Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Digitürk korsan maç yayını yapıyor!"

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Ben bu yıldan itibaren almaya ispanya ve ingiltere liglerini dikkate alarak bi platform seçimi yapıcam. Çokta bi tarafımda değil affedersiniz bakkal gibi yönetilen şampiyonlar, kız gibi tripli futbolcular.
Umarım ciddi bi şekilde batar bu lig. Bi babayiğit, büyük ihtimalle imparatore, çıkıp küllerinden doğmasını sağlar futbolumuzun.
Sosyal ağlarda paylaş

kayserili said:

Ben bu yıldan itibaren almaya ispanya ve ingiltere liglerini dikkate alarak bi platform seçimi yapıcam. Çokta bi tarafımda değil affedersiniz bakkal gibi yönetilen şampiyonlar, kız gibi tripli futbolcular.
Umarım ciddi bi şekilde batar bu lig. Bi babayiğit, büyük ihtimalle imparatore, çıkıp küllerinden doğmasını sağlar futbolumuzun.

12.99'a netten izliyorum. Premier Lig için almıştım ben de. Şimdi Barcelona'yı falan da düzenliye aldım saatler uydukça. Keyifli oluyor, tavsiye ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ciddi ciddi bu forumda bazı kişilerin bilinçlilik seviyelerinden şüphe eder olmaya başladım iyice.

naifmisiniz yoksa hakikaten mi farkında değilsiniz karar veremedim.

applev0dka said:

yeni ihale tabiki ?

Editor said:

Ahaha EE şimdi nolcak Dsmart a geçsin bari 2017 ye kadar 20TL lik anlaşmam var hahaha

Flameoffear said:

Tivibu nasıl devlet yahu. Oger'in değil mi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...