Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trabzonspor bildiğimiz gibi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnternet sitelerine 2010-2011 sezonunun şampiyonu olarak eklemişler kendilerini. Yeni yönetim belli ki eski Hacıosmanoğlu'ndan pek de farklı bir tarz izlemeyecek.

http://www.hurriyet.com.tr/trabzonspor-7-sampiyonlugunu-ilan-etti-40031851
Mesaj tarihi:
ben yönetimin izleyeceği politikayı kastediyorum, yoksa isterse maurinho'yu getirsin, o başka bir şey.
ayrıca getirilecek teknik direktör çıkıp 11 kişinin yerine top oynamayacağı sürece mevcut borç ve gelir-gider durumu ile senelerce Trabzonspor Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş'a rakip olacak bir kadro kuramaz.
Her şeyi iyi planlarlar ve yürütürlerse belki seneler sonra (artık 3 sene mi olur, 5 sene mi, 10 sene mi bilemem?).
Mesaj tarihi:
bu da bir politika, transfer politikası. diğer kalan her şey kabaca ya basit şeyler ya da zorunlu şeylerdir bir kulüp için.
kaldı ki takımın başında ne yaptığını bilen bir hoca olduğu sürece ve takım da başarılı olduğu sürece yönetimden ses çıkmaz zaten. yönetim bir şeyleri sıvıyorsa takım sıçtığı içindir.

parası az diye diğer 3 büyük takıma rakip olamaz olayı da talihsiz bi açıklama, zira lucescu'nun nereden geldiğini hatırlatmama gerek yok. oradan maliyeti düşük en az 2-3 tane iyi topçu mutlaka getirecektir trabzona gelirse.
  • Yeni Oluştur...