Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzerinde calistigim bir UO serveri

RaidenXelRu

Öne çıkan mesajlar

sphere tam bir eski kafalılık ya şu uo'da.

çok da hak veriyorum bir yandan hepimiz sphere'le tanıştık uo'yla hatta büyüdük.

lakin ilk runuo'nun tadını aldığım anı hiç unutmam. işte o zaman anladım ne kadar stabil ne kadar düzgün işleyen herşeyi yerli yerinde bir emülatör olduğunu. yıllardır böyle götü başı dökülen zorlu dev çabalarıyla stabil hale getirilmeye çalışılan ve asla tam başarılı olamayan (bronx sağolsun türk uo'sunu kurtarmıştır) ŞIPER gibi bir emülatörle uo oynamışız.
Sosyal ağlarda paylaş

fistan'da aynı postu atmış. uo oynadığınızdan emin misiniz siz? ya da sphere runuo'nun sistemlerine eşdeğer stabilite'de bir emülatör çıkardı haberim yok.

ben türk halkındaki sphere 55i=ultima online kanısından bahsediyorum. daha sonra bir versiyon çıktıysa bilemem.

55i ile Runuo denen şey hemen hemen baştan sonra farklı. nereye adamın umrunda olmayacak?

mage büyü atma sisteminden, (önce cast sonra target) craft sistemine, heal sisteminden luck sistemine

adam başka bir oyun oynamış gibi oluyor runuo oynayınca. ısınamıyor runuo'ya. böyle uo mu olur falan diyor. sphere'e geri dönüyor.

gerçekten hiç umrunda değil.
Sosyal ağlarda paylaş

stabilmiş hileymiş kimsenin umrunda değil
spheredeki pvp yok işte runuoda ne derseniz diyin
craft kasarsın bard mard ama hardcore pvp oyuncusu şipherde, runuo orda tıkanıyor, kaliteli oyuncu oynamıyor. kaliteli craftlar rpciler falan sürükleyemiyor runuoyu
yillardir bu böyle bu saatten sonra da değişmez zaten. stabil diyin durun.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

stabilmiş hileymiş kimsenin umrunda değil
spheredeki pvp yok işte runuoda ne derseniz diyin
craft kasarsın bard mard ama hardcore pvp oyuncusu şipherde, runuo orda tıkanıyor, kaliteli oyuncu oynamıyor. kaliteli craftlar rpciler falan sürükleyemiyor runuoyu
yillardir bu böyle bu saatten sonra da değişmez zaten. stabil diyin durun.

off
konu uo olduğu için böyle söylemek malca geliyor ama dünyadan falan hiç haberin yok.

dark venue, world of uo denen şeyleri falan hiç bilememişsin. runuo pvp'de tıkanıyor'dan sonrasını okumak zaten zorladı asdf

zamanında kendi çapında kalabalık sphere serverlarda oynayıp en kaliteli oyuncular orada sanmışsın.

sonuç olarak fistan olduğun için yav he diyip geçiyorum.

runuo da türkiyede çok boktan yerlere gitti bodcu meselesinden falan bu da ayrı konu. ama başka bi konu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...