Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 şimdi böyle bir şey varmış alan eden bilen var mı ? avukata vekalet veriyormuşsun sonra 10 20bin alan varmış geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 o geriye dönük 10 yılda olanlar ki onun için de o dönemdeki faturalarını istiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 faturaların hepsi elektrik dağıtım şirketinde var gider bastırırsın da. 1 fatura kaç lira ki kaçak elektrik bedeli ? 5 lira olsa 5*12 =60 60*10 = 600 lira nasıl 10k alcan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 o 10k olanlar ticari işletmeler olaiblir onların faturalar yüklü olduğu için kaçak da ona göre yansıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 10k 10 kdır abi birde avukata vekalet veriyormuşsşun avukatta parasını devletten alıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Bizim faturada 15 yazıyordu bikeresinde 160TL elektirik faturası idi ona göre hesaplayın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 mişler, muşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 vay arkadaş kaçağı da faturanın miktarına göre mi paylaştırmıslar o da iyimiş adasfa cok cakal lan devletimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 hmm ben de son iki yılın faturası duruyor bakayım kaç para olmuş bu arda artık yeni faturlarda kaçak bedeli diye görünmüyor değil mi? başka bişi dediler onlara da yinr kesiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 demek bunu vermemek için adını değiştirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 applev0dka said: vay arkadaş kaçağı da faturanın miktarına göre mi paylaştırmıslar o da iyimiş adasfa cok cakal lan devletimiz vergi gibi ayni iste % kesiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Llama said: 10k 10 kdır abi birde avukata vekalet veriyormuşsşun avukatta parasını devletten alıyormuş Yok yanlis biliyorsun. Devletten 10k aliyosun bi de avukat sana hediye olarak kendi cebinden 10k veriyor. Vekalet ucreti de neymis lafa para mi odenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Glatheros said: Yok yanlis biliyorsun. Devletten 10k aliyosun bi de avukat sana hediye olarak kendi cebinden 10k veriyor. Vekalet ucreti de neymis lafa para mi odenir du avukata sordum bunu niye devletten alıyorlar diye parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Dövlet avkata bokmiyr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 avgat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Hmm şimdi bende yeni faturaya baktım Artık şunlar var extra ; -iletim -dağitim -perakende sat hiz. -psh say. -güç aşımı Bunlara para istiolar :) en yüksek dağıtım oda 16TL 160TL lik faturada Bu arada halen trt Payı kesiolar 1.6 TL bune lan her ay en az 10milyon TL pay yapar bu salkfjaslkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar