Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vasfi said:

anaokulu öğretmeni böle olmalı

ozaman acıklayın lisede niye mini etek giyen 27-29 yasında bayan hocam olmadı hiç
(ingilizce haric, onu hafızaya kazıdım)

kedi yanak yapmis
Mesaj tarihi:
Vasfi said:

anaokulu öğretmeni böle olmalı

ozaman acıklayın lisede niye mini etek giyen 27-29 yasında bayan hocam olmadı hiç
(ingilizce haric, onu hafızaya kazıdım)

Lisede öperler o hocayı. Verim olmaz diğer derse terli giren öğrenciler falan
Mesaj tarihi:
abi hemen anımı anlatıyorum, yüce fen lisesindeyim, orta 1, ing hocam taŞŞŞ KAYAAA BETTONN ÇAKSAN YERE GİRER okadar SAĞĞLAM. bunu ankara magazini (gazete yerel) striptiz barda yakalamış, baş sayfa, haberi tam hatırlamıom(takipteyiz ekmek için) sınıfca müdüre ispiyonladık, 1 hafta uzaklaştırma aldı (ama resimler sert) çok büyük pişmanlık yaşıyorum hala..
bizi affet bilemedik..
Mesaj tarihi:
Vasfi said:

abi hemen anımı anlatıyorum, yüce fen lisesindeyim, orta 1, ing hocam taŞŞŞ KAYAAA BETTONN ÇAKSAN YERE GİRER okadar SAĞĞLAM. bunu ankara magazini (gazete yerel) striptiz barda yakalamış, baş sayfa, haberi tam hatırlamıom(takipteyiz ekmek için) sınıfca müdüre ispiyonladık, 1 hafta uzaklaştırma aldı (ama resimler sert) çok büyük pişmanlık yaşıyorum hala..
bizi affet bilemedik..

serin hikayeymiş.
Mesaj tarihi:
benjani said:

https://www.youtube.com/watch?v=eTQKtFtYLn8

binaya güvenmeyin

kaldırım döşerken de mi zemin etüdü yapıyor lan bu limon suratlar? resmen küçük taşla döşenmiş zeminle büyük taşla döşenmiş zemin arasındaki çizgide gitti geldi toprk ya da ben mi yanlış gördüm, ne oldu orada?=
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...