Flassh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 doğru uygulama ihtimali de kondom ile aynı ise beni ikna ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 forumda kimsenin gerek duyamayacagi icin bu gereksiz konuyu kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Kilitleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 lan 12 sayfa yalandan biliyomus gibi ne yazdiniz. klipitoris mahrumlari sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Benim mesajin uzerine kilitlesen iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Flassh said: doğru uygulama ihtimali de kondom ile aynı ise beni ikna ettin O sana ve partnerine kalmış. İki korunma yönteminin de doğru uygulamalarını doktorunuza danışabilirsiniz. geri çekilme yönteminin doğru uygulama yöntemini tıpta pek anlatmıyolar, doktorların da büyük kısmı reçete edemediği şeye inanmıyor (misal gastriti de sadece lansorla tedavi etmeye çalışıyo doktorların bi yarısı, ne bi diyet önerisi veriyor ne de bi hayat tarzı önerisi. Lansor verip yolluyor), dolayısıyla detaylar için ne yaparsınız bilemem. Burda yazmaya kalksam ya biyerden noyan çıkar, ya da ben ban yerim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 aman bos ver bazen en kolayi ve dogrusu hadi diyip gondermek..125. den sonra yipranmaya basliyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 turkiyede anlatilicak seyler degil onlar, bas hapi gebersinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Aksjafd abi öylesine yapacak bişey yok. Ben de obezite cerrahisi sonrası hastaya kızartma yemiceksin diyince çığlık attı geçen gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ..elemanla konusuyorsun mesela nasilsin neyin var ..sıkıstırıyorsun..zor bela anlatiyor 4 sene once sunum vardi bunum vardi..ee ne yaptirdin..sunu bunu bunu bunu yaptirdin mi sunu yaptirmadim bunu yaptirdim bunu yaptirmadim..sonra..sonra diyince eleman bir bos bakiyor..ne yaptin diyorum ..eh gitmedim diyor..niye diyorum ..susuyor..e sikayetler diyorum..aynen duruyor.. peki diyip gonderiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 obezite cerrahisi nasil bir takladir nasil bir saklabanliktir belli degil..abdominal aortu kes at en kisasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Abi ben de öyle diyodum da dirençli ht hastası tanıdık vardı bi tane, 4 ilaçla 140/90a düşüremiyoduk tansiyonu adamın. Cerrahiden sonra öyle bi kilo verdi ki dört ayda, tek ilaç 120/80 tansiyonla geziyo şu an. Ha bence yakın zamanda malnutrisyon belirtileri başlar, şimdiden reflü falan sıkıntı ama hipertansiyon çok daha tehlikeliydi işte Kar/zarar meselesi yani bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 abi bu konuda cok net calisma vs yok ama o hasta icin konusmak gerekirse ameliat masasinda -komplikasyon demiyorum. cerrahin aortu yanlislikla kesip oldurmesi-malpraktise girer sanirim..ihtimali o insanin ameliat olmayip da 5 sene icerisinde obezite kaynakli ht ? kalp yetmezliginden olme ihtimalinden muhtemelen daha buyuktur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 niye ameliati yapiyorsun..obezite cok tehlikelidir hastaliktir ileri yasta oldurur..ee sen ameliat masasinda komplikasyonda bilmem kacta kacini telef ediyorsun..ne gerek var..hayat kalitesi cok cok cok tartismali..gec komplikasyonlar sık..sen tutup mideyi dolayip fundusa dikiyorsun bilmem ne..sonra ..ben bilmem ben dolayip biraktim..ugras dur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Ne anlatiyorsunuz lan siz KONUYU DERAIL ETMEYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 geri çekme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 o degil de aylik 3 aylik igne ne kedi mi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 abi doktorlar var forumda ne kadar ilginc ya. ne doktorusunuz bakayim siz? hangi il? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Geri cekme konusunu neden bu kadar kotulediniz anlamiyorum. Eger hastalik olayi yoksa takilir mi o lastikler ya. Erkek zevkini dusunursek kornmadan olayi iyice yasayarak kadina sorumluluk atmak en guzeli. Geri cekilme olayinda aksilik yasayanlara sansizlik mi ? Becerememek mi denir bilmiyorum !! Eger normal cinsel iliski dusunuyorsak kayganlastiriciya neden ihtiyac duyulur ki . Kadinlar gayet guzel salgiliyor bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 güvenmediğin biri ile ilişkiye giriyorsan kondom+geri çekme şart.piyasada manyak çok, hamile kalır haber vermez filan, başa bela olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 şunu gördüm ki geri çekilmede esas problem çıkaramamak fln sanıyor herkes. precum denen birşey var türkçesi zevk suyu gibi mal bişey. içinde bir miktar sperm muhteva edebiliyor. hele ki penis yolunda bir önceki boşalmadan sperm kaldıysa kesin ediyor. o sevişme esnasında farketmeden gidebiliyor ve hamile bırakabiliyor. üni'de bir arkadaşımın başına geldi ayrıca. iki seans seviştiklerini ve kesinlikle içeri boşalmadığını söylemişti ama hamile kalmıştı kız. başa gelme şansı çok az ama olayın sonucu büyük. dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 efsane postlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 bosverin abi siz masturbasyona devam..hic ole kurcalamayin kadin iliski filan..yazik gunah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Benjani çok önemli bir noktaya değinmiş. Tıp fakültesi hocası yaşanan bir olayı aktardı. Delikanlının evine polisler geliyor ve bir kızı hamile bıraktığı için ailesinin şikayeti üzerine emniyete götürüyorlar. Kızın kimliği belli olunca delikanlı hep prezervatif ile ilişkiye girdiklerimi ve beraberliklerinin aylardır sürdüğünü anlatıyor. Savcılık tıp fakültesi K/D uzmanlığından konu hakkında görüş istiyor. Muayenede doktor kızın ifadelerinden şüphelenip savcıya hamileliğin gerçek olduğunu ancak kızın gizlediği bir şey olabileceğine dair bilgi veriyor. Kız biraz baskı altında kalınca Evet hamilelik ondan başkası yok ancak onu kaybetmek istemiyordum. İlişki sonrası prezervatifleri çöpe atıyordu. Oradan alıp iceriklerini vajinama sürekli sürüyordum diye itirafta bulunuyor. Yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 hayır bence yanlış. ilişki sonrası prezervatifte birikleri şırıngaya çekip anadamarımdan kan dolaşımıma veriyor hem onu içimde yaşatıyor hemde çocuklarımıza damardan bağlanıyordum olacaktı doğru ifade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar