azimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 1)Beşiktaş İskeleye kadar Taksi - min 50TL(Yandex) 2)Beşiktaş - Kadıköy Vapur - 2.25TL Akbil - 4TL Nakit ya da 1)Eminönü İskeleye kadar Taksi - (Yandex) 2)Eminönü - Kadıköy Vapur - 2.25TL Akbil - 4TL Nakit mühim olan Yandex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 C.tesi akşamı Eminönü'ne, Beşiktaş'a taksiyle/arabayla gitme süresinde çekilen eziyet ise paha biçilemez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 ben kar yagar ken gezdim arabayla. süperdi. yollar bombostu. keske istanbul hep böyle olsa dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 di said: Ahali selam, Onumuzdeki Cumartesi'lerden birinde 16:45'de Ataturk Havalimani'na incez ins. Ayni aksam Kadikoy'de bulusma plani var 8 gibi ama nasi yetisilir hic bi fikrim yok. Haliyle en optimum gidis yollarini ve alternatiflerini rica ediyorum. 2 kisi + 2 valiz. Taksi degil ama Uber ihtimal dahilinde. 15-20 dakikada havaalanından çıkarsınız. tahmini 17:05 gibi taksiye atlarsınız. "abi çek bakırköy denizotobüsleri iskelesine" dersiniz. iddiaya girerim,senin şartlarında en uygun ulaşım ve yetişme şekli budur. edit: yazmış ya la arkadaşlar. olsun. en güzel ben yazdım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 17.05'de uçaktan anca çıkarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Benim de aynı rota için mart ayında planım var. Bi de hazır söylüyorken, kadıköy, moda, bağdat caddesi civarlarında önerebileceğiniz güzel otel var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 suadiye oteli moda doubletree hilton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 ama bi otelci olarak tabi ki sormayacağım "mal mısın niye otelde kalıyosun" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Esh said: ama bi otelci olarak tabi ki sormayacağım "mal mısın niye otelde kalıyosun" diye. :) nerede kalayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Esh said: suadiye oteli moda doubletree hilton önerdiğin otel fiyatları da yüksekmiş hani, geceliği 150 TL civarı uygun bana. Eşim ile beraber gideceğiz. 5 yıldıza gerek yok, 3 yıldızlı falan olabilir. şunun gibi mesela, booking: 8.8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 bu arada genel olarak istanbulda toplu taşıma kullanıcaksanız Trafi inanılmaz bir uygulama. sadece şehir hatları ve nostaljik tramvaylar yok sanırım, onun harici baya dakik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 di said: IDO is the way ozman. Xaenin said: Taksi değil ama neden Uber para mı battı? Sen Avrupa sandın galiba burayı dfj Abi ne zaman binsem bi ariza cikiyo. Bu sefer de Uber deneyeyim, bakrsin huzur icinde ulasirim gidecegim yere ama dogru, burdaki gibi varsaydim da oyle dedim =] Bitaksi uygulamasını kullan. Rated olduğu için yamuk olmuyor. Sonradan puan vs de verebiliyorsun ve parayı istersen kk ile ödüyorsun muhatap olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Surdan suraya gidicem deyince ortalama ucreti de gosteriyosa sahaneymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Yurtdisi gelisden bindigin taksiye Bakirkoy dersen, taksici burnundan getirir o yolu. BiTaksi havaalaninda sorun cikarabiliyor, bir iki defa basima geldi, taksiciler birbirine girdi. En temizi, yolcu birakip koseye yatan taksilere binmek. Edit: Sakin Metrobus vs. binmeyin, salgin var su anda Grip, direk bulasir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 di said: Surdan suraya gidicem deyince ortalama ucreti de gosteriyosa sahaneymis. Gösteriyor. Ücret hesaplama bölümünden yapabilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 dolmuslarin ustunde bitaksi reklami var, cok hosuma gidiyo asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Millet memleket ten kaçma derdinde sen kalkıp buraya gelmişsin, temelli olmasa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 turkiye firsatlar ulkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar