XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 optum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Uçağa bomba sokanın amacı bombayı bir yerden bir yere götürmek değil, uçakta patlatmak yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 gercek degil herhalde. gercekse yapilan argeye harcanan paraya yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 de'yi ayırmayı öğrenmeden geri gelmesin buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 ona gelene kadar 3 tane daha hata var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Yabancıların bilim de teknoloji de gelişmesinin tek nedeni dillerin de olmaması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 onlarda da your-you're there-their falan var abi baya acı çekiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 http://i.imgur.com/6Z4QllK.png facebookta birinden çaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Bu garip bişey olmuş. Dönem şakası ama, var bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 karbeyaz said: Çükü donmuş soğuktan. nick mesaj uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Xaero said: Sana vize verenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Niye lan bence gayet spontan bi hareket. Herkesin "yapcam lan bi gun" dedigini "olmasi gereken gun" den once yapmis olsa da gayet cool hareket sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Cokomantis said: Uçağa bomba sokanın amacı bombayı bir yerden bir yere götürmek değil, uçakta patlatmak yalnız. iste onu diyorum ucak kacirma ve bomba ile bir yerleri patlama tarihcesinde bomba ile ucak patlama eylemleri %0 civarinda olabilir. ben en son ne zaman boyle bir sey duydum onu hatirlamiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 tam kyk yurdunda kalan üniversite 2. sınıf mühendislik öğrencisi tipi var. on sene önce konyadan afyondan kalkıp istiklalde selfie çekiyordu bunlar. nereden nereye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Napsin abi bu cocuk. Iki amsterdam macerasi anlatip melise cansuya ziplamasin mi? 24/7 elinde mi dolassin ne yapsin yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Biliyosunuz ki universite 2'de amsterdam > nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Valla yuksek lisans 1.5'ta bile amsterdam > niçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 ama her seviyede en cok is yapan psikolojik sorunluymus gibi davranmak *buraya ilgili umut sarikaya karikaturu lutfen* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 kimse amsterdam macerası sallamaz. daha elde edilebilir, kullanılabilir, fayda sağlanabilir şeyler lazım kızlar için. arabası olsun mesela, parası olsun, tipi olsun, iyi giyinsin vesaire. zaten bir şekilde hatun götürebilen insansa bi şeyler anlatmak için, hava atmak için amsterdama gitmesine gerek yok. otostopla eskişehire gittim porsuk kenarında oturdum sigara içtim diye başlar yine etkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Eskişehir'e neden otostopla gidiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Cebinde parasi olmayip culsuzluktan degil de hayati boyle maceralarla yasamayi seven bi tip oldugunu kizlara yedirebilmek için. Genelde de yiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 eskişehir çünkü, arabayla gitsen lüks kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 çulsuz olup ezik olmayanlar iyi yürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 XLegolas said: Cokomantis said: Uçağa bomba sokanın amacı bombayı bir yerden bir yere götürmek değil, uçakta patlatmak yalnız. iste onu diyorum ucak kacirma ve bomba ile bir yerleri patlama tarihcesinde bomba ile ucak patlama eylemleri %0 civarinda olabilir. ben en son ne zaman boyle bir sey duydum onu hatirlamiyorum bile Pablo Escobar Kolombiya'da patlatıyor işte 92'de mi 93'te mi ne. Var yani örnekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar