paramecium Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Selam, Evde TTnet'in VDSL2 modemi mevcut. Wifi kapsama alanı falan pek bir kötü. Archer C8 router alayım dedim. Tp-link ürünleri sorun yaşatmadı bana; powerline adaptörlerini falan da kullanıyorum. Kullanan kimse var mı? 270TL+KDV'e alabiliyorum. Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz alternatif var mı? En büyük beklentim ısınıp sapıtmaması! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 tp-link chipset çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 evdeki modemi değiştirene kadar patlat bi access point. çoştur wifi alanını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 C7 yeter abi Ya da asus ac68u Kac alet AC kullaniyove kaci 1300mbps baglanti destekliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Selam, Modem duracak, router'ı takacağım ona. Yarın öbürgün farklı bir bağlantı türünden dolayı modem değişse de router kalıcı olur dediydimdi : Chipset için: tp-link archer C8 CPU: Broadcom BCM4708 Switch: In BCM4708 Ram: 128MB Flash: 16MB 2.4GHz radio: Broadcom BCM4331 - Unidentified 2.4 GHz power amp (x3) 5GHz radio: Broadcom BCM4360 - SiGE 5003L1 5 GHz power amp (x3) ASUS RT-AC68U CPU: Broadcom BCM4708A Switch: In BCM4708A Ram: 256MB Flash: 128MB 2.4GHz: - Broadcom BCM4360 - Unidentified 2.4 GHz Power Amp marked 397 649e 230(x3) 5GHz: - Broadcom BCM4360 - SiGE 5023L 5 GHz Power Amp (x3) tp-link Archer C9 CPU: Broadcom BCM4709 Switch: In BCM4709 Ram: 128MB Flash: 16MB 2.4GHz radio: Broadcom BCM4360 - Skyworks 2.4 GHz power amp (x3) 5GHz: - Broadcom BCM4360 - SiGE 5003L1 5 GHz power amp (x3) Yani çok da dandik değil gibi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 broadcom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 elindeki modem dediğin şey de router? amaç sadece wifi kapsamını arttırmaksa en f/p yol access point. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 ASUS RT-AC68U aldım ben, 200 tl'lik uyduruk modem yerine taktım, sinyal seviyesi evin kabız yerlerinde yine 1 tık ne yazık ki. eğer amaç sadece sinyal gücü arttırmaksa arkadaşların dediği gibi access point çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 bak naap biliyor musun. modemini tut. arkasına engenius veya ubiquiti bir access point al. yapıştır gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Access point mi routermi mevzusuna bisey diyemicem, netekim C2 kullaniyorum ben. Baya memnunum, TP-Link sorun yasatmadi bana hic simdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Goering said: broadcom :( broadcom en iyi chipsetlerden? htta en iyisi direkt (modem ve router chipseti olarak, ama wifi chipsetleri de tokatlar çoğunu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 senko said: elindeki modem dediğin şey de router? amaç sadece wifi kapsamını arttırmaksa en f/p yol access point. ucuz ama güzel ac önerse ne alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Seele said: senko said: elindeki modem dediğin şey de router? amaç sadece wifi kapsamını arttırmaksa en f/p yol access point. ucuz ama güzel ac önerse ne alalim. http://www.akakce.com/access-point/en-ucuz-airties-air-4400-fiyati,1049144.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Silphatos said: Goering said: broadcom :( broadcom en iyi chipsetlerden? htta en iyisi direkt (modem ve router chipseti olarak, ama wifi chipsetleri de tokatlar çoğunu) DD-WRT Tomato Open WRT hiçbirini kullanamıyorsun ve en iyi chipset öyle mi? AHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Asus ac68u alip wrt kurarsin istiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 20snde bir kopan hatta stabil bağlantı sağlayıp üstüne ilave alınabilir bw bile yaratabiliyor mu ben ona bakarım bu şey gibi oldu huawei androide linux yükledim, iphone 6s'den daha iyi. yo değil kapalı kutu iphone 50 kat daha iyi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 yine cahillik konuşmuş, ben gideyim (airties öneren bile olmuş) ne alaka abisi iphone/android'le. kaldı ki broadcom'un üstün olduğu tek şey VLAN. o da bu forumdaki %99'un işine yaramaz... atheros chipsetler WIFI olarak diğerlerinden üstün, biraz okuyun. sonra biraz kurcalayın. her konuda master herkes TR'de... edit: C8 yazmışsın, archer C7 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 broadcom best kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 atheros'un sahibi qualcomm, şu an sektördeki en büyük... yukarıdaki yazdığın örnek cahilliğinin ispatı: wifi/network olaylarında: qualcomm = apple broadcom = huawei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Broadcom ezer gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Cahel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 access point ile hız yarı yarıya düşüyor denmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Silphatos said: Broadcom ezer gecer https://www.facebook.com/ahbapzamani/videos/894479453918926 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 atherosla baglanmayan ayni hat broadcomlu airtiesla 1 ay kopmuyordu. Istersen modemler uzerine master yapmis ol benim tecrubem bu. Yok openwrt desteklemez hedohodo yazmisin %99un ihtiyacibolan bir sey degil ayni androidin opensource yapisinin sallanmagi ve kaliteli stabil iphoneun secildigi gibi. Android apple karsilastirmasi onla ilgiliydi, hangisi sektörde daha büyük firmaymış napayıp onu mu araştıracam lan oturup auhhuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Goering said: Silphatos said: Goering said: broadcom :( broadcom en iyi chipsetlerden? htta en iyisi direkt (modem ve router chipseti olarak, ama wifi chipsetleri de tokatlar çoğunu) DD-WRT Tomato Open WRT hiçbirini kullanamıyorsun ve en iyi chipset öyle mi? AHAHAHHA 1 sn onlara sen chipset mi diyorsun ? dafug?! askjfahsfasfjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar