Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tripsta

Killer

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Killer said:

türkiyeye bilet alcam da thy 208 ayro, burda 188. böyle 3. şahıs sitelerden almadım daha önce bilet, kıllandım baya rezalet yorumlar var. paramı çaldılar çktüler, customer servis berbat falan.

yemedi şahsen. wat do? 20 ayroyu ver kafan rahat olsun mu

Geçtiğimiz hafta bilet aldım. 180 euro diyorsa tl e çevirildiginde 190 euro charge ediyorlar. Mail attim adamlara kur farkını yok başka yerden alıyoruz ayağı çekmeye başladılar. Temiz dümdüz giden bi mail atınca iadeyi 1 ay sonra yapacaklarını söylediler. Uğrasmaya değmez. Expedia baba
Sosyal ağlarda paylaş

Komodo said:

Skyscanner ve ekobilet kullandım birçok kez, sorun olmadı. Dediğini bilmem.

skyscanner ve KAYAK kullandım defalarca. Hiç sıkıntı yaşamadım. Enteresan bir sistem var bunlardan bulduğun bileti almak için gene havayolu firmasına gidiyorsun ama ayni fiyatı direk gitsen göremiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

türkiyeye bilet alcam da thy 208 ayro, burda 188. böyle 3. şahıs sitelerden almadım daha önce bilet, kıllandım baya rezalet yorumlar var. paramı çaldılar çktüler, customer servis berbat falan.

yemedi şahsen. wat do? 20 ayroyu ver kafan rahat olsun mu

o siteler dingil ya next next yapiyorsun. emaile info geliyor bi bakiyorsun olmus 188 205 euro. kazancin 3 euro. ve üzerinde hep bir huzursuzluk acaba bilet patlar mi diye. thy sitesinden alcan kafan rahat olacak 3-5 euroya bakma yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...