Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Op'un 300-400 metre der demez salladığını düşünen bi ben mi varım? Ya da "objects that appear in your mirror are more closer" kısmını hiçe saydığını?
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Selam, Mesafe düşündürücü. Bir de şerit değiştirirken ben 2-3 kez bakıyorum; böylece diğer aracın konum ve hız algısı daha rahat doğru oluşuyor. Saygılar.
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 sabonis said: biraz geriden geliyom ama bişi sorucam. ehliyatım var sadece, pek tecrübem yok araba kullanmak konusunda. ama 350-400 metrede olduğunu nası idrak ediyosunuz lan? hayır 400 metrede araç olup olmadığını seçemem gibi geliyo bana. bi de 400 metreden nasıl gelip vuruyo lan harbiden? Abi 120 km/h bağıl hız ile (vurulan araç 40'la gidiyorsa vuran 160, durduğu yerden hareket ediyorsa 120 vb.) giden bir araç bile saniyede anca 33.5 metre fark kapatabilir. Dolayısıyla kazalının "300-400 metre" ve "4-5 saniye" söylemlerinin aynanın ufak göstermesi / iyimserlik / haklı gözükme etkilerinin karışımı sonucu oluşmuş baya hatalı tahminler olduğunu düşünüyorum şahsen :p Neyse olan olmuş işte, seneye trafik primi biraz itelenir.
Öne çıkan mesajlar