Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Chromecast bilmiyorum ama turlete buradan bak: http://unogs.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Ya bu 144 Hz monitörde static olayını çözmeyecek mi bu Netflix? Netflixe girerken refresh rate düşür, geri arttır #firstworldproblems ım oldu yani resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/netflix-super-browse/ Reddit'ten birisi gizli genre'ları firefox için add-on yapmış. https://chrome.google.com/webstore/detail/netflix-super-browse/iejponamigpndjgdmnpelkohnbpancjf Bu da Chrome için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Smartflix netflix'i kapsiyor. E ozaman smartflix almak daha mantikli degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 başınıza bi işe gelcek smartflix yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Windows bilmiyorum ama OS X'de userland'da calisiyor alet. Tek kaybedebilecegin Netflix sifresi. Onu da Netflix'e bir mail ile halledersin. Program icinde uye olup kredi karti bilginizi girmeyin ama. Smartflix'den Turkce altyazi ile Interstellar izledik simdi. Guzel oluyor. Denedigim tum Turkce altyazilar calisti ayar gerektirmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 smartflixte türkçe altyazı hmm o nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Ilk sayfada anlattim. Her tarayici da ayni oluyor, Smartflix Chrome ile calisiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Netflix TR'de homeland dizisi mevcut mudur? Satın almamın büyük sebebi bu dizi olacak, eğer yoksa boşuna almayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 TR'de Homeland yok. Netflix UK'de var. Smartflix ile izlersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 herhangi bir vpn de işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Anhora said: TR'de Homeland yok. Netflix UK'de var. Smartflix ile izlersen. Bilgilendirme icin tesekkur ederim,iki ayri app olmasi kafami karistiriyor da bikac sorum var o yuzden, yardimci olabilir misiniz? Smartflix ile girebilmek icin Netflix'e abone olmamiz gerekiyor degil mi? Yani aslinda smartflix ayri bir app/sirket/marka degil, sadece netflix'in tum ulkelerini gormemizi saglayan yan surum gibi mi degerlendirelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Netflix icin proxy. OS X'de filan icim rahat kullanabiliyorum ama Windows'da ne kadar guvenli olabiliyor bu applar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 smartflixle baya çatır çatır izliyorum herşeyi ya, kültablana sağlık gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 smartflix güzel ya ama tablet'te smartdns şart abi... VPN olmasına ragmen alıcam galiba... Pil dayanmıyor 1 gecede bitiyor VPN. Keske smartflix ios'da da olsa ya.(Çıkıcakmış ama kim bilir ne zaman + jailbreak'siz cıkması zor gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Bir sey farkettim bu arada, Divxplanet'ten cektigim uygun framerate'li altyazilar genece 0,2-0,3 saniye filan geriden geliyor. Soyle yapin: Filme ilk diyalogun gectigi yerde durdurum hemen. Sonra bilgi ekranimizdan framerate ve zamana bakin: http://screens.muratcansimsek.com/Screen%20Shot%202016-01-13%20at%2010.12.20.png Position ve framerate bakacaginiz yerler. Sonra Divxplanet'ten indiriginiz altyazinin o sahneyi hangi saniyede gosterdigina bakin. Son olarak http://subflicks.com 'u acip Resync edin. Her seyde gerekmiyor ama bazen gerekebiliyor iste. En kolay sync yontemi bu. Bir yarim saniye filan da pause'a bakma suresi taniyin ama. The Imitation Game'de mesela 17 saniye sapma vardi, bir kere duzeltince oldu. PS. ilk mesaja da atiyorum bunu simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 0.2 saniyelik derdini seveyim gerge bu olmadı işte sfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Abi altyazıyı divxplanetten indirecekseniz ne anlamı kaldı Netflix'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Turkce altyazi isteyenler var, ya da Ingilizce bilmeyen aile uyeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Ben de açıkçası altyazıya ihtiyaç duyuyorum ama işte gel gelelim bu parayı vermemi sağlayan uğraş vermeme kısmı. Yoksa ben de gerçekten istiyorum Netflix'e üye olmayı. Şu an filmleri hep Apple TV üzerinden izliyorum rahatlığından ötürü, stream sitelerinden izlemektense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Netflix Türkiyeye açmışlar Türkçe altyazı yok ne anladım ben bu işten. Bu kadar uğraşacağıma torrent ile uğraşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 aha geldi donanımhaber kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Torrent'te altyazi indiriyorsun, burada da indiriyorsun Turkce istiyorsan. Burada sitenin birinden tek tikla convert var el sadece. 15k'lik film arsivinde her sey var neredeyse bir de. Oburunde torrent bul, seed bul, indir, ratio kas, vpn kas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 divxplanet'ten altyazı çekmeyin o zaman gidin para verdiğiniz servis sağlasın size edit: gergeye değil post edit2: altyazı hazırlayanlar da opensubtitle'dan vs indirip çevirip torrentten çekip kontrol ediyorlar dh kafası yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 GERGE said: Oburunde torrent bul, seed bul, indir, ratio kas, vpn kas... Torrent bayık ya evet. Uploaded acc'siyle akıyorum ben yıllardır, ne ararsam buluyorum(bulamazsam da torrent'dan çekiyorum da çok nadir olan bir durum) Torrent dediğin gibi de Netflix'in de görüntü kalitesi çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar