Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 köylü zenginleri bile akıllandı abi, şöyle bi zevksizlikte yaşamaz hiçbir köylü. az çok grohesinden franke sine mal biliyolar. bu bildiğin derme catma yapılmış ev işte. herhangi bir albenisi yok mimarisinin de. içini baştan aşağı sıfırlasan dışına ne yapacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 ben alsam direkt... ha ona verecegim paranin dortte biri ile makul bir yerlesim yeri yapip geri kalan 750k euro ile 500 u ile portekiz oturumu 250 si ile de dunya turu yapabilirim tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 albenisi var abi var. dünyayı kendi sadece kendi açından görmekten sıyrıl. çaprazdan çektiğim fotoda üst oval balkon bildiğin masallardaki prenses balkonu. şunu görüp dibi düşecek bir sürü prenses sendromuna kapılmış bayan bulabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 pempe panjur yok ..olaydi belki derdim .. o zaman tam bahcevanli soforlu ahcili dekoru olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 bayan değil abi kadın allahını seversen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Mal said: albenisi var abi var. dünyayı kendi sadece kendi açından görmekten sıyrıl. çaprazdan çektiğim fotoda üst oval balkon bildiğin masallardaki prenses balkonu. şunu görüp dibi düşecek bir sürü prenses sendromuna kapılmış bayan bulabilirim. abi zaten içimin yndığı konu bu evin satılabilir olduğu. cidden bunu alan kayserililer çıkar yani. getirip buraya koyman ilginç olmuş sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 forum disina satilmistir arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 niye bayan değil bu düzeltme neden yapılıyor onu anlamıyorum. var mı açıklaması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 muhabbet dönsün diye koydum tabiki. sequo yuda banladınız kim alacak bunu paticikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 nik post uyumu bu olmamalı abi. yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 tam bir görgüsüzlük abidesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Mal said: niye bayan değil bu düzeltme neden yapılıyor onu anlamıyorum. var mı açıklaması? bayan baydan türetilen bir kelime. Kadınların erkeklerden yaratıldığı dolayısı ile aşağılık varlıklar olduğunu düşünen tipler var. özellikle AKP bayan'ı bu yüzden pompalıyor. O yüzden kadın erkek eşitliğine inanlar Kadın diyor, öküzler bayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 hayır abi biri sıfat biri isim. nereden ne uydurdun remus yine ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 utanç üstüne utanç yaşıyoruz ya. kara pazartesi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Ne çakalsınız ya. Konuyu baltalayıp 500000 € ye satın alacaksınız. Sonra prensesime diye eşlerinizle, kız arkadaşlarınızla romantiklik olsun diye ay ışığı altında balkon sefası yapacaksınız. Yalnız balkonda şömine var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 ben bayana söyledim saçını uzatsın diye, alır almaz balkondan sallatacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 kuzu postu var olur mu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Esh said: hayır abi biri sıfat biri isim. nereden ne uydurdun remus yine ya. Açıklaması böyle az Feministlerle takılınca öğreniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Esh said: utanç üstüne utanç yaşıyoruz ya. kara pazartesi resmen sdfddsaf abi sen niye böyle oldun? son 1 senedir felan takip ediyorum dikkatimi çekiyor, herkese herşeye karşı tavrın bu. bildiğin, değişmez düşündüğün kesin doğrulara inancını sarsacak travmatik bir olay yaşamışsın yakın zamanda da devamlı o doğruları korumaya çalışıyor olmanın getirdiği bir tavır içinde gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 lütfen sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Remus said: Esh said: hayır abi biri sıfat biri isim. nereden ne uydurdun remus yine ya. Açıklaması böyle az Feministlerle takılınca öğreniyorsun. bagyan ın çıkış noktası, hödüklerin de yer yer nazik olmaya çalışmalarından kaynaklanıyor. evde karısına "sus la bayan" mı diyerek eziyor bu adam? ama toplum içinde bir nebze de olsa begyan ı kullanıp tepki çekmemeye çalışıyor. -du. son zamanlarda bagyan konuşma bagyanlığını bil gibi üste çıkmaya başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Valvyn said: Brazzers villalari gibi pokjaosjdoıpajoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 bayan bayan konusmayin soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 yok abi onun sebebi aşağılık kompleksi. bayan silinse kadın yerleşse bir süre sonra seksüel betimleme var bunda diye karşı çıkmaya başlarlar. toplum yapısı suçlu bunda tabi suçlamıyorum hak veriyorum. türkçede her kelimede bayan belirtilirken bay tanımlamasının sonuna ek getiriliyor zaten. onları nasıl değiştircez. müdür-müdüre gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 halbuki dişi ne güzel bir kelimedir. ona da hayvanmıyız biz diye karşı çıkılıyor. hayır bitkinin de dişisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar