ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 isim site falan killer'ın, patron olarak o cevap versin ona :) en tepedekiler inceleme ortadaki zamazingo'da haberler var en altta da tüm yazılar var. en altı kaldırırız muhtemelen ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 SpiderS_DangeR said: http://i.imgur.com/3UDcqLz.png yazilarin sag ustundeki paylas butonlari 2ser tane olmus, bilerek mi yaptiniz bilemedim :D template hatası o bakcam ona bi ara aquila said: isim resmen turk kullaniciya hitap etmiyo, gerce okumali herhangi bisey hitap etmiyo turkiyeye. bi de anasayfadaki alt alta 3 bolum de ayni sey degil mi? bogmus biraz. isim mobi-dictum olarak düşünüldü. ben isimden memnunum çok takılmayın oraya. kasıtlı seçildi alt alta 3 bölüm aynı değil aslında, en üst inceleme orta haber, alt hepsini gösteriyo, fakat filtreleme özelliği var orada orc_lord said: Hayırlı olsun :) eyvallah çok sağol en alt footerla ilgili yorumu olan var mı? 3 e bölünmüş kurumsal falan. ora da şimdilik iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 çok iyi olmuş çok profesyonel görünüyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 beyler değiştirdik fontu. oldu heralde bu sefer Mal said: çok iyi olmuş çok profesyonel görünüyor (tu) eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Şimdi normale dönmüş. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 i ve ş yokmuş ya drama gel asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 https://www.goodui.org/ adim adim suradan kontrol ederek size uyan maddelerde ne gibi iyilestirmeler yapabilirsiniz bi bakin bence. tasarim sebebiyle cok ziyaretci sayfada fazla durmadan gidiyodur su anda.ben bi makaleye baktim mesela.onu da okumadim hic. bi goz gezdirdim yoruldum kapattim sayfayi direk. yazi kismina emek harcadiniz heralde.onu boyle tasarimsizlikla heder etmeyin. anasayfada logonun yani ve menu kisaca iste header bombos.oraya bi slogan, alli gullu bi illustrasyon falan dusunulebilir.hatta soyle her refreshde degisecek bi logo http://www.pouet.net/ ( abesle istigal tabi maksat ufuk acsin) neyse daha soylenecek cok sey var.adiniza sevindim acikcasi.boyle bi icerik derleyip sunmak, tasarim olarak kotude olsa hicbir sey yapmamaktan iyi.bu hatalar zamanla duzeltilir mutlaka.ziyaretcinin takip ederliligini arttirmak icin tasarima biraz daha onem vermeniz gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 teşekkürler pulkas makale bölümlerini niye okuyamadığınızı anlayamadım. görsel ve yazı çat diye karşınıza geliyo zaten, aşağıda da öneriler var. hani yoran taraf nereler tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 ya bu kadar site falan ugrasacagınıza blog tarzında yapıp her gun 1 oyun incelemesi yayınlasanız soyle minimalist bir tema ile cok daha basarılı olur. site baya berbat gorunuyor acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=LIDplT3JTWQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 baya ninjaladın yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 siz değerli patidaşların yorumlarını değerlendirdik beyin patladı biraz da -header tarafına slogan, banner ya da logoda değişiklik yapılacak orası dolacak, sağ üste de sosyal medya iconları geldi -font değişti küçültüldü -anasayfaya değişiklik denedik fakat gözümüze kestiremedik güzel bişey. o da şuan kategori azlığından panelleri fazlalaştırmanın bir mantığı yok (önerilere açığız hala) -makalelerin olduğu bölüme side bar ekledik. yazılar düzene oturdu -reactionları ve recommendationu kaldırdık teşekkür ediyorum herkese tekrar. önerilere devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Haberi açınca sağda çıkan Son Haberler widget'ı iyi olmuş. Bir de incelediğiniz oyunların android/ios linklerini de paylaşırsanız daha bir kullanışlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 link paylaşma işini bannerla yapayım istiyorum da bir türlü html kodlarını işlemiyor yazı editörü. diğer türlü boş link verince de hoş gözükmüyor. ona bi çare bulunca koyacağım linkleri de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 çok güzel olmuş batu kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 resimli konular şu haliyle çok blogger havası estiriyor. videolu konularda böyle hava yok. nedenini tam anlayamadım ama ya sola dayalı olmasından kaynaklanıyor ya da makalelerdeki karakter sayısı az olduğundan, paragraf - resim boyutu oransızlığından kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 postlarla biraz daha oynanabilir tabi fakat side barla beraber sıkışması bence daha iyi oturttu. o yokken hepten genişti çünkü anasayfaya el atıcaz var mı başka öneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 feedback devam plx. façe sayfasınız beğendiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 bildiğim kadarıyla pati'de zibilyon tane oyun yapan kodlayan adam var. böyle proje aşamasında olan oyunlarınız varsa gerekli bilgileri buradan yollayın dm'den haberini yapalım. 10 kişiye hype olsa hem size hem bize fayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Bi konuşuyim şirketle (Netmarble) sizle bir iletişime geçebiliriz. (Belki geçmişlerdir, daha yeni başladım sdgf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Reklam ver çocuklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Bayağa malzeme olabilir, yeni gelecek oyunlar vs incelemeler dur bi konuşayım yarın yazarım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Kore'den marketing yetkisi verdiler mi ya Netmarble Türkiye'ye Paramanya hariç :D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar