Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 yıl içinde korsan oyun devri bitecek

Anhora

Öne çıkan mesajlar

Özellikle PC oyunculuğu için yadsınamaz bir gerçek olan, oyunların korsan olarak kullanılması, son yıllarda bazı yapımlarda oldukça güçleştirilmiş, Fifa, Lords of the Fallen, Just Cause 3 gibi Denuvo koruma sistemini kullanan yapımların da kırılması bir hayli zorlaştırılmıştı.

Çıkışı üzerinden bir aydan fazla zaman geçmiş olmasına rağmen, hala daha torrent sitelerinde kendine yer bulamayan Just Cause 3 için, Çin'in ünlü Torrent ve Crack sitesi 3DM grubu, yeni bir açıklama yaptı.

3DM Forum'larının kurucusu "Bird Sister" yaptığı açıklamada: "Son günlerde birçok kişi Just Cause 3'ün crack'ini soruyor. Gelin size ortalama bir cevap vereyim. Crack'i hazırlarken son karşılaştığımız aşaması çok ama çok zor, ve Jun (Crack'i hazırlayan kişi) neredeyse pes etmiş durumda. Oyunun kırılabileceğini düşünüyorum ama şuan ki şifreleme teknolojisinin gelişimine bakarsak, 2 yıl içerisinde hiçbir oyunu korsan olarak kullanamayabiliriz," dedi.

http://www.merlininkazani.com/2_Yil_icinde_korsan_devri_bitecek-oyun_haber-85911p1.html

https://torrentfreak.com/no-more-pirate-games-in-two-years-group-warns-160106/
Sosyal ağlarda paylaş

korsan oyun demo olmadıgı ıcın indiriliyor, denendikten sonra oyun alıyorsun zaten patchiydi online ıvırzıvırıydı alıyorum, fakat şerefsizler evlat acısı gibi pahalı satıyorlar oyunu 59 dolar olan AAA oyun tr de 250 - 280 lira , playstation için konusursak
Sosyal ağlarda paylaş

hep öyle diyorlar da sonrasını biliyoruz. korsanın önüne sadece oyun popüler değilse geçilebiliyor benim gördüğüm. :)

ama evet korsana en büyük engel uygun fiyatlar. indirim bekliyorum artık şahsen, actiblob oyunu filan değilse illa indirim alıyor büyük 1-1,5 yıl içinde.
Sosyal ağlarda paylaş

multiplayerdı, leaderboardsdu, modlama steam workshopdu, herşeyin online olmasıydı, steamin tlye geçmesiydi falan derken zaten çok bişey kalmadı..

..diyordum, 14 yaşındaki yeğenin terrariayı dont starveı falan hep steamden oynadığını görünce daha da inancım arttı tamamen biteceğine

gaming değil filming düşünsün, rus sosyal medya siteleri var olduğu sürece sıkıntı onlar için :p
Sosyal ağlarda paylaş

arz talep..talep oldugu surece arz olacaktir..

eskiden ne guzel colossal torrent sitelerimiz vardi..demonoidler sunlar bunlar resmen iskenderiye kutuphanesi gibiydi..bir konu basligi yazdiginda 100 lerce kitap vs gelir sorgusuz sualsiz inerdi..simdi yeni cikan birseyleri bile bulamiyorsun..insanligin bellegi gitti ..
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Steam çok güzel de yarın öbür gün hadi kardeşim kapatıyoruz dükkanı derse gaben ne olacak o kadar para yatırdığınız hesaplara :) İşin bu tarafı da var. Ben hala kutulu alma taraftarıyım.

bunu söylediler yıllar önce, "unlock key yayınlarız kitaplığınız gene çalışır" diye.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

arz talep..talep oldugu surece arz olacaktir..

eskiden ne guzel colossal torrent sitelerimiz vardi..demonoidler sunlar bunlar resmen iskenderiye kutuphanesi gibiydi..bir konu basligi yazdiginda 100 lerce kitap vs gelir sorgusuz sualsiz inerdi..simdi yeni cikan birseyleri bile bulamiyorsun..insanligin bellegi gitti ..

limewire vardı abi eskiden :(

şimdi müzik indireyim dediğim zaman yer bulamıyorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...