aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 lan elletmiyolar bare bakmamiza laf etmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Hiç yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 http://i.imgur.com/yXCFA64.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 bu ne şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 kuddisi ya hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 sotede bekletiyomuş herhalde birisi el derse basayım bu gif i diye ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ayrıca yakalanınca niye özür dilesin? nasıl fantezi dünyası bu birine bakarken, baktığın kişi ile göz göze gelme durumunu "yakalanmak" olarak değerlendirmek pek sağlıklı bir beyan gibi gelmiyor yani baştan ofsayt bir işe yaptığını kabul ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Piyasada bi olay dolaşıyo, kendini yazar sanan bi zibidiyle ilgili var mı konusu onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Öyle su testisi doldurmaya gitmiş köylü güzeline bakmaktan bahsetmedik herhalde.. Yukarda öyle giyilene bakılır falan denince hanzomsu bakıştan bahsetmiş oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 iyide öyle baktın diye bıçak çekip saldıran da pek olmaz gibi gerçi olabilir de, en azından biber gazı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Ne alaka ki anlamadım, özür dilenmesi için saldırılması mı gerekiyor asdf G*t göğüs kesiliyodur, gelir kadın "ne baktın bişi mi var" der suratını ekşiterek, sen de "ehem pardon birine benzettim de ehe ehe" kalırsın. Bu bağlamda özür dilemek gayet olası yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 KuddusiMavra said: dasaaa said: -Deno- said: klasik bir laf ile geleyim mi; "o kadar açık giyiniyorsa bakılsın diye yapıyordur" bu dogru ve kesinlikle de gecerli. bakilmasindan rahatsiz olan varsa o elbiseyi giymemeyi denemeli. +1 insanın kendini göstermek istemesi varoluşsal bir durum ve çok normal aslında. varlığının bir değeri olduğunu, bir şey ifade ettiğini düşünmek istediğinden dolayı insan görünmeyi tercih ediyor ya da görünmeye çalışıyor. en primitif hali de giyimini kuşamını şıkıdımlaştırmak işte, ama onu yaparken bile insan kendisine değer verilmesini bekliyor, etine değil. Yani kimse ''azcık açayım da götüme baksınlar'' demiyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 memelerinize bayildim dese mesela, bence cok garip degil, daha durust olmaliyiz bir birimizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Marl0_on said: götüme baksınlar'' demiyor aslında. tamamen ciftlesmek icin mevcut assetleri ortaya dokmekten ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 said: ...Yani kimse ''azcık açayım da götüme baksınlar'' demiyor aslında aslında buda doğru değil, kişi ''azcık açayım da götüme baksınlar'' da diye bilir, kendini bu şekilde ifa edebilir. burada doğru olmayan, o kişinin bu davranışını suistimal etmek diye düşünüyorum gerçi böyle havada kaldı biraz ama yazmaya zaman kalmadı belki yarın sabah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 öyle olsa bile dayağının o olmadığını söylüyorum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 altında 525'i olan Boran Can bakabilir, laf atabilir ama 92 model şahine binen Mahmut bakamaz bile. Bu görüşte olan kadınlar açınca götünü hak ediyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 92 model çok mu yeni oldu emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 92 modeller 24 yasina geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 aquila said: memelerinize bayildim dese mesela, bence cok garip degil, daha durust olmaliyiz bir birimizle. sana hiç yakış tıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 niye ki, sacina, gozune, agzina yuzune iltifat normal de memeye niye garip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 çünkü süt kutsal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 2-3 yıl önce, bakırköy de, ömür tarafına üstgeçitten geçerken, kızın bir TOMBULUM diye gürlemişti bana. ( o zamanlar saçım var, memem yok ) şimdi hiç bakılmak veya laf atılması rahatsız ediciymiş arkadaşlar lütfen yapmayalım a bağlamayacağım elbette, ben istemsizce kahkaha attım. komik. sonuç, yaratıcıysa bakılsın ve laf atılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Senin azına yüzüne ilfitaf ederim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 t değildir o d'dir. dombulum demiştir. t olunca şeker bir şeymiş gibi geliyor d olunca genetic inheritance söz konusu oluyor. hakaret, aşağılama, kalıtsal, pis, kokmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar