Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netflix'e Türkçe altyazı ve diğer hackler

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Windows bilmiyorum ama OS X'de userland'da calisiyor alet. Tek kaybedebilecegin Netflix sifresi. Onu da Netflix'e bir mail ile halledersin. Program icinde uye olup kredi karti bilginizi girmeyin ama.

Smartflix'den Turkce altyazi ile Interstellar izledik simdi. Guzel oluyor. Denedigim tum Turkce altyazilar calisti ayar gerektirmeden.
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

TR'de Homeland yok. Netflix UK'de var. Smartflix ile izlersen.

Bilgilendirme icin tesekkur ederim,iki ayri app olmasi kafami karistiriyor da bikac sorum var o yuzden, yardimci olabilir misiniz?
Smartflix ile girebilmek icin Netflix'e abone olmamiz gerekiyor degil mi? Yani aslinda smartflix ayri bir app/sirket/marka degil, sadece netflix'in tum ulkelerini gormemizi saglayan yan surum gibi mi degerlendirelim?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bir sey farkettim bu arada, Divxplanet'ten cektigim uygun framerate'li altyazilar genece 0,2-0,3 saniye filan geriden geliyor.

Soyle yapin:

Filme ilk diyalogun gectigi yerde durdurum hemen. Sonra bilgi ekranimizdan framerate ve zamana bakin:

http://screens.muratcansimsek.com/Screen%20Shot%202016-01-13%20at%2010.12.20.png

Position ve framerate bakacaginiz yerler. Sonra Divxplanet'ten indiriginiz altyazinin o sahneyi hangi saniyede gosterdigina bakin. Son olarak http://subflicks.com 'u acip Resync edin. Her seyde gerekmiyor ama bazen gerekebiliyor iste. En kolay sync yontemi bu. Bir yarim saniye filan da pause'a bakma suresi taniyin ama.

The Imitation Game'de mesela 17 saniye sapma vardi, bir kere duzeltince oldu.

PS. ilk mesaja da atiyorum bunu simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de açıkçası altyazıya ihtiyaç duyuyorum ama işte gel gelelim bu parayı vermemi sağlayan uğraş vermeme kısmı. Yoksa ben de gerçekten istiyorum Netflix'e üye olmayı. Şu an filmleri hep Apple TV üzerinden izliyorum rahatlığından ötürü, stream sitelerinden izlemektense.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Torrent'te altyazi indiriyorsun, burada da indiriyorsun Turkce istiyorsan. Burada sitenin birinden tek tikla convert var el sadece. 15k'lik film arsivinde her sey var neredeyse bir de.

Oburunde torrent bul, seed bul, indir, ratio kas, vpn kas...
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Oburunde torrent bul, seed bul, indir, ratio kas, vpn kas...

Torrent bayık ya evet.
Uploaded acc'siyle akıyorum ben yıllardır, ne ararsam buluyorum(bulamazsam da torrent'dan çekiyorum da çok nadir olan bir durum)

Torrent dediğin gibi de Netflix'in de görüntü kalitesi çok kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...