Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xperia z3 vs z5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Telefon alicam bu aralar. Xperia z3 ve z5 arasinda kaldim. Fiyatlar tabi daha uygun burda, tam olarak farklarini bilen var mi?

ikiside saglam dayanikli telefonlar dimi?
Mesaj tarihi:
Neden peki?
http://www.phonearena.com/phones/compare/Sony-Xperia-Z5,Sony-Xperia-Z3/phones/9550,8764

suraya bakinca sadece fotograf daha iyi gibi duruyor hatta z3un pil daha ii gibi.

fotoyla pek isim yok.
Mesaj tarihi:
forum yine salaklaştı ya, modere edilen bir şeyler saçmalıyor

buradan bakabilirsin :

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7534&idPhone2=6539

kamera ve barnak izi dışında dişe gelir bir farklılık yok
Mesaj tarihi:
bu arada aslinda z3+ z4 olarak adlandirildi sanirim,
3+,5,6 sonra 1,2,3 sirasi ile kullanmak daha iyi olabilir.

ama z5 premium alabiliyorsan al (extended edition, directors cut falan gibi)
ekran daha iyi, islemci daha iyi, bluetooth ve gps yeni jenerasyon pil omru konusunda cok sikinti yasamazsin sony ile. kafana takmaya degmez

aradaki jenerasyon farki bosuna degil gercekten.
Mesaj tarihi:
allahınız varsa sony almayın. dünyanın en kötü servisine sahip dediler inanmadım aldım. sonra işim düştü belamı buldum. hem telefonlar sıkıntılı hem servis berbat. uzak durun allaşkına.
Mesaj tarihi:
z,z2,z3 kullandım yıllardır tek problemim z3 alındıktan 2 ay sonra kulaklık girişinde problem cıktı izmir'de pazartesi servise verdim çarşamba akşamı aldım. Sıfır sorun yaşadım. hepsiyle suya girmişliğim de vardır ayrıca. z2 nin üstüne dökülmeyen şey kalmadı hala canavar gibi.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Z kullanıyorum bende ilk çıktığında almıştım. Tavsiye ederim, Sony güncelleme konusunda bonkör davrandı diyebilirim. Xperia Z5 Premium'da olabilir aslında (tu)
Mesaj tarihi:
yaw hala alamadim
note 4 z3 lg g4 arasindayim
g4 cok isiniyomus
z3 un bazi modelleri patatesmis
note 4 te cikin ve pahali

yaw yapin ayfon kalitesinde bisi alalim yahu
  • Yeni Oluştur...