Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Batinin yozlastirmasi iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 İyi olmuş bence bazı yerlerde %25'i bile bulmuyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 GERGE said: neutrino said: GERGE said: Surekli ayni ustadan aliyorum ben, umarim tarifi degistirmez yani. nerden alıyorsun Kuzey Yıldızı Samsun Pide. dedecan da iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 benjani said: genelde araplar ketçap mayonez sıkıyor lahmacun, pide ve kebaplara. Türk de pizzaya ketçap mayonez sıkıyor, al birini vur ötekine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 ben hic ketcap mayonez sikan gormedim pizzaya sen ankarada falan yasiyorsun herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 "Bunlar nasıl bu kadar oy alıyor sürekli?" şaşkınlığı gibi bu da işte. Kendi çevrenizde göremeyince yok sanıyorsunuz. Halk öyle değil, halk bilinçsiz. Ankara'da da var, İstanbul'da da var. İzmir'de de varmış, zamanında Pati'de konuşulmuştu, savunanlar vardı izmirli :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 pizzaya ketcup iyi oluyor ya ama birkac gunlukse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 dandik pizzalara sıkılabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar