Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yolun Ortasında Dikilen Kedi


Shaklaban

Öne çıkan mesajlar

8 ay önce falan bahçeme kedinin biri üç tane yavrulamıştı, biri erkek ikisi dişi.

Bunları evin girişinde camekan terasta besliyorum girip çıkabilecekleri kedi kapısı var arada sıkılınca gezip geliyorlar.

Yavrulara bakıyorum baya büyüdüler, ancak erkek olanla başımız belada. Normalde hiç sırnaşmamasına rağmen ne zaman evden ayrılacak olsak peşimize takılıyor, biz arabayla yola çıkarken yolun ortasında dikilip gitmemizi bekliyor.

Ne yaptıysak vazgeçiremedik. Yem falan verince bazen gelmiyor ama genelde o da fayda etmiyor. En sonunda ya ezilecek ya da bize kaza yaptıracak.

Eve gelirken de ayrı dert arabanın üzerine atlayıp kaputa çıkıyor, geçen cam açık kalmış camdan içeri daldı arka koltuğa yattı. Bir defasında biz farketmeden arabaya girmiş ve tüm gece arabada kalmış.

Kısırlaştırıp eve mi alsam diyorum ama kıyamıyorum da hayvan kafasına göre takılıyor dışarıya alıştı. Zaten bahçeye giren kendinden iri kedileri de rahatlıkta dövebiliyor asdfs.

bonus


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi yere yazmam lazım bunu

az önce markete giderken bahçe duvarının üstünde kafası tamamen whiskas kutusunun içine sıkışmış kedi gördüm. öyle kafasında kutuyla duruyor. korktum önce biri bişey yapmış sandım. sonra dedim eve dönüp telefonu alıyım fotosunu çekerim. ama bişey mişey olur dedim çıkardım kafasından. ne var ne olmuş çok normal diye bi bakış attı ve gitti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ha yani olabilen bişey bu. gerçeküstü bi durum gibi geldi bana. bahçe kapılarının girişinde iki kısa sutun olur ya böyle. arasında demir kapı olur. o sutunun üstüne çıkmış duruyor öyle. orda geçirmemiştir heralde kafasına. biri görsün diyemi çıktı acaba. o halde nasıl çıktı oraya anlamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen sokak kedilerinin var olan ölüm şekillerinden biri bu, biri araba çarpması, biri soğuktan donma, biri mahalleninin beş on günlük bozuk balık falan vermesi, biri haftalarca değiştirilmeyen su kaplarından bulaşan hastalıklar, bi de bikaç şekil daha var. Ama baya baya bi kedinin hayatını kurtarmışsın bugün, kendine bi bira ısmarla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...