Xaero Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 http://www.meydangazetesi.com.tr/digiturk-korsan-mac-yayini-yapiyor-makale,2360.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 sattilar ya katarlilara simdi saldirin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 O kadar şikayetçi müşteri varken üstüne bir de bu. Neden hala kapatmıyorlarsa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Ahaha EE şimdi nolcak Dsmart a geçsin bari 2017 ye kadar 20TL lik anlaşmam var hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Nedemek yayın durdurulduysa nolcak ? kim yayınlayacak maçları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 acun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Editor said: Nedemek yayın durdurulduysa nolcak ? kim yayınlayacak maçları ? yeni ihale tabiki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 bu sene değişiklik olmaz da, seneye tivibu'ya verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 ben hep 20 liralık paket alıyorum sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 tivibu zaten ihale açıldığı gibi almak istiyordu da açılmıyordu. açıldığı gibi oraya gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 web sistemi olsun da, kime giderse gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 süperlig te maç mı varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 ohy tivibu da devlet zaten misss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Ben bu yıldan itibaren almaya ispanya ve ingiltere liglerini dikkate alarak bi platform seçimi yapıcam. Çokta bi tarafımda değil affedersiniz bakkal gibi yönetilen şampiyonlar, kız gibi tripli futbolcular. Umarım ciddi bi şekilde batar bu lig. Bi babayiğit, büyük ihtimalle imparatore, çıkıp küllerinden doğmasını sağlar futbolumuzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 euro 2016 yayın haklarını almışlar.sadece milli maçlar trt'de, gerisi digiturk deymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 applev0dka said: Editor said: Nedemek yayın durdurulduysa nolcak ? kim yayınlayacak maçları ? yeni ihale tabiki ? TRT + ATV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 synthesizer said: ohy tivibu da devlet zaten misss mac basina 50 tl yi caktiklari zaman goruruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 kayserili said: Bi babayiğit, büyük ihtimalle imparatore, çıkıp küllerinden doğmasını sağlar futbolumuzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Editor said: Ahaha EE şimdi nolcak Dsmart a geçsin bari 2017 ye kadar 20TL lik anlaşmam var hahaha dsmart yeni kanal açar, bu kanal anlaştığınız pakette yok der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 kayserili said: Ben bu yıldan itibaren almaya ispanya ve ingiltere liglerini dikkate alarak bi platform seçimi yapıcam. Çokta bi tarafımda değil affedersiniz bakkal gibi yönetilen şampiyonlar, kız gibi tripli futbolcular. Umarım ciddi bi şekilde batar bu lig. Bi babayiğit, büyük ihtimalle imparatore, çıkıp küllerinden doğmasını sağlar futbolumuzun. 12.99'a netten izliyorum. Premier Lig için almıştım ben de. Şimdi Barcelona'yı falan da düzenliye aldım saatler uydukça. Keyifli oluyor, tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Tivibu nasıl devlet yahu. Oger'in değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Ciddi ciddi bu forumda bazı kişilerin bilinçlilik seviyelerinden şüphe eder olmaya başladım iyice. naifmisiniz yoksa hakikaten mi farkında değilsiniz karar veremedim. applev0dka said: yeni ihale tabiki ? Editor said: Ahaha EE şimdi nolcak Dsmart a geçsin bari 2017 ye kadar 20TL lik anlaşmam var hahaha Flameoffear said: Tivibu nasıl devlet yahu. Oger'in değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Tivibu ttnetin, ttnet de ogerin değil mi arkadaşım. Neyin naifliği. Oger de tayyibin diyeceksen o başka konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar