Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elveda kartal gozlerim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1.25 di 5 sene once ve gozluk takmiyorum mal gibi. Gozlukle bakinca goruntu pusludan full hd ye geciyor ama gene takmiyorum. Gozlukten hoslasmiyorum. Lens te beceremem gibi. Bindik bi alamete gidiyoz kitamete
Mesaj tarihi:
ya ben afalladım çok canım sıkıldı kaç gündür dışarı çıktığım vakitlerde o yüzden takıcam gözlük yani ne o öyle her yer puslu puslu görmek çok mühim lan bence
Mesaj tarihi:
elf gozlerim bi 15 senedir falan bozuk, liseden beri gozluk takiyorum

takmadan nasil dayaniyorsunuz o berbat goruntuye anlayamiyorum

hic olmazsa lens falan takin olm, kor olacaksiniz cool takilirken

http://img-1.onedio.com/img/205/205/2r0/549add59f3ea00594961cb49.jpg
Mesaj tarihi:
Bende de oldu aynisi. Odaklanamiyorum, bi turlu calisamiyorum, basim agriyo durmadan falan diyodum, bi farkettimki hepsi ekrandakileri okuyamamaktan kaynakli. Gittim verdiler bi gozluk, taktigim gibi hayat degisti.

Insan baya kotu olana kadar farketmiyo, sonra birden olmus gibi geliyo.
Mesaj tarihi:
Miyop

olası neden : Gelecekten korkma, Önünde olana güvenememe.

Yeni DÜşünce modeli : Tanrısl rehberliği kabul ediyorum. Yaşam sürecine güveniyorum. Ben daima emin ellerdeyim.

Astigmtizm : 'Ben' sorunu. Kendini görmekten, kendi benliğiyle karlaşmaktan korkmak.

Yeni düşünce modeli : Artık kendi güzelliğimi ve görkemimi görmeye istekli ve hazırım...

( alıntı : Louise L.Hay - Tüm Hastalıkların Zihinsel nedenleri)

8 yaşımda babam ölünce bendede astigmat olmuştu... 2 sene sonra geçti.

Gökyüzünün mavisi gözlere iyi geliyor... Boş boş düşüncelere dalıp boşluğa bakmak ise tam tersi.

Geçmiş olsun şimdiden
Mesaj tarihi:
:D
eh tutuyor hani ama yaşımı da yazmıştım yani her insanda olan bişey neredeyse sdfssdf
zaten gözü bozuk da çokmuş meğersem
dolmuşta gözlük reklamı vardı gözcüden dönerken, ulan dedim algıda seçiciliğe gel
  • Yeni Oluştur...