aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 olmadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 ali sen misin bu fakele yazmışın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Editor said: hangi iş yeri ? nike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 şu an kıza yazan en az 10 kişi vardır, elini çabuk tut, sıradan yer kap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 OP http://galeri8.uludagsozluk.com/419/hain-kostok_604784.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 şhlgkşflghkgşl salak salak güldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Geçmiş olsun birader, yaş farkı önemli değil de yavaştan yol yapmak lazım, avare dolaşmanın ne sana ne ona faydası yok. Sen yanaş takıl sohbet muhabbet, çıktığı kütürdettiği varsa da denersin yapacak bişey yok, bi meriç olursun, 3 4 sene bekler sonra akış, her şeyin çaresi var boşver :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 aquila said: olmadik. Sen bizim gibi beta misin asik olacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 3-4 sene bekler nedir ya asgdfasdhgf taktiğe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 senko said: hem ayni is yerinde hem 6 yas varsa aranizda olmaz o is zaten kiz bossa senden genc biri mizraklar yakinda gecmis olsun gg. bu arkadaşı dinleme abi. Bu önermeler eğer bmw'n varsa geçersiz kalıyor zaten senkonun mantığa göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 abi oyle birisini buldum ben de.. sapphire'den zorluya jip ile gitmek istermis hanfendi cunku kar varmis.. size en yakin metro istasyonu 200m uzaklikta diye yanit verdim ben de. tam senko'ya uygunmus ama. ogretmen kiz ve kendi gotunu yirtsa alamayacagi seyleri istiyor! abi allahtan boyle copler var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 dasaaa said: abi oyle birisini buldum ben de.. sapphire'den zorluya jip ile gitmek istermis hanfendi cunku kar varmis.. size en yakin metro istasyonu 200m uzaklikta diye yanit verdim ben de. tam senko'ya uygunmus ama. ogretmen kiz ve kendi gotunu yirtsa alamayacagi seyleri istiyor! abi allahtan boyle copler var ya bu tarz cok arttı son zamanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 fırıncı kız bana kalbini verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 dasaaa said: abi oyle birisini buldum ben de.. sapphire'den zorluya jip ile gitmek istermis hanfendi cunku kar varmis.. size en yakin metro istasyonu 200m uzaklikta diye yanit verdim ben de. tam senko'ya uygunmus ama. ogretmen kiz ve kendi gotunu yirtsa alamayacagi seyleri istiyor! abi allahtan boyle copler var ya her cebe göre jip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 @nutella: haci ben yanlis da bulmuyorum artmalarini. ya acik konusacagim bunun sebebi sadece cogu iki kelimenin belini kiramayacak cahiller, sadece >5.1/10 bir guzellige sahip oldugu ve amlari oldugu icin kralice ilan edilmesi degil, ayni zamanda ailelerin dandirik kizlarini prenses olarak gormesi... icerik+gorsellik alsak bildigin ortalama alti cikiyorsun ya, neyin prensesi sfsdfsfsfasfasfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 sapphire nere abi, zorlu kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 aquila said: sapphire nere abi, zorlu kim? levent - zincirli kuyu arası ortalama 1 otobus duragı mesafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 niva'lar arazide cogu jip diye satilan sehir otomobiline gore cok cok iyi gidiyor yaw. kullanmadigim az cip kaldi sanirim. niva'lardan memnunum ben. bir de toyota fj'ler abi.. igrenc kurbaga ama arac iyi gidiyor offroadda. (sehir icinde etrafi gormek icin kafani hintli gibi bi o yana bi bu yana uzatman gerekiyor ama o da bir spor bence..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 4.levent to gayrettepe ikisinde de metro istasyonu var ve epik uzak mesafeler degiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 leventi biraz bildim, zincirli kuyuyu pek gozum tutmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 alsancak konak arasının yarısı mesafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 3 4 sene lafın gelişi, 6 ay da olabilir, meriçin performansına bakar :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 kız zincirlikuyu canavarı olabilir. yeni ortaya çıkan böyle bir canavar var. ilk buluşmada avıyla zincirlikuyu metrobüs durağında yiyişiyor. sonra evlenmek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 sdfhklsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 yekeyeke said: 3 4 sene lafın gelişi, 6 ay da olabilir, meriçin performansına bakar :D. abi asdfsa 6 ay diyorsun ya 2 hafta falan desen hadi neyse de 6 ay nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar