Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 türkiyeye bilet alcam da thy 208 ayro, burda 188. böyle 3. şahıs sitelerden almadım daha önce bilet, kıllandım baya rezalet yorumlar var. paramı çaldılar çktüler, customer servis berbat falan. yemedi şahsen. wat do? 20 ayroyu ver kafan rahat olsun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Skyscanner ve ekobilet kullandım birçok kez, sorun olmadı. Dediğini bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 3. şahıstan kasıt, kim mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 3rd party işte. 20 euroya değmez. Paraya çökmese bile bileti alamazsa ertesi gün bilet fiyatları artmış olacağı için zarar edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 durup dururken app trader title i gelir gorursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Gecen ayni ikileme bnde girip bilet aldim o 3rd party'den. Daha ucmadim ama firma onayladi bileti, sıkıntı cikmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 2016 geldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 tripsta guvenlidir, bayagi bilet almisligim var. bileti aldiktan sonra pnr numarasi ile thy'den kontrol edersin, cikar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 olay çıkmassa işte baya bad review gördüm 2015 kayıtlı. 2013de gül gibiymiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 al gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 deymez 20 € ya. thy den al gitsin. nerden nereye birde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 tatava yapmadım thyden aldım ya ucuz alcak kadar zengin değilim, edit: estonya-türkiye(ist) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Killer said: türkiyeye bilet alcam da thy 208 ayro, burda 188. böyle 3. şahıs sitelerden almadım daha önce bilet, kıllandım baya rezalet yorumlar var. paramı çaldılar çktüler, customer servis berbat falan. yemedi şahsen. wat do? 20 ayroyu ver kafan rahat olsun mu Geçtiğimiz hafta bilet aldım. 180 euro diyorsa tl e çevirildiginde 190 euro charge ediyorlar. Mail attim adamlara kur farkını yok başka yerden alıyoruz ayağı çekmeye başladılar. Temiz dümdüz giden bi mail atınca iadeyi 1 ay sonra yapacaklarını söylediler. Uğrasmaya değmez. Expedia baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Komodo said: Skyscanner ve ekobilet kullandım birçok kez, sorun olmadı. Dediğini bilmem. skyscanner ve KAYAK kullandım defalarca. Hiç sıkıntı yaşamadım. Enteresan bir sistem var bunlardan bulduğun bileti almak için gene havayolu firmasına gidiyorsun ama ayni fiyatı direk gitsen göremiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Priceline, orbitz, Kayak ve Expedia iyi, guvenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 turna.com var geçen radyoda reklamını duydum. turna.com uç da kon diye cıngıl yapmışlar, ne kadar güven olur onu da sen düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Killer said: türkiyeye bilet alcam da thy 208 ayro, burda 188. böyle 3. şahıs sitelerden almadım daha önce bilet, kıllandım baya rezalet yorumlar var. paramı çaldılar çktüler, customer servis berbat falan. yemedi şahsen. wat do? 20 ayroyu ver kafan rahat olsun mu o siteler dingil ya next next yapiyorsun. emaile info geliyor bi bakiyorsun olmus 188 205 euro. kazancin 3 euro. ve üzerinde hep bir huzursuzluk acaba bilet patlar mi diye. thy sitesinden alcan kafan rahat olacak 3-5 euroya bakma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Ben de onu dicektim. Kandirmaca resmen o isler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar