Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mobidictum - Mobil oyun haberlerinin tek adresi!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SpiderS_DangeR said:

http://i.imgur.com/3UDcqLz.png
yazilarin sag ustundeki paylas butonlari 2ser tane olmus, bilerek mi yaptiniz bilemedim :D

template hatası o bakcam ona bi ara

aquila said:

isim resmen turk kullaniciya hitap etmiyo, gerce okumali herhangi bisey hitap etmiyo turkiyeye. bi de anasayfadaki alt alta 3 bolum de ayni sey degil mi? bogmus biraz.

isim mobi-dictum olarak düşünüldü. ben isimden memnunum çok takılmayın oraya. kasıtlı seçildi

alt alta 3 bölüm aynı değil aslında, en üst inceleme orta haber, alt hepsini gösteriyo, fakat filtreleme özelliği var orada

orc_lord said:

Hayırlı olsun :)

eyvallah çok sağol

en alt footerla ilgili yorumu olan var mı? 3 e bölünmüş kurumsal falan. ora da şimdilik iyi gibi
Mesaj tarihi:
https://www.goodui.org/

adim adim suradan kontrol ederek size uyan maddelerde ne gibi iyilestirmeler yapabilirsiniz bi bakin bence.

tasarim sebebiyle cok ziyaretci sayfada fazla durmadan gidiyodur su anda.ben bi makaleye baktim mesela.onu da okumadim hic. bi goz gezdirdim yoruldum kapattim sayfayi direk.

yazi kismina emek harcadiniz heralde.onu boyle tasarimsizlikla heder etmeyin.

anasayfada logonun yani ve menu kisaca iste header bombos.oraya bi slogan, alli gullu bi illustrasyon falan dusunulebilir.hatta soyle her refreshde degisecek bi logo http://www.pouet.net/ ( abesle istigal tabi maksat ufuk acsin)

neyse daha soylenecek cok sey var.adiniza sevindim acikcasi.boyle bi icerik derleyip sunmak, tasarim olarak kotude olsa hicbir sey yapmamaktan iyi.bu hatalar zamanla duzeltilir mutlaka.ziyaretcinin takip ederliligini arttirmak icin tasarima biraz daha onem vermeniz gerekiyo.
Mesaj tarihi:
teşekkürler pulkas

makale bölümlerini niye okuyamadığınızı anlayamadım. görsel ve yazı çat diye karşınıza geliyo zaten, aşağıda da öneriler var. hani yoran taraf nereler tam olarak
Mesaj tarihi:
ya bu kadar site falan ugrasacagınıza blog tarzında yapıp her gun 1 oyun incelemesi yayınlasanız soyle minimalist bir tema ile cok daha basarılı olur.

site baya berbat gorunuyor acıkcası.
Mesaj tarihi:
siz değerli patidaşların yorumlarını değerlendirdik

beyin patladı biraz da

-header tarafına slogan, banner ya da logoda değişiklik yapılacak orası dolacak, sağ üste de sosyal medya iconları geldi
-font değişti küçültüldü
-anasayfaya değişiklik denedik fakat gözümüze kestiremedik güzel bişey. o da şuan kategori azlığından panelleri fazlalaştırmanın bir mantığı yok (önerilere açığız hala)
-makalelerin olduğu bölüme side bar ekledik. yazılar düzene oturdu
-reactionları ve recommendationu kaldırdık

teşekkür ediyorum herkese tekrar.

önerilere devam
Mesaj tarihi:
Haberi açınca sağda çıkan Son Haberler widget'ı iyi olmuş. Bir de incelediğiniz oyunların android/ios linklerini de paylaşırsanız daha bir kullanışlı olur.
Mesaj tarihi:
resimli konular şu haliyle çok blogger havası estiriyor. videolu konularda böyle hava yok. nedenini tam anlayamadım ama ya sola dayalı olmasından kaynaklanıyor ya da makalelerdeki karakter sayısı az olduğundan, paragraf - resim boyutu oransızlığından kaynaklanıyor.
Mesaj tarihi:
postlarla biraz daha oynanabilir tabi fakat side barla beraber sıkışması bence daha iyi oturttu. o yokken hepten genişti çünkü

anasayfaya el atıcaz

var mı başka öneri
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bildiğim kadarıyla pati'de zibilyon tane oyun yapan kodlayan adam var. böyle proje aşamasında olan oyunlarınız varsa gerekli bilgileri buradan yollayın dm'den haberini yapalım. 10 kişiye hype olsa hem size hem bize fayda.
  • Yeni Oluştur...