Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 NolaxThensbane said: kutun dolu. aslında makine mühendisine gerek yok, ben hobi amaçlı yaptığını düşünüyordum eğer ticari yanını düşünüyorsan makine yaptıracam diyorsan tanıdıklarım ve tedarikçilerim var. Bana bütçe ve makineden beklentilerini söylersen yardımcı olabilirim. 5cm den 50-60cm e kadar kütüğü sıkıştırıp iki kol arasına sıkıştırıp belli bi devirde sadece döndürecek alet şöyle bişey http://youtu.be/zJQ9YmY6Nmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 zamaninda torna tesviye ye gonderseler hepiniz kendinizi keserdiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 bana bi piyano masası yapsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 1 milyon dolarlık torna var endustri meslek torna okuyan adam ne yapabilir ki mecburen asgari ücretle iş aramak konumunda türkiyede ufak tornacılar batalı 15 sene falan oluyor türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Sparkcaster said: bana bi piyano masası yapsana yaparım ayıp ediyosun sen bana istediğin masanın örneğini göster fiyatı ile birlikte ben sana almak istediğin masanın fiyatının altında aynısını yaparım mudoda 900 liralık kütüğü 500 liraya verdiğimi düşün öyle bi fiyat veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 bir arkadaşın şöyle bir olayı var https://www.instagram.com/ananaswoodworking/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Bana da bi kitaplik yapacaktin, konusalim hazir baslik gormusken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 burda cnc le tahtanın üzerinde güzel şekiller yapmışlar ama öyle girişmek için bildiğin sadece bu işi yapman lazım ve yatırım tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 abi sana ikinci el ufak bir torna tezgahı yeter koçtaş gibi firmalarda bile 0 olarak satıyorlar ama pahalı. İlla işin içine girdim diyorsan işten anlıyan birini araya sok beraber gidin alın atla deve değil gözünüzde büyütmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 butik marangoz gibi bişey yapmak istiyosun anladığım kadarıyla. tasarım işini halledebiliyosan kendini marangoz değil ahşap tasarımcısı olarak tanıt. değilse heykelcilik yada tasarım bölümünden mezun birini bul yanına, tasarımları o yapsın bilgisayarda müşteriye gösterip onay alındıktan sonra sen işin zanaat kısmını halledersin. bilmemne ahşap tasarım atölyesi felan diye bi isim bulursun. facebookta bi grup ufak bi web sitesi felan. çevren geniştir zaten yürür gidersin. alaçatı ayvalık felan gibi bi yerde ara sokaklarda dükkan tutarsın sonra. sadece yaz aylarında gelen turiste seri üretim satışları yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 AABİİİİ ngüzel lan paramecium da böyle, fistan konun tamamını okumadım da şişe taşıma kutusunu gördüm yaptığın işlerde böyle ufak ufak yapıpı etsy e falan koysana, hem işlevsel hem göze hitab eden şeyler, sonra beni yanına çırak olarak al sdf yüzlerce ikea mobilyası montajından başka en fazla koltuk zımparalamışlığım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 bildiğim ne kadar patron varsa, internetten yada fuarlardan modelleri belirleyip şirketlerine yaptırtıyorlar. birkaç tane ünlü tasarımcıyı gözüne kestirip kopyalayabilirsin yada "ilham" alırsın. yada başka birşeye de dönüştürebilirsin. sana kalmış, zor kısmını halletmişsin zaten. şurada her sene bir tasarım fuarı oluyordu, arşiv resimleri vardır, çok kurcalamadım. vizyon genişletebilir ; http://salonemilano.it/it-it/ ek ; http://www.hermanmiller.com/ http://www.alessi.com/en http://www.starck.com/en/ http://www.eamesoffice.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Esh said: O çirkin testerede böyle çelik mi varmış? Çok sevdim videoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Hacı hammadeyi nerden / nasıl alıyosun alıyosun? Ufak tefek ben de başlıycam bu işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 şundan yapsana. 6pack de güzelmiş. Küçük bir site kursana yada pinterest. marangozatolyesi.com gibi birde domain alırısn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 fistanpatiodunisleri.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 odunisleri.com iyimiş tutar. şunuda ahşap olarak mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 güzel de kaç tane satabilecek bundan. kahvaltılık vs headphone stand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Bence de ahşap masa lambası yapsa daha hayırlı, ucuna çıkıntı yapar kulaklığı da isteyen oraya assın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 maliyeti çok yüksek değilse baya bir satabilir etsy vs den. En ucuzu 18$ dı ahşap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Yalnız ahaha adamın hobisini ticarete döküyoruz burda kendi kendimize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 ben zaten ticarete dökmek için başladım biraz ürün yapıp topluca yüklemek istiyorum resimlerini profesyonel çekerek instagrama pintereste etsy'ye falan dükkan açıcam @aktiftablet, kerestecilerden alıyorum gidip arabaya sığacak şekilde 180cm e kısalttırıyorum büyük boyları. koçtaşta da var masif panel ve silinmiş kereste ama az pahalıya geliyor orası bu kulaklık standından yapiyim bi tane ama tekli yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Kulaklık standı yap ben alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Aslında sipariş üzerine özel tasarım yapsan güzel olur sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Valla yapabilirsen ben de pickup ve mixer için bir masa yaptırmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar