Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 geçenlerde iyice takip ettim ben bu konuyu. 2480 tane hazırlamışlar ellerinde kalan üretim fazlası mdf'lerle, duyuruyu yapar yapmaz herkes saldırmış, yaptıkları hop diye bitmiş. en kısa zamanda bir daha yapacağız diyorlar şu anda. yaparlar da, bence tahmin etmedikleri bir ilgi gördüler, o ilginin junkie'si olmak kolay markalar açısından. diğe ryandan çooook tatlı iş. hem less waste, hem hayvan dostu, hem kitlesel, hem sosyal sorumluluk, hem can kurtarma... fikri bulana da, onaylayana da bin teşekkür. yemin ediyorum yatak odası takımımı filan yenileyesim geldi adore'den. helal team! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Kampanya yeniden başlamış. https://www.adoremobilya.com/kedi-evi?utm_campaign=20160121-kedi-evim-adoreden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 mdf olması sıkıntı az su görürse dağılır gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 sayfa açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 kendiniz yapın su kontraplağindan, tabanada membran alıp çekin mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 uğraşmaz kimse o kadar. uğraşan adam zaten yapıyor fistan aslında öyle bişey yapsın alan olur buradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 mdf sunta plywood harici maliyetli oluyor digerleri de dayanmaz adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Kaptım bu sefer bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 ben alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Yeniden başlamış kampanya. https://www.adoremobilya.com/kedi-evi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 uplayın bu konuyu da yarın unutmayayım alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 aldım ben demin bi tane. sabaha bırakma al hadi şimdi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 dün geldi, bugün kurdum. 3-4 saat sonra cumanın ilgisini çekti girdi içeri. biraz takılsın çok kullanmazsa sitenin kenarına koyacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 alamıyoz, tükenmiş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 evet stokta yok görünüyor. iki anne kedi var sokakta onlara alcam. bunlar baya hafif galiba, bizim mahallenin canavar çocukları bir oraya bir buraya götürür bunu. köşe bucak bir yere sabitleyebilir miyiz acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 sabitlenmez gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 ben de 28inde söyledim hala kargoya verilmiş görünmüyo arasam mı acaba stoklar bitti de bana sıra gelmedi mi nedir? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 bundan bende aldım, bizim kediler zinhar içine girmiyor, içine giren kedi gördünüz mü hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Aldıklarımız dışında her şeyin içine giriyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 2 sene önce falan almıştım, eski apartman etrafında en az 10-15 kedi vardı bizler tarafından beslenen, ikişerli üçerli giriyorlardı valla dfgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Feamer said: içine girmiyor karton koy icine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 evet onu deneyeceğim aklımda ne zamandır, ya kokudan yada sert diye girmiyorlar içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 kargo kutusunu falan kullanarak kaplamıştım ben içini, ondan olabilir bak cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Kim alıyor abi bu kadar yuvayı? Bizim fakirler bu kış yine altına strafor yerleştirilmiş karton kutuya talip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Ben arıyıcam bugun hala kargoda görünmüyo muhtemelen benimki yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar