DaidaFlu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 uçakla maks 6-7 saat sürecek bu zamanlarda sıcak tatil yapılabilecek bi yer bakıyorum. bu konuda tecrübesi olan var mı? çok insanın bilmediği yerler olması lazım maldivler olmaz mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 tayland diyecektim ama bu bombalamadan sonra Türk düşmanlığı ve vizeye geçmişler sanırım gene bi araştır belki 1 aya kadar vizesiz gir çık yapılıyodur. Onun dışında Hindistan sahil kesimi var ama o da vize istiyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 fazla bilinmeyen bizim ev var. yoğuşmalı kombi gayet sıcak. hem 6-7 saatten kısa sürer uçakla. facebook instagram kasacak adam belli. tam dedim olumlu yardımcı bir yorum yazayım, son cümleyi okumasam yapacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 ekvadora sanırım vize yoktu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Zimbabwe var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Katar da olur vizeler yeni kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 deniz tatili mi, kültürel gezme tozma mı? fas öneririm saati yükseltirsen; singapur (~10 saat) güney amerikadaki bir çok yer (>10 saat) deniz için maldivler veya seyşeller var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 zanzibar derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 kendim için istemiyorum abi instagram bile kullanmıyorum. şeyseller en iyisi sanırım. gezme tozma değil bildiğin deniz tatili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 yarim kure degistirmeden yaz sicagi yasayamazsin ama dubai deneyebilirsin. 25derece civarlarinda bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Deniz tatiliyle birlikte doğa da gezelim yağmur ormanı görüp yanardağın eteğinde ziplining yapalım seçeneği hoşunuza giderse kostarika. Tabi 7 saatin biraz üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Malezya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Tunus ve Fas öneririm. Hesaplı ve yakın. Fas çılgın gece hayatı Tunus Akdeniz tatili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Afganistan terör kampı 1 hafta mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Bu mevsimde fas bildigin soguktur yalniz ciddi degilsiniz di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Benim müdür faslı, kandil diye iki gün dini tatil yapıyorlardı geçen, gece hayatı mı varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 tumus munus hikaye sahilde turistleri taradıklarından sonra komşu fasda millet havaalanına akın etmiş ışid tehditi öldürdü tunusu, fas zaten şu an soguk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Valvyn said: Afganistan terör kampı 1 hafta mis Cidden soyle bisi yapsalar ben giderim ya. Kelesle daga tasa sikacan boyle sdfh. El bombasi atmayi ogrencen. Casualityde ailene sertifika falan yollanacak Of marketingini bile yaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 ama godmode on olcak di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 ukraynada vardı öyle bi kurs mu ne kampa aliyolar 1 hafta, silahları kullandırıp öğretiyorlar, arazide kukla bulup vuruyon falan vs turistik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Seysellere git cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Cehenneme gidin. Hem vize istemiyor, hem de sıcağıyla içinizi ısıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Valvyn said: tayland diyecektim ama bu bombalamadan sonra Türk düşmanlığı ve vizeye geçmişler sanırım gene bi araştır belki 1 aya kadar vizesiz gir çık yapılıyodur. Tayland: Umuma Mahsus Pasaport hamilleri ise 30 güne kadar vizeden muaftır. Diplomatik, Hizmet, Hususi Pasaport Hamilleri 90 güne kadar vizeden muaftır. Türk Vatandaşlarının Tabi Olduğu Vize Uygulamaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Bu güncel mi?1-2 ay kadar önce tayland böyle bi karar aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 kapıda veriyormus simdi vizeyi parayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar