dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 site magazin abonelik sitesi..dunyadan ve turkiyeden 3500 un uzerindeki dergiye e abonelik imkani sunuyor.. link.. refmef yok linkte..cok mu cahilim cok mu geriden takip ediyorum herseyi bilmem de..ilginc geldi nan ne oluyoruz diye.. yillik abonelik 276 tl yada aylik 23 tl mi ne..tr de bildigin butun dergiler var gibi..dunyadan da binlerce dergi..gecmis sayilari da dahil..ustune gold uyelikte yani aylik -yillik uyelikte 4 farkli mail adresine de bu gold uyeligi paylasmana imkan veriyor..yani 5 kisi birlesip de gayet legal olarak- legal mi emin degilim gercek olmayacak kadar guzel gibi..- istemedigin kadar aylik dergi.. bilemedim..bilgi ilginc geldi paylastim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 hmm dijital heralde ben dijital çok sevmıyorum ya LEVEL e olucaktım yoksa evde yaklaşık 100 küsür tane level var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ben de oyungezer filan diye baktim yillik aboneligine 50 kusur diyorlar..gold abonelikte 276 ya butun magazinler 5 kisiye gecmis sayilar da dahil diyince.. abi icinde leveli var oyungezeri var erkek dergileri var..yabancilari var..var oglu var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 canlı destek çok iyi ya anında cevap verıyolar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ne destegi istedin ki..benim aklima ilk soru saka mi bu geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 LEVEL son zamanlarda çok 15 yaş ve altına hitap etmeye başladı oyungezer nasıl daha güzelse ona geçim bende. Level en son february 2013 gözüküyodu daha eskisi var mı dedim.O da 2013 de bizim sitede satılmaya başlandı ondan bulamayız dedi bildiğin 3 senedir satıyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 bence daha guzel..sinangiller ayrildigindan beri lvl almadim okumuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Harward business review var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 harward yok abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 the economist var..forbes var ..hatta forbesin bilmem kac farkli edisyonu var..bloomberg businessweek var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 1 Year TRY 236.57 HMMMmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Dergileri indirebiliyor muyuz? Yoksa kendi uygulamasından vs mi takip etmek zorundayız? Yani internet olmadan daha sonra okuyacağım dergiye ulaşabilior muyum? Bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 dana22 said: harward yok abi.. diğerleri ucuz ya, harward çok pahalı diye sordum. ben nişanlıma iş yerine gelenleri kaçırtıyorum o kadar pahalı ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 epey kotu bu. Zinio ve Newsstand kullaniyorum ben, yerli dergileri de dergi olarak aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Fitil olarak alan da mı var yerli dergileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 magzter berbat, çok geç geliyor yayınlar 2 hafta sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 yoo geç gelmiyor ipad üzerinden okuyorum ben mh ayrıca belli dönemlerde %50ye varan indirimleri oluyor yıllık üyeliğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar