Wolas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 2 kat aşağıdaki daireye bende olan uyduneti aktarmam gerekiyor beraber kullanıcaz artık. ama hangi yöntem daha doğru olur bilmiyorum modemden cat5 kablomu çeksemmi direk onun pc ye diyorum, bu kablo dışarıdan gidecek havadan sudan bozulmasın veya aramızda maksimum 30 metre var hız kaybı olmasın ? elektirik hattı kullanayım diyorum, elektirik sinyal zımbırtısı bununla çakışıp sıkıntı çıkarmasın ? balkona bir yere aktarıcı koyayımda oradan kablo çeksem diyorum ama ne kadar verimli olacak onuda bilmiyorum ? ne yapmalı ne etmeli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Cat6 + router Daha iyisi olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 uydunetin kendi kablosundan bulup çoklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 o nasıl olacak pardon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Wolas said: 2 kat aşağıdaki daireye bende olan uyduneti aktarmam gerekiyor beraber kullanıcaz artık. ama hangi yöntem daha doğru olur bilmiyorum modemden cat5 kablomu çeksemmi direk onun pc ye diyorum, bu kablo dışarıdan gidecek havadan sudan bozulmasın veya aramızda maksimum 30 metre var hız kaybı olmasın ? elektirik hattı kullanayım diyorum, elektirik sinyal zımbırtısı bununla çakışıp sıkıntı çıkarmasın ? balkona bir yere aktarıcı koyayımda oradan kablo çeksem diyorum ama ne kadar verimli olacak onuda bilmiyorum ? ne yapmalı ne etmeli ? Elektrik hattını kullanman için aynı sigorta üstünde olması lazım prizlerin.... Salacaksın kabloyu başka çare yok gibi. He çok sıkıntılı yerden ise http://www.tp-link.com.tr/products/details/cat-4732_TL-WR841HP.html bundan alıp bi deneyin derim. Olmadı geri iade patlatırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 cat5 le aktarim en temizi ama kabloyu disardan sabitlemen lazim bi sekilde yoksa saksaganlar anasini beller cok merakli ibişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Üniverstede 5. kattan 1. kata cat5 kabloyu sarkıtmıştık sabitleme falan olmadan, 2 yıl götürdü sıkıntı olmadı. 35m modem ve aşağıdaki switch arası, üstüne ev içi kablolar falan hızda da (128k falan ama lel) bi problem yoktu. Binaya yapışık gideceğinden ortam koşullarından o kadar da etkilenmiyor. Siz tabi şimdi cat6yla görün işinizi. Modemde illa ki 1den fazla kablo çıkışı vardır, yoksa da bi switch işini görür bu mesafelerde yavaşlatma olmaz. Direk salın aşağı kabloyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 1 kat için kablo kullanmıtşım ben sorunsuz direkt sallama yöntemi ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 yan bloktan bizim eve kablomuz vardi lise zamani. hicbiryere de sabitlememistik asili duruyodu oyle. o zamanki baglantiyla bile sikinti olmuyodu simdi hic olmaz sal gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Girtlak kanal al ince, kabloyu icinden cek. Ya da outdoor cat6 al. Ilk cozum daha ucuza gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ayn blokta apartmanlar arası kablo çekmiştim sonra wireless filan 8 mbiti 6-7 kişi kullanmaya başladı 7-8 lira para ödüyorduk lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 cat 6 çekiyorum direk peki bunun markası iyisi kötüsü varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Wolas said: cat 6 çekiyorum direk peki bunun markası iyisi kötüsü varmıdır ? iyisini kötüsünü napcan abi datacentermısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ben bilmek isterim almışken 2n iyisini almaya çalışırım bir kere alıcam sonuçda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Monster al altın kaplama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 abi en kotusu bile senin baglantini kaldirir It was made to support 1000 Mbps “gigabit” speeds yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Neyi bir kere aldık ki. İlla ki bozulur, bir sorun çıkar. Günü kurtarın yeter. İyisidir diye 50 lira verdim 15m kabloya, ethernet girişine 5 kez takıp çıkartmadan görmüyor laptop sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 abi cikar kablolari internet bak yeniden jak'a yerlestir birbirlerine deyiyordur vs. cok zor bisey degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 konnektorun duzgun baglanmasi daha onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 kaliteli kablo diye kimbilir ne aldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 tut sunun ucunu doseyelim marty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Anhora said: Neyi bir kere aldık ki. İlla ki bozulur, bir sorun çıkar. Günü kurtarın yeter. İyisidir diye 50 lira verdim 15m kabloya, ethernet girişine 5 kez takıp çıkartmadan görmüyor laptop sdf 15 sene önce 15m kablo aldım, hala kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Markası ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Weblink de hazır kablo değildi, elemanın biri büyük toptan kesip yaptıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Valla bilemedim. Şans işi demek ki. http://www.hepsiburada.com/bandridge-bcl7015-rj45-rj45-15m-network-kablosu-pm-bs50230 Şundan almıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar