h2s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 kar yağsa bile tutacağını sanmam büyütülecek birşey değil.Bebek varsa hiç araba falan uğraşmayın uçak en mantıklı olanı.Zaman olarakta uçak mantıklı olanı.Zaman sorunum yok dersen arabayla gidebilirsin 6 7 saatte.Yok uğraşamam lastik ıvır zıvırla dersen dediğim gibi uçak en mantıklı olan seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 muhtemelen sorun istanbul'dan çıkmak olur. Susurluk, manisa, izmir vs. temiz yerler. bir de bursada mezitler yoluna girme yanlışlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 bursayı geçti mi sıkıntı kalmıyor zaten kar namına. arabayla gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 yılbaşında balıkesir otogarında bildiğin esir kalmıştım.. benjani said: geçen sene balıkesir'in orası kapanmıştı, baya rezillik yaşanmış.bebek ile sıkıntı olur öyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 geçen sene izmir Balıkesir arası kapanmıştı.nekro gelsin yazsın.bursa ya gitmek için evden çıktı, 1 gün sonra geri döndü.1 gün beklemişler otobüste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Benim 21.30da izmir'den istanbul'a uçağım var. Hadi gecikmeli indik diyelim. 22.50 gibi İstanbul'da olsam, geceyarısına sabihadan kozyatağına yetişmeye çalışcam. Gece yarısı tem gişelerde trafik nasıl olur acaba? Yolda girer miyim yeni yıla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Trafik olmaz bence istanbulda, hafiften boşalmaya başladı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Kar yağışı sadece istanbul değil biraz bursa ve fazlasıyla balıkesirde de etkili olacak deniyor ama yollar nasıl olur tabi bilemiyorum. Sıfır Kar lastiği almaktan vazgeçtim, arkadaş temiz çıkma 350 ye bulmuş. Çıkacak olursam ya kar lastikli yada 4mevsim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Karlı yolda polis durdurursa şehirlerarası yolda 4 mevsim sıkıntılı olabilir. Zinciri unutma en azından arabayla gidersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Dün akşam eve giderken, zincir aldım, zincir takma tutoriallarını ezberledim, depoyu ve powerbanki fulledim, erzak yığdım, yandex haritalarını download ettim. Yola hazırım son dk fikrimi değiştirecek türden bir aksilik olmaz ize. Bu arada 4 mevsim lastiklerin soğuk(5 , -5 derece arası) ve yağışlı hava performansını yorumlayabilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 kasmayin o kadar ..oturup evde punch filan yapin onunla eglenin..o kadar gozunuzde buyuduyse..gereksiz macera..en az normal sureden 3-4 saat kadar uzuyacagi neredeyse kesin bir yolculuk..cok da super bir son vaadetmiyor ustelik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Yollar nasil simdi? Pazar gece binsem izmirden sabaha varir miyim istanbul'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Gelirken ölü laptopunu da getir de bi açıp bakalım neymiş ne değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 emin misin, bi sırt çantasıyla gelicem ya zahmet olmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 tambjk said: Dün akşam eve giderken, zincir aldım, zincir takma tutoriallarını ezberledim, depoyu ve powerbanki fulledim, erzak yığdım, yandex haritalarını download ettim. Yola hazırım son dk fikrimi değiştirecek türden bir aksilik olmaz ize. Bu arada 4 mevsim lastiklerin soğuk(5 , -5 derece arası) ve yağışlı hava performansını yorumlayabilecek olan var mı? 4 mevsim lastiklerin performansını test etmişsindir artık (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Yok abi hava çok fena bozdu, cikmadim yola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar