pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 9 numero gozlugum vardi ilk basladigimda azimli calismayla 2ye kadar indirdim daha da inmiyor ampliyobiye bagli hipermetrop var yas ilerleyine bi de astigmat geldi tam oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 kartal gözlülere selam olsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 avımı 500 metreden seçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 0.5 te gözlük takmaya gerek yok. -2 den selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 1.25 di 5 sene once ve gozluk takmiyorum mal gibi. Gozlukle bakinca goruntu pusludan full hd ye geciyor ama gene takmiyorum. Gozlukten hoslasmiyorum. Lens te beceremem gibi. Bindik bi alamete gidiyoz kitamete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 ya ben afalladım çok canım sıkıldı kaç gündür dışarı çıktığım vakitlerde o yüzden takıcam gözlük yani ne o öyle her yer puslu puslu görmek çok mühim lan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 elf gozlerim bi 15 senedir falan bozuk, liseden beri gozluk takiyorum takmadan nasil dayaniyorsunuz o berbat goruntuye anlayamiyorum hic olmazsa lens falan takin olm, kor olacaksiniz cool takilirken http://img-1.onedio.com/img/205/205/2r0/549add59f3ea00594961cb49.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Bende de oldu aynisi. Odaklanamiyorum, bi turlu calisamiyorum, basim agriyo durmadan falan diyodum, bi farkettimki hepsi ekrandakileri okuyamamaktan kaynakli. Gittim verdiler bi gozluk, taktigim gibi hayat degisti. Insan baya kotu olana kadar farketmiyo, sonra birden olmus gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Miyop olası neden : Gelecekten korkma, Önünde olana güvenememe. Yeni DÜşünce modeli : Tanrısl rehberliği kabul ediyorum. Yaşam sürecine güveniyorum. Ben daima emin ellerdeyim. Astigmtizm : 'Ben' sorunu. Kendini görmekten, kendi benliğiyle karlaşmaktan korkmak. Yeni düşünce modeli : Artık kendi güzelliğimi ve görkemimi görmeye istekli ve hazırım... ( alıntı : Louise L.Hay - Tüm Hastalıkların Zihinsel nedenleri) 8 yaşımda babam ölünce bendede astigmat olmuştu... 2 sene sonra geçti. Gökyüzünün mavisi gözlere iyi geliyor... Boş boş düşüncelere dalıp boşluğa bakmak ise tam tersi. Geçmiş olsun şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Sorunlu olmakla goz bozuluyo olsaydi senin baya baya kor gezmen lazimdi Noyan. Zirvalarini da al ufak ufak uza konudan hadi annem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 :D eh tutuyor hani ama yaşımı da yazmıştım yani her insanda olan bişey neredeyse sdfssdf zaten gözü bozuk da çokmuş meğersem dolmuşta gözlük reklamı vardı gözcüden dönerken, ulan dedim algıda seçiciliğe gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 miyop gozlerin neler gormuyor yavolas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 bu adam eğlence bölümünde yönetici :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 senin adin olgac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 so ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 pffststfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 applev0dka said: bu adam eğlence bölümünde yönetici :( bölüm abartıya kaçmasın diye dengeleme amaçlı yapmışlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar