PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 var mı oynayan? 7-8 kişi başladık biz. nebuladaki ilgisizlik ve lamerlikten sonra epey iyi geldi. elbet sıkıntılar var ama en azından ilgilenen var "nası olsa adımız var" diye mal mal takılmaktansa sdfg. 500ü geçiyor akşamları, sabaha karşı bile genelde 250 üstü. şu an bir sıkıntıdan dolayı 450 sınır getirdiler sığmıyor insanlar falan. tabii multi bir kısmı da temiz 350 kişi vardır 450 sınırla, epey sıkı multi kontrolü yapıyorlar çünkü. antimakro falan da var kod soruyor. yardım ederim gelmek isteyen olursa para, skill, malzeme, box vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Valor'dayız 3-4 kişi şimdilik. Bunların siteye baktım da, garip garip robe'lar falan sarmadı pek :D Eğlenceli mi ortam ? Bard'lık aktif mi ve güzel mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 bard mard yok abi. baya düz uo. garip robelar sıkıntı yapmıyor ya baya kısıtlı özellikleri. valorun 5 katı insan var ondan daha eğlenceli diyebilirim doğal olarak. edit: baya dediğim epey yani. "bildiğin düz uo" değil. çok düz. sdlkşfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 oradada kastım actionıma çıktım lagdan kimse oynayamıyor client düşmeler laglar falan derken bastım quiti oynanmaz burada dedim valor'a geri döndüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 bard olmayınca uo nasıl düz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 bard gm olamayacaksam ne anladım uo'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 xaty said: bard olmayınca uo nasıl düz oluyor pleb tipi uo oluyor. sphere kadar kanser bir şey gelmedi türkiyede uonun başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 şpeyr mı bu da ? deneyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 evet şıphere. @diğerleri "fazla" düz demek istedim zaten, anlaşılmaz diye altında da uzatıp açıkladım, nası yine anlamamayı başarıyosunuz acaba lan? b0nventre said: oradada kastım actionıma çıktım lagdan kimse oynayamıyor client düşmeler laglar falan derken bastım quiti oynanmaz burada dedim valor'a geri döndüm :D bende nedense hiç sorun olmadı, başkalarında olması güzel oluyor sldkfjdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 the burn'out ve dying wish duruyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Ya sphere tarzı bard'lık sordum zaten ben de. Provocation ve Peacemaking falan çalışıyor mu yani ? Çok keyifli oluyor böyle, eski tarz PVM yapmayı hiç istemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 yok abi ya maalesef. olsa keşke. bliksem said: the burn'out ve dying wish duruyor mu? duruyor ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 tel no istenmesine anlam veremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 muhtemelen sonradan kendi başları ağrımasın diye koymuşlar. millet her şeyini fake girip sonra unutuyor bir de ağlayıp foruma konu açıyor heglendim geri vermediniz.s.s diye sdşlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 nasıl bir pvp turnuvasıydı o laglı laglı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 bişiler yapıyolar bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 %100 türk sunucuların olduğu bir sunucu, ama server yurtdışında. Götümle güldüm ya görünce eueh. Kâr amacı gütmemiş ama, cebinde akrep var bu robertin belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Thief actım kasmaya çalışıyorum da acayip nerfler yemiş:) bir de burada oynayan bırısı snoop kasmama yardım ederse sevinirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 bırakın şu serverları gelin rel por v2'ye ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar