pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Cem Yılmaz'ın bu filmi belki iyidir. Kadrolu tayfa yok bu kez! xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 şahanın yeni filmi çıkıyormuş şanslısınız yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 şahanın filmi izleyelim de ali baba'ya şükredelim. yine cem kazansın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 bu senenin en iyi türk filmi bence. sonundaki gereksiz drama dışında 10 numara olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Filmin senaryosunda ciddi sorunlar var. Öncelikle bir filmin sonunun filmin geri kalanı ile uyumlu olması gerekir. Bunu komediye yakın giden bir filmin sonu trajik olamaz anlamında söylemiyorum. Olabilir, ama arada bir şekilde bağlantı olması lazım. Bu filmde ise bir hikaye anlatılıp, on yıl sonra o hikayenin kahrmanına bakın ne oldu şeklinde bir son yapılmış. Sırf çarpıcı bir son olsun diye en üst düzeyde duygu sömürüsü yapmaya karar vermişler izlenmine kapıldım. Bunun haricinde bazı kısımlar da gereksiz uzun tutulmuş. Mesela Adem'in oruç tutarken çektiği sıkıntıyı o kadar uzun uzun göstermeye gerek yoktu. Tabii şirin Ege kasabası ve insanları, Cem Yılmaz'ın ve başroldeki çocuğun oyunculuğu sayesinde bu filmi çok beğenen olacaktır. Ama aslında o kadar iyi değil. Bunun benzeri bir film olarak Babam ve Oğlum daha iyiydi. Veya yine buna benzer, ama daha komediye yakın olan Vizonteleler de daha iyi filmlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Gerçekten oruç olayı gereksiz uzatılmış, gelişini göstermesine rağmen sondaki dram da fazla olmuş, ama 6-7/10 alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 film hiç komik değil arkadaşlar bir gora hiç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 vakit kaybı. Lüzumsuz uzatılmış sahneler. "Bakın Cem ne güzel rol yapıyor" sahneleri. ben seyrettim, siz seyretmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar