Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Merhabalar kickstarter da bir proje başlatmak istiyorum fakat türkiye desteği yok. Kayıt olurken ülke ve banka bilgilerinde türkiye yer almıyor fakat türkiyeden başvurular da var.İlla yurtdışında yaşayan birinin banka bilgilerini kullanarak mı başvuru yapmak gerekiyor yoksa alternatif çözümler varmı. Bu arada fikir olarak piton derisinden aksesuar yapmak istiyorum cüzdan ,iphone ipad kılıfları gibi.Orjinal bir fikir değil ama ucuz olacağı için ilgi olabilir. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 paypal falan da mi olmuyor canim? eger hic olmuyorsa aslinda burada biz birimize kickstart edebiliriz belki. di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 fikir tutmaz. açma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Ben de fil dişinden kolyeler yapmak istiyordum, hemen bi kickstarter başlatayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 ben piton derisinden aksesuar gormek isterdim. bi kere piton sik. cok guzel yani tamam mi senko? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Kickstarter'dan para alabilmen icin desteklenen ulkelerden birinde olman gerekiyor. USA, UK vesaire. Onun disinda bisey yapamiyorsun maalesef. Bir de hayvan derisi deyince isler karisiyo, kickstarter izin bile vermeyebilir. Direkt etsy, gg, ebay falan denemende fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 bunların hepsi mevcut zaten, neyi kickstart ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 mükemmel bi fikir ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 fiyatlar kaca ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 kickstarter us için. avrupa'da indiegogo kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 ha hayvanları kesip size aksesuar yapıcam diyosan zor senin işin. açma kickstarter falan bi zahmet. konsepti de pazara çevirmeyin ucuz diye ilgi çeker nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 di said: Kickstarter'dan para alabilmen icin desteklenen ulkelerden birinde olman gerekiyor. USA, UK vesaire. Onun disinda bisey yapamiyorsun maalesef. Bir de hayvan derisi deyince isler karisiyo, kickstarter izin bile vermeyebilir. Direkt etsy, gg, ebay falan denemende fayda var. Evet piton derisi sıkıntı yaratabilir. 250$-500$ arası fiyata cuzdan bulunur.Türkiyede satan biryer bilmiyorum. Ben bunu 80$ gibi satabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 adam pitonları kendi yakalıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 egzotik canlı derisi sıkıntı olabilir cidden. inek koyun falan değil ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Dana derisine farklı baskılar da yapılabilir illa orjinal piton olmak zorunda degil.Şuan her türlü baskı yapiliyor deri üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 ahah çözdük olayı... adam dana dersine piton baskı yapıp kakacakmış saklfjasklfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 çabukpiton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 o zaman etsy lik bi iş gibi gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 sahibinden.com :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 etsy işini görür fazlasıyla. kickstarter yapısına biraz ters istediğin şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 adam istiyor ki müşterisi önceden gelmiş olsun, kaç kişi almak istiyor bi ortaya çıksın ona göre üretecek keza arzdan fazla veya eksik üretme şansı var etsy de talep toplama diye bir şey varsa ona gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 pre-order yapsin miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Gideyim de bir piton derisi cüzdan alayım, sırf piton derisi cüzdanımı masaya koyduğumda sorarlarsa piton derisi demek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Mafyaya mı üreticeksin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar