aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 kalkip yurucekmis ya, o ara bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 yuruyecegi tek sey yatak olmali o dakikadan sonra, yoksa erkek yine iliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 erkek iliksa tek alternatif ridOne dir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 ya o genel kültüre direk sahipse 83 de don mon olmadı ki, ayrıca don reçinemsi tat birakmaz, şarapta da reçinemsi tat istenilen bişey değil derse direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 ÖZET PLX [hr] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Final elizabet özetin özeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Fistan said: ya o genel kültüre direk sahipse 83 de don mon olmadı ki, ayrıca don reçinemsi tat birakmaz, şarapta da reçinemsi tat istenilen bişey değil derse direk BURDA YAPMA BARI YA kiz bordeaux'un otuzbirler koyundense bilir onu ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Fistan said: ya o genel kültüre direk sahipse 83 de don mon olmadı ki, ayrıca don reçinemsi tat birakmaz, şarapta da reçinemsi tat istenilen bişey değil derse direk 83'te don olmadı, asıl don burada şapşik diyip indiriverir belki. şurdaki umudu uzatırmısın canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 bi kız vardı konu nerelere gelmiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 ginaly said: 83'te don olmadı, asıl don burada şapşik diyip indiriverir belki. şurdaki umudu uzatırmısın canım. don diyen kiz da iliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 su muhabbeti kiza yapsaydiniz gulduren erkek kontenjanindan belki birinizden bir makas alirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 kizlar onlari gulduren erkekleri aglatir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 imamizer said: aslında hafiften senin yaşında birisiyle birlikte olmazdım ama sen daha olgun ve ne istediğini bilen birisin de. sonra şaraptan bir yudum al. hmm diye ses çıkar, düşünür gibi. 1983 kışında fransada mahsülü don vurmuştu, o senenin şaraplarında reçinemsi bir tat bu donun eseridir. sonra o yılın şarapları o kadar ünlendi ki, şarap üreticileri takip eden yıllarda o tadı taklit etmek için türlü uğraşlara girdiler. bu şarapta o tadı çok net alabilirsin bak. falan diye saçmala abi asdfghjk allah kahretsin bu ne ya ahahaasddfdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 senko said: dasaaa said: 22-23 cok genc degil ya. normal buluyorum ben. neyi normal olm çocuk gibi bişi 22 demek. nope 17 cocuk demek. yas 18 ise problem yok diyor yasalarimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Kostok said: abi nasıl anlatsam bilemiyorum. ilk gördüğüm zaman işe ilk başladığı gündü. akşamm servisd beklerken karşılaştım. o kadar güzel di ki gözlerinin içerisinebakamamıştm. ertesi gün mutfakta karşılaştık. güzel elleriyle çay doldururken çaycı ablalarla sohbet ediyorduç aynı gün öğle arası yemekte sırada gördüm. inanılmaz güzel bir insan. tanrı neler yaratıyor. her gün sabah saat beşte falan uyanıyorum heyecandan. sırf onu görcem dişye yataktan frlıyorum. biliyorum güleceksiniz bu başlığa, dalga geçeceksiniz. ama umurumda diil yani. en son lisede falan kendimi bu kadar şapşal hissetmiştim. n'oluyor bana bilemiyorum. çok kızlar tanıdım, bir kısmını sevdim bir kısmıyla kötü bitti her şey, bir ksmıyla arkadaş bile kalabilirdik, üzüntüden ikimizde ağlayarak havaalanında ayrıldığım kız arkadaşlarım da oldu ama böyle hisler hiç yaşamadım. kalbimin olduğu yerde kocaman br balon var ve onu gördükçöe içimi daha da sıkıştırıyor sanki. karla bonoff şarkı söylerken neler anlatmak istiyormuş anlayabileceğim bir insan tanıdım sanıyorum ... o değilde her şey bir tarafa, insan en çok böyle duyguları özlüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 dasaaa said: senko said: dasaaa said: 22-23 cok genc degil ya. normal buluyorum ben. neyi normal olm çocuk gibi bişi 22 demek. nope 17 cocuk demek. yas 18 ise problem yok diyor yasalarimiz i'm so old for this shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 size hazreti maminin ünlü bir sözünü hatırlatayım "if it bleeds it breeds" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 olay şöyle cereyan ediyor mami: would you hit that? ebubekir: süpanalla, I don't think she's old enough mami: allauakbörk, if it bleeds it breeds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 kardeş sendromu diye bişi var eğer kardeşin varsa kardeşinin yaşından küçük kızlara bakmıyorsun. tek cocuksan, no problem zaaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 senko +rep lol 25 yaşımda, 22 yaşı küçük buluyorum bu yüzden asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 e tabi sektorde 28 29 dedin mi milf cevirmeye basliyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 moriarty said: size hazreti maminin ünlü bir sözünü hatırlatayım "if it bleeds it breeds" if it breeds, use condom degil miydi o? haci kardes sendromuna baska parametreler baglamak lazim o halde if kardes>25 then 0.8*kardes yasi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 senko said: kardeş sendromu diye bişi var eğer kardeşin varsa kardeşinin yaşından küçük kızlara bakmıyorsun. tek cocuksan, no problem zaaten. tek çocuğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 old enough to bleed, old enough to breed onun doğrusu gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 benim yaş büyüyor ama sevgililerimi 22-23te tutuyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar