Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netflix'e Türkçe altyazı ve diğer hackler

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Lopeth said:

kzpmaza said:

ben lg smart tv app inden izliyorum şu an çok az film dizi var niye böyle

benim lg tvde yok netflixi app i

niye yok acaba ? senin tv nin modeli ne?

bende de yoktu. servis bölgesini uk yaptım geldi ama tüm tv kanalları gitti bu sefer. baştan ayar yapmak gerekiyor. ben de zerre uydu muydu ayarından anlamadığımdan, zaten tv de izlemediğimden bıraktım öyle.

yani kanalların gidiyor ona göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:

kzpmaza said:

ben arkadaşın tvye yükledim webos yazılım olan var onda gelmiş hemen bende de lg var bana da gelmemiş şimdi baktım gelir belki sonra
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

Lopeth said:

kzpmaza said:

bende de yoktu. servis bölgesini uk yaptım geldi ama tüm tv kanalları gitti bu sefer. baştan ayar yapmak gerekiyor. ben de zerre uydu muydu ayarından anlamadığımdan, zaten tv de izlemediğimden bıraktım öyle.

yani kanalların gidiyor ona göre.

lol aynısını bende denedim senin yazdığını görmeden ve tüm kanallar gitti

allahtan usb ye yedekliydi kanallar yoksa kendimi 1. kattan atardım
Sosyal ağlarda paylaş

Damn, Netflix Is Cracking Down on VPNs and Proxies

http://gizmodo.com/damn-netflix-is-cracking-down-on-vpns-and-proxies-1752956270?utm_campaign=socialflow_gizmodo_facebook&utm_source=gizmodo_facebook&utm_medium=socialflow

https://media.netflix.com/en/company-blog/evolving-proxy-detection-as-a-global-service

Nasıl başa çıkacaklar acaba? Çoğu insan iptal eder üyeliğini. Lisanslamaya çalışıyoruz diyorlar ama bütün içeriğe erişebileceğimizi sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Netflix arada sirada soyluyor bunu, bir sey oldugu yok. Netflix uyelerinin saglam bir yuzdesi proxy kullaniyor, fikri mulkiyet sahipleri icin diyorlar.

Milyonlarca uye kaybederler. Yok yani. Daha once de ayni seyi soylediler.
Sosyal ağlarda paylaş

Netflix, Steam, League of Legends, Spotify, iTunes, App Store, Google Play, Facebook, Windows Store, Xbox, Playstation ve Deezer üzerinden 31/03/2016'ya kadar Encard'ınızla aylık toplam 50 TL'ye kadar yapacağınız alışverişlerinizin %50'si
bir sonraki ayın en geç 5. iş gününe kadar Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza iade edilir.

eh adamlar mart sonu kaldırıyorum diyip neden netflix i ekledik diye reklam yapıyor acaba :p

https://ci6.googleusercontent.com/proxy/mOkPMtHRB60WQTRbV1duqgjXgbKgGz6UqzESjcuIMfqRQ1ssFrUM7Nsna4wpRrTYskkRnZ2NqZj_Kh9YfG1YkmJQ8vu7XoagQ3LGiESXrx42Fqyg5B9AgQ=s0-d-e1-ft#http://kampanya.finansbank.com.tr/images/enpara_netflix_110116.jpg

bu mail yeni düştü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Shean said:

vpnler engellendi artık netflix için hiçbir sebep yok

yok boyle bir sey. ayni seyi iki kere daha soylediler daha once. kaldiramazlar bunu zaten, %30-%35 kadar bir kullanicisi Netflix'in VPN ile kullaniyor (uydurmadim, bir yerde kaynagi var ama arayamam simdi), hepsinin birakmasi sirkete buyuk zarar verir.

olmayacak yani o. 30m-35m arasi kisi birakirsa zarar etmeye bile baslayabilirler. Sirf Cin'den kullanan 20m VPN'li var.
Sosyal ağlarda paylaş

[quote="Netflix is also not the first company to try to restrict access to its content. “Back in 2014, Hulu tried to cut off access for people living outside the US by blocking VPNs and proxies,” says Faraz Ali, digital marketing manager for PureVPN. “But they did not succeed because many VPN providers found other ways to bypass the restrictions. Everyone knows that Hulu failed.”

Ali and other VPN providers were confident that workarounds could be set up within just a few weeks. “[If] Netflix blocks our server’s IP addresses, we are able to replace our server IPs just as readily,” Ali says. “And if they have a plan to block the entire network, we are able to replace it in matter of days to get around the blockage.”"]

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...