Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karlı havada yılbaşı yolculuğu istanbul-izmir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kar yağsa bile tutacağını sanmam büyütülecek birşey değil.Bebek varsa hiç araba falan uğraşmayın uçak en mantıklı olanı.Zaman olarakta uçak mantıklı olanı.Zaman sorunum yok dersen arabayla gidebilirsin 6 7 saatte.Yok uğraşamam lastik ıvır zıvırla dersen dediğim gibi uçak en mantıklı olan seçenek.
Mesaj tarihi:
yılbaşında balıkesir otogarında bildiğin esir kalmıştım..

benjani said:

geçen sene balıkesir'in orası kapanmıştı, baya rezillik yaşanmış.bebek ile sıkıntı olur öyle bir durumda.
Mesaj tarihi:
Benim 21.30da izmir'den istanbul'a uçağım var. Hadi gecikmeli indik diyelim. 22.50 gibi İstanbul'da olsam, geceyarısına sabihadan kozyatağına yetişmeye çalışcam. Gece yarısı tem gişelerde trafik nasıl olur acaba? Yolda girer miyim yeni yıla?
Mesaj tarihi:
Kar yağışı sadece istanbul değil biraz bursa ve fazlasıyla balıkesirde de etkili olacak deniyor ama yollar nasıl olur tabi bilemiyorum. Sıfır Kar lastiği almaktan vazgeçtim, arkadaş temiz çıkma 350 ye bulmuş. Çıkacak olursam ya kar lastikli yada 4mevsim.
Mesaj tarihi:
Dün akşam eve giderken, zincir aldım, zincir takma tutoriallarını ezberledim, depoyu ve powerbanki fulledim, erzak yığdım, yandex haritalarını download ettim.

Yola hazırım son dk fikrimi değiştirecek türden bir aksilik olmaz ize.

Bu arada 4 mevsim lastiklerin soğuk(5 , -5 derece arası) ve yağışlı hava performansını yorumlayabilecek olan var mı?
Mesaj tarihi:
kasmayin o kadar ..oturup evde punch filan yapin onunla eglenin..o kadar gozunuzde buyuduyse..gereksiz macera..en az normal sureden 3-4 saat kadar uzuyacagi neredeyse kesin bir yolculuk..cok da super bir son vaadetmiyor ustelik..
Mesaj tarihi:
tambjk said:

Dün akşam eve giderken, zincir aldım, zincir takma tutoriallarını ezberledim, depoyu ve powerbanki fulledim, erzak yığdım, yandex haritalarını download ettim.

Yola hazırım son dk fikrimi değiştirecek türden bir aksilik olmaz ize.

Bu arada 4 mevsim lastiklerin soğuk(5 , -5 derece arası) ve yağışlı hava performansını yorumlayabilecek olan var mı?

4 mevsim lastiklerin performansını test etmişsindir artık (:
  • Yeni Oluştur...