Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Op'un 300-400 metre der demez salladığını düşünen bi ben mi varım? Ya da "objects that appear in your mirror are more closer" kısmını hiçe saydığını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Selam, Mesafe düşündürücü. Bir de şerit değiştirirken ben 2-3 kez bakıyorum; böylece diğer aracın konum ve hız algısı daha rahat doğru oluşuyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 sabonis said: biraz geriden geliyom ama bişi sorucam. ehliyatım var sadece, pek tecrübem yok araba kullanmak konusunda. ama 350-400 metrede olduğunu nası idrak ediyosunuz lan? hayır 400 metrede araç olup olmadığını seçemem gibi geliyo bana. bi de 400 metreden nasıl gelip vuruyo lan harbiden? Abi 120 km/h bağıl hız ile (vurulan araç 40'la gidiyorsa vuran 160, durduğu yerden hareket ediyorsa 120 vb.) giden bir araç bile saniyede anca 33.5 metre fark kapatabilir. Dolayısıyla kazalının "300-400 metre" ve "4-5 saniye" söylemlerinin aynanın ufak göstermesi / iyimserlik / haklı gözükme etkilerinin karışımı sonucu oluşmuş baya hatalı tahminler olduğunu düşünüyorum şahsen :p Neyse olan olmuş işte, seneye trafik primi biraz itelenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar