Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mayhem said: hoşgeldin bebegim ehiehi takılma sen buraya hem bakim döverim bak :) (seni choq sefiorum) bu arada balonunu patlatim ben senin askim.. Alıntıla
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mayhem said: hoşgeldin bebegim ehiehi takılma sen buraya hem bakim döverim bak :) (seni choq sefiorum) bu arada balonunu patlatim ben senin askim.. hahaha ya abi şu cok iyi ya... mayhem dfsfs Alıntıla
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 escape said: Mayhem said: hoşgeldin bebegim ehiehi takılma sen buraya hem bakim döverim bak :) (seni choq sefiorum) bu arada balonunu patlatim ben senin askim.. hahaha ya abi şu cok iyi ya... mayhem dfsfs of ki ne of:) Alıntıla
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 balonunu patlattin mi bari? Alıntıla
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 mayhem bundan sonra asna oy moy vermem bu ne ya Alıntıla
Nako Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Uplamayın daha fazla da adam huzura ersin. up up up... Alıntıla
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ulan biz de ergen olduk da hortumla dövmelik olamdık hiç ya. bu ney lan Alıntıla
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ZaugnaKhaldun said: 2005'te kaç yaşındaydınız lan aquila müzmin yaşlı onu geçtim 2003 te daha gençtim ama hiç yüsden yazmadım Alıntıla
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Sparkcaster said: ZaugnaKhaldun said: o yüsden uhahuahuahuahuauhauhuhahua Alıntıla
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ZaugnaKhaldun said: sana da mujjka, anjelique i de yaptık üye, bi gözde kaldı artık ZaugnaKhaldun said: yok sen bi si olmuon biz senden ötürü hazal a yenge dios auhahuahuahuahuauh Alıntıla
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ZaugnaKhaldun said: sana da mujjka, anjelique i de yaptık üye, bi gözde kaldı artık ZaugnaKhaldun said: yok sen bi si olmuon biz senden ötürü hazal a yenge dios Sparkcaster said: ZaugnaKhaldun said: o yüsden http://2.bp.blogspot.com/-PAMac9YEG6c/T1mR_4xV4LI/AAAAAAAAEJM/dTnKonjXGXg/s320/mother-of-god-meme.jpg Alıntıla
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 2005'te kaç yaşındaydınız denmiş ama bakıyorum şöyle bir topice baştan aşağı fistan, ardeth, babacum, kermit, gimli dynun falan aklı başındalarmış o dönemde ahahahahahha Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.