmasın veya aramızda maksimum 30 metre var hız kaybı olmasın ?

elektirik hattı kullanayım diyorum, elektirik sinyal zımbırtısı bununla çakışıp sıkıntı çıkarmasın ?

balkona bir yere aktarıcı koyayımda oradan kablo çeksem diyorum ama ne kadar verimli olacak onuda bilmiyorum ?

ne yapmalı ne etmeli ?
Sosyal ağlarda paylaş

Wolas said:

2 kat aşağıdaki daireye bende olan uyduneti aktarmam gerekiyor beraber kullanıcaz artık. ama hangi yöntem daha doğru olur bilmiyorum

modemden cat5 kablomu çeksemmi direk onun pc ye diyorum, bu kablo dışarıdan gidecek havadan sudan bozulmasın veya aramızda maksimum 30 metre var hız kaybı olmasın ?

elektirik hattı kullanayım diyorum, elektirik sinyal zımbırtısı bununla çakışıp sıkıntı çıkarmasın ?

balkona bir yere aktarıcı koyayımda oradan kablo çeksem diyorum ama ne kadar verimli olacak onuda bilmiyorum ?

ne yapmalı ne etmeli ?

Elektrik hattını kullanman için aynı sigorta üstünde olması lazım prizlerin....

Salacaksın kabloyu başka çare yok gibi.

He çok sıkıntılı yerden ise http://www.tp-link.com.tr/products/details/cat-4732_TL-WR841HP.html
bundan alıp bi deneyin derim. Olmadı geri iade patlatırsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Üniverstede 5. kattan 1. kata cat5 kabloyu sarkıtmıştık sabitleme falan olmadan, 2 yıl götürdü sıkıntı olmadı. 35m modem ve aşağıdaki switch arası, üstüne ev içi kablolar falan hızda da (128k falan ama lel) bi problem yoktu. Binaya yapışık gideceğinden ortam koşullarından o kadar da etkilenmiyor.

Siz tabi şimdi cat6yla görün işinizi. Modemde illa ki 1den fazla kablo çıkışı vardır, yoksa da bi switch işini görür bu mesafelerde yavaşlatma olmaz. Direk salın aşağı kabloyu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...