Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Semih Saygıner, Türkiye Şampiyonu!


k1nJo

Öne çıkan mesajlar

Semih Saygıner, 7 yıl aradan sonra katıldığı Türkiye Şampiyonalarında son iki etabı üst üste kazanarak Final Etabı ve Genel Klasman şampiyonu oldu.

Saygıner, 2015 yılında tekrar başladığı Türkiye kariyerine 2015 Türkiye 3-Bant Bilardo Şampiyonu ünvanını ekledi ve Uluslararası müsabakalarda ülkemizi temsil edecek Milli Takımda yerini aldı.

https://www.facebook.com/semihsayginer
http://www.hurriyet.com.tr/semih-sayginer-sampiyon-oldu-40032050

http://i.hurimg.com/i/hurriyet/75/620x350/567d66ccc03c0e5da066aef7.jpg

ben bu adamı çok seviyorum, ayrı bi seviyorum. belki de çocukken öğrendiğim ilk türk sporcuydu, adaş olduğumuz için sanırım eheh.

yaşayan bir efsane olmasına rağmen ülkemizde değeri pek bilinmese de aradan geçen 7-8 yılda internetin ve sosyal medyanın büyümesi ve bu kadar uzun zamandan sonra geri dönüp tekrar 3-bandı domine etmesiyle hak ettiği ilgiyi bir nebze görür diye umut ediyorum ve tabi ki bir dünya şampiyonluğunu daha.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Değeri bilinmemek degil bence para kazanmak olabilir. (futbolculuk dışında para kazanamazsın bü ülkede veya herhangi bir arap ülkesinde)

Yeri geldi dizi,filmlerde oynadı.Yarışma programları,talk showlar ıvır zıvır... Tabi bunların hepsi sosyal bir kişilik ve şampiyon oldu diye.

Bir çoğumuzun varlığından haberi bile olmadığı iyi bilardocularımız var.Örneğin Hacı Arap Yaman'da 2008 artistik bilardo dünya şampiyonu oldu kimse bilmez. Haberi bile cıkmadı belki https://tr.wikipedia.org/wiki/Hac%C4%B1_Arap_Yaman

http://www.sporlog.com/wp-content/uploads/2008/07/haci-arap-yaman.jpg

Yine 2011 3 top dünya ve avrupa şampiyonlarımız var Lütfi Cenet ve Tayfun Taşdemir vs...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

snooker biliyor ve oynuyor zaten de sormuştu işte tr adına turnuvalara vs. katılır mısın diye biri maille, o da bu yaştan sonra zor adapte olamam demişti.

ama mesela bilardo da yeni trend 3-4 senedir snooker ki alakasız ülkelerden bile turnuvalara adamlar geliyor. semih'in mesela iyi bir snookercı yetiştirmesini isterim.

en kötü burada bir turnuvaya ön ayak olsun da gidip izleyelim :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...