Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 https://i.imgur.com/DfTQXVq.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 2 0 1 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 yav he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Serverı editorden al sağlam olsun, ddos falan yemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 neden servuo degil de runuo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 CabukUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 sphere tam bir eski kafalılık ya şu uo'da. çok da hak veriyorum bir yandan hepimiz sphere'le tanıştık uo'yla hatta büyüdük. lakin ilk runuo'nun tadını aldığım anı hiç unutmam. işte o zaman anladım ne kadar stabil ne kadar düzgün işleyen herşeyi yerli yerinde bir emülatör olduğunu. yıllardır böyle götü başı dökülen zorlu dev çabalarıyla stabil hale getirilmeye çalışılan ve asla tam başarılı olamayan (bronx sağolsun türk uo'sunu kurtarmıştır) ŞIPER gibi bir emülatörle uo oynamışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 biz zoru sevdik! zoru yaşadık! Zorluklar bizi bağladı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 ellerine sağlık serverın sitesi falan var mı? ismi cismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 oyuncuya ne server spheremis runuoymus, sen gir atina bin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 pre aos precast kaldırmış adam işte, runuo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 fistan'da aynı postu atmış. uo oynadığınızdan emin misiniz siz? ya da sphere runuo'nun sistemlerine eşdeğer stabilite'de bir emülatör çıkardı haberim yok. ben türk halkındaki sphere 55i=ultima online kanısından bahsediyorum. daha sonra bir versiyon çıktıysa bilemem. 55i ile Runuo denen şey hemen hemen baştan sonra farklı. nereye adamın umrunda olmayacak? mage büyü atma sisteminden, (önce cast sonra target) craft sistemine, heal sisteminden luck sistemine adam başka bir oyun oynamış gibi oluyor runuo oynayınca. ısınamıyor runuo'ya. böyle uo mu olur falan diyor. sphere'e geri dönüyor. gerçekten hiç umrunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 sen ne diyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 hakkaten Black-ice bende anlamadım RUNUO mu diorsun SPHERE mi ? aslşfklşasfs net ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 precast yok diyo oynanir. tanitimini iyi yapman lazim ama. yoksa uff runuo iye gelmeyen cok olur. runuocular da uff precast yok der gelmezse patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 stabilmiş hileymiş kimsenin umrunda değil spheredeki pvp yok işte runuoda ne derseniz diyin craft kasarsın bard mard ama hardcore pvp oyuncusu şipherde, runuo orda tıkanıyor, kaliteli oyuncu oynamıyor. kaliteli craftlar rpciler falan sürükleyemiyor runuoyu yillardir bu böyle bu saatten sonra da değişmez zaten. stabil diyin durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 ya abi runuo oldugunu caktirmazsin. SISTEMLER adi altinda yedirirsin. sanki 2016da sphere acilsa oyniycaz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 ya runuo belli edio kendini animasyonlar filan dandik bi tutukluk var oyun hep öyle bildim bileli spheredeki akış yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 caktirmamak mumkun diil zaten canim o isin sakasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 2015 de oynamadım sanki sphere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 fistan baya boş konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Fistan said: stabilmiş hileymiş kimsenin umrunda değil spheredeki pvp yok işte runuoda ne derseniz diyin craft kasarsın bard mard ama hardcore pvp oyuncusu şipherde, runuo orda tıkanıyor, kaliteli oyuncu oynamıyor. kaliteli craftlar rpciler falan sürükleyemiyor runuoyu yillardir bu böyle bu saatten sonra da değişmez zaten. stabil diyin durun. off konu uo olduğu için böyle söylemek malca geliyor ama dünyadan falan hiç haberin yok. dark venue, world of uo denen şeyleri falan hiç bilememişsin. runuo pvp'de tıkanıyor'dan sonrasını okumak zaten zorladı asdf zamanında kendi çapında kalabalık sphere serverlarda oynayıp en kaliteli oyuncular orada sanmışsın. sonuç olarak fistan olduğun için yav he diyip geçiyorum. runuo da türkiyede çok boktan yerlere gitti bodcu meselesinden falan bu da ayrı konu. ama başka bi konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 RaidenXelRu said: Ya acikcasi donation shop dusundum, sadece rare dyelar satilicak sekilde. ve donation shoptan ne satin alinabiliyorsa oyun icinde gold ilede alinabilecek. para ile bir şey satma kesinlikle. eu da açılacak serverda da tr'nin %70 i oynayamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 tr nin %70 nin oynayamaması gayet iyi bir oran değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar