Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi kız var

Kostok

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

ya o genel kültüre direk sahipse 83 de don mon olmadı ki, ayrıca don reçinemsi tat birakmaz, şarapta da reçinemsi tat istenilen bişey değil derse direk

83'te don olmadı, asıl don burada şapşik diyip indiriverir belki.
şurdaki umudu uzatırmısın canım.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

aslında hafiften senin yaşında birisiyle birlikte olmazdım ama sen daha olgun ve ne istediğini bilen birisin de.

sonra şaraptan bir yudum al. hmm diye ses çıkar, düşünür gibi.

1983 kışında fransada mahsülü don vurmuştu, o senenin şaraplarında reçinemsi bir tat bu donun eseridir. sonra o yılın şarapları o kadar ünlendi ki, şarap üreticileri takip eden yıllarda o tadı taklit etmek için türlü uğraşlara girdiler. bu şarapta o tadı çok net alabilirsin bak. falan diye saçmala abi asdfghjk

allah kahretsin bu ne ya ahahaasddfdasd
Sosyal ağlarda paylaş

Kostok said:

abi nasıl anlatsam bilemiyorum. ilk gördüğüm zaman işe ilk başladığı gündü. akşamm servisd beklerken karşılaştım. o kadar güzel di ki gözlerinin içerisinebakamamıştm. ertesi gün mutfakta karşılaştık. güzel elleriyle çay doldururken çaycı ablalarla sohbet ediyorduç aynı gün öğle arası yemekte sırada gördüm. inanılmaz güzel bir insan. tanrı neler yaratıyor. her gün sabah saat beşte falan uyanıyorum heyecandan. sırf onu görcem dişye yataktan frlıyorum. biliyorum güleceksiniz bu başlığa, dalga geçeceksiniz. ama umurumda diil yani. en son lisede falan kendimi bu kadar şapşal hissetmiştim. n'oluyor bana bilemiyorum. çok kızlar tanıdım, bir kısmını sevdim bir kısmıyla kötü bitti her şey, bir ksmıyla arkadaş bile kalabilirdik, üzüntüden ikimizde ağlayarak havaalanında ayrıldığım kız arkadaşlarım da oldu ama böyle hisler hiç yaşamadım. kalbimin olduğu yerde kocaman br balon var ve onu gördükçöe içimi daha da sıkıştırıyor sanki. karla bonoff şarkı söylerken neler anlatmak istiyormuş anlayabileceğim bir insan tanıdım sanıyorum

...

o değilde her şey bir tarafa, insan en çok böyle duyguları özlüyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...