sostizm Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=Ls6ktHWalW4 bayıldım (bi tek ben bayılmamışım iki günde yarım milyon izlenme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 250 adet civarı nametag benzeri ufak ahşap parçacık lazım. üzerlerinde aynı şey yazacak, boyut yaklaşık 35mm x 15mm x 3mm gibi. lazer kesim ve lazer engrave olabilir. var mı burda yapabilen veya yapan yer önerebilcek? ne kadara olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 cnc işi olm o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 tmm da ahşap sonuçta. fistan'ın konseptten farklı biraz da belki başka yapan vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 ahşap da giriyo cnc ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Selamlar. Burda sorsam olur mu diye bi deniyim bakalım. Elimde sadece bi şarjlı matkap ve muhtelif matkap uçları var. Şunun gibi bir raf sistemi yapmak için 12 tane 35 cm'lik, 4 tane 5cmlik kalın kereste, dört tane ahşap raf, 6 tane de köşe takozu alıp vidalaya vidalaya yapsam olur mu yoksa muhtelif delikler açıp iç içe geçirmelik bişeyler mi yapmam lazım. Balkonda yapmaya çalışıcam, ufak bi döner testere alıp keresteleri de kendim kesip eğlensem mi diye düşünmüyo da değilim. Marangozluk işine hiç girmişliğim yok, var mı yol yordam göstermek isteyen? Kağıthanede bi keresteci buldum ona bakıcam, beyoğlu yakınlarında keresteci bilen var mı? Kasımpaşada falan da vardır kesin bakınsam aslında Dipnot: müzik seti, pikap, plaklar cdler vs için kullanıcam ben de. Şu ürün evin yakınlarında olsaydı direkt onu alırdım ama bu bahaneyle marangozluğa giriş yapmak da keyifli olabilir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 vidalasan olur aslinda ama sarjli matkap yeterli gelir mi ondan emin degilim. kolay bisey zaten gosterdigin, 4-5 saatte bitirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 xaty said: 250 adet civarı nametag benzeri ufak ahşap parçacık lazım. üzerlerinde aynı şey yazacak, boyut yaklaşık 35mm x 15mm x 3mm gibi. lazer kesim ve lazer engrave olabilir. var mı burda yapabilen veya yapan yer önerebilcek? ne kadara olur? ben yapiyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 O zaman ben girişeyim bu işe. Keresteyi keserek satan bi yer bulmam lazım, olmazsa bi de testere almak gerekicek çünkü. Peki bi soru daha, bu kadar gaza gelmişken balkona da masa yapayım. Ahşap masanın yağmur yediğinde şişmemesi için nasıl bi tahta kullanmak lazım? Ne cins ağaç, ne gibi işlemler vb? Şarjlı matkapla duvar deliyorum ya yeter muhtemelen, tornavida gibi olanlardan değil baya darbesiz matkap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 önce del sonra vidala direk vidalarsan çatlatırsın örnek 2.5mm vida için 2mm uçla delik aç havşa ile de vidanın kafası için başlık yap daha sağlam olması için vidalamadan araya tutkal sürebilirsin çok iyi olur masa tablasını ıslandıgında bozulmaması için cam vernik atabilirsin ama yine de güneş su yıllar sonra bozulur ama sedir, ceviz, ardıç, meşe kerestesi bulabilirsen kalın onlar baya dayanır suya pahalı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Teşekkürler. Kasımpaşada keresteci de buldum marangoz da, keresteleri sildirip kestiricem orda. Matkabın ahşap uçları var onla delip öyle vidalarım, ahşap tutkalı da alayım bi de. Peki kendim kesip zımparalamak istesem almam gereken aletler ney? Yuvarlak testere ve zımpara makinesi mi? Dekupaj falan bişeyler var bi de ondan mı almak lazım yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 silinmiş yani planyadan geçmiş alırsan zımpara makinasına gerek yok el zımparası ile zımparalayabilirsin kendin kesmek için de el testeresi yeter. sonucta yüzlerce kesim yapmayacaksın. ama kolay olsun uğraşamam el ile dersen dekupaj işini görür. daire biraz daha kalın keresteler için. ama ikisinde de düüm düz kesmen biraz dikkat ve tecrübe ister. işin çok düzgün olsun istersen tezgah testere ile kesmen lazım. zımparayı da el ile yapamam yorulurum dersen 125mm egzantrik bi zımpara makinası alırsan iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 yapsan ya sen de şöyle bişey asdfg https://www.youtube.com/watch?v=dxAxycwrmcU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
13si13 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Sonunda ilgimi ciddi anlamda çeken bi konu buldum henüz basıl resim eklendiğini bulamadım ama daha değişik şeyler istiyosan örnek anlamında atabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
13si13 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Fistan said: elimde biraz eski osmanlı evi kapıları var dış kapı değil oda kapıları buyuk ihtimalle.antika. seven ilgilenen varsa masa falan yapabilirim şu tarz kapılar Bu kapılardan hala var mı elinde? İnanılmaz beğendim bir masa ücreti bedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 masa yapacak motivasyonum yok şu sıralar kapıları kapı olarak satışa çıkardım 400-500 lira tanesi eskiliğine göre masa halleri 2000-2500 civarı olurdu yapsaydım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Fistan bi sorum olacak şimdi biz şu karyolayı beğendik yaptıralım diyoruz, fakat kartelalarda göremedik buna benzer bi kaplama. Kaplamayla olmaz mı bu yongalem falan, illa masif mi olması gerekiyor? http://tademais.net/img/fotos/cama%20de%20casal%20rustica%205.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Fistan said: masa yapacak motivasyonum yok şu sıralar kapıları kapı olarak satışa çıkardım 400-500 lira tanesi eskiliğine göre masa halleri 2000-2500 civarı olurdu yapsaydım sanırım ya biz senle masa yapsak birlikte, evdeki masayi dukkana getirdim eve guzel bisey yapayim diyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 bu masif ve baya antika keresteye benziyor ceviz ya da kestane olabilir 100 yıllık falan kaplama olarak çok kötü olur bu, zaten aynısını bulamazsınız da, ladin ya da çamdan yaptırıp mat ceviz pinotex atınca baya yaklaşır buna görünüm olarak @Rıd, yapalım kanka alet edevat var sen resim at nası bişey istediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 axedice said: Fistan bi sorum olacak şimdi biz şu karyolayı beğendik yaptıralım diyoruz, fakat kartelalarda göremedik buna benzer bi kaplama. Kaplamayla olmaz mı bu yongalem falan, illa masif mi olması gerekiyor? http://tademais.net/img/fotos/cama%20de%20casal%20rustica%205.jpg bu 3D modelleme degil mi abi, yoksa dekupaj yapilip drop shadow mu atilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 atomizer stand yapsana bize fistan çok alıcı çıkar burdan http://thevapesnob.s3-us-west-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2015/10/09170000/IMG_8528.jpg http://i.imgur.com/NPLc2X7h.jpg https://i.ytimg.com/vi/ulUrt9bI2-4/maxresdefault.jpg https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/ec/1c/5d/ec1c5df642f2c884fd3617cc1f77a659.jpg sonuncu güzelmiş mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 lazerde yaparlar onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 yapılır bunlar ya bişey yok sonuncu 500-600 tl falan eder al bi tahta bi de punch matkap seti kendin de yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 4-5 katlı ahşap kitaplık yaptırmak/yapmak istiyorum. Sadece raf ve standddan oluşan. Şu şimdi "endüstriyel" dedikleri şeylerden. Nasıl hallederiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 blackrose'a yar oldu beğenmediğiniz stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar