Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yazık oldu o kadar insana.. Ama anlam veremediğim şey şu.. Bu kadar eziyet çektiğini iddia eden bir topluluk nasıl olur da başka bir topluluğa eziyet eder hiç çekinmeden.. Hadi yapıyorsun o zaman sana yapılan hakkında hala şikayette bulunmayacaksın..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 27 Ocak 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yoktu, tutsa avantajsız duruma geçerdi.[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 o zmnlarda tutmasını gerektırecek bı durumda yoktu ki hala yok?[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yep.[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bu hitler sempatisi nerden geliyo beyler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 O tarihlerde yahudiler zenginmiş..(halen öyle) Nüfusu azaltıp zenginliği çoğaltmak.. = kişi başına düşen zenginliği arttırmak Yahudileri öldür mallarına el koy.. nüfus azalsın mal artsın.. mm zekice.. ama yerleri kirletmeden yapmak lazım tabi. saygı duyuyorum.. acımasızca yada değil tartışılır..[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bende hitlerin zekasına saygı duyuyorum ama bunu yapan insan olamaz. [spo1= achtung kalbi kaldırmayan bakmasın][/spo] [signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 27 Ocak 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 askerliğime az kaldı........[signature][hline]BLooD SKuLLs New clan.....made in DİEZ.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 turkler icin ne hayirli is yapmis bu hitler ben onu anlamiyorum esas bu kadar avukati var bizim ulkemizde bu adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 kim avukatlığını yapıyo ya ne diyosunuz? herif zeki karşı çıkan var mı olayı aşmış zamanında, herkesin iyi kotu yanları vardır, herif faşistin de tekiymiş, bu bi avukatlık diil, sadece aynısı şu anki zamanımızda oluyo diyorum, tek guc amerikanın yaptığı.[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Cthulhu_, 27 Ocak 2005 20:29 tarihinde demiş ki: yazık oldu o kadar insana.. Ama anlam veremediğim şey şu.. Bu kadar eziyet çektiğini iddia eden bir topluluk nasıl olur da başka bir topluluğa eziyet eder hiç çekinmeden.. Hadi yapıyorsun o zaman sana yapılan hakkında hala şikayette bulunmayacaksın.. katılmadan edemeyeceğim... :tup: Ayrıca o fotoyu mümkünse kaldırın. Veya spoiler yapın. benim için bir problem yokta normalden fazla etkilenenler olabilir...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Şimdi uyandım başlık açıcaktım ki açılmış. Cumhuriyetten alıntı yapıyorum. 20 dakikada 2 bin kişi Orada yaşananlar birçok kez beyazperdeye yansıdı... Hele ailesiyle birlikte ölüm kampına götürülen yahudi bir kitaçının küçük oğluna anlattığı koca yalanı kim unutabilir ki? Baba ölüm kampına vardığında kendisine devasa bir tank verileceğini söyler. Hem de oyuncak değil sahici bir tanktır bu. Çocuk bu yalana kanar... Kendi küçük dünyasında tankın verileceği günleri ve babasının aldığı puanları sayar... İtalyan Roberto Benigni'nin ünlü "Hayat Güzeldir" filminin sonunda tank gelir. Ama gelen babasının kazandığı değil ölüm kampından geriye kalanları kurtaracak Rus tanklarıdır. Ve ne yazık ki babası artık yaşamamaktadır!.. Evet... Naziler, 1939'da işgal ettikleri Polonya'da, 1945'e kadar 7 ölüm kampı kurdu. Bu topraklardaki bu kamplara kapatılar 7.5 milyon insandan 6.7 milyonu ya gaz odalarında, ya yorgunluk, ya açlık, ya hastalık, ya aşırı çalışma ya da işkence gibi nedenlerle yaşama veda etti. Kulmhof... Belzec... Sobibor... Majdanek... Treblinka... Stutthof... Ve Auschwitz!... Ölüm kamplarının en ünlüsü!... "Ününü" burada Nazilerce öldürülen bir milyondan fazla insandan alıyor!.. Yirminci yüzyılın büyük utancı!.. Naziler Polonya'da 1940-1945 arasında kurdukları Auschwitz ile Birkenau'da, Kızıl Ordu askerlerinin 27 Ocak 1045'teki müdahalesinden önce 1 milyondan fazla insanı öldürdü. 1940'ta ilk önce Auschwitz kuruldu. 1941'den son Auschwitz'e Birkenau'yu da kattılar. Ve "ölüm bölgesini" geliştirdiler. Krematoryumlara gaz odalarını eklediler. İnsanlar ölüm kampında hayvanların taşınması için yapılan vagonlarda getirildi. Vagonları taşıyan demiryolunun son durağı ise gaz odalarıydı... Birkenau'daki ölüm makinesi olan gaz odaları ve krematoryumlar, ""optimal yarar kaygısıyla tasarlanmıştı! Esirler soyunmak için yeraltındaki bir "vestiyere gönderildikten sonra, resmi versiyonuyla "duş almak" için ikinci salona itiliyordu. Duşlardansa su yerine "Ziklon B" gazı akıyordu... 20 dakika içinde 2 bin kişiyi öldürmek için 5-7 kilogram Ziklon B kullanılıyordu. Bugün Nazilerin İkinci Dünya Savaşı'nda Polonya'da kurduğu Auschwitz temerküz kampından kurtuluşun 60. yıldönümü... Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelecek liderler, kampın Rus askerleri tarafından kurtarılışının 60. yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek anma törenine katılacak. Törene katılamayacak isimlerden biri olan ABD Başkanı George Bush ise dün yaptığı yazılı açıklamayla Amerikan halkından Auschwitz toplama kampının kurbanlarını unutmamasını istiyordu. Peki... 21. yüzyılın büyük utancını, başına hala bombalar yağan Irak halkının derin acısını hangi dünyalı unutacak!...[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ha, gelip de yok taraflı yok bikbik demeyin. Ortada katledilen 1.5 milyon insan varsa, bunun taraflısı tarafsızı olmaz. said: fedaykin, 27 Ocak 2005 17:18 tarihinde demiş ki: Az hümanist olup ele geçirilen alman hastanesinde ibreti alem için alman askerlerinin kafalarının kesilip yere onlarla gamalı haç çizilmesini destekleyin :) Pardon o insanlığa karşı suç değildi ve Nuremberg mahkemelerinin konusu dışındaydı. Haklısın abi, sonrasında o kin duygusuyla yanlış şeyler yapıldı. Onların da cezalandırılması gerekirdi. Ama yanlışa yanlışla cevap verilmesi, Almanlar'ın yaptığını yanlıştıktan çıkarmaz.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 27 Ocak 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yahu ben hala anlamıyorum. hadi tahudileri sevmiyosun ve seni hedefin olmuş. da kardeşim neden böyle *değişik* yöntemler uygularsın. bas bombayı gitsin.[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bomba ile öldürmenin ne zevki var işkenceyi görceksin olaya renk katacaksın. *!Sadist mod on*[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sen intikam kin nefret sözcüklerini bilir misin tunch abi... Ölüm intikam için kolay yoldur. Eziyet çektirmek daha psikopatların daha hoşuna gidiyor...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bir de Maedhros_Laorx duyarlılığın için şahsım adına teşekkür ederim...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hmm evet hitlerin o eski hatıralarını unutmuşum birden.[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Orada yaşananlar birçok kez beyazperdeye yansıdı... Hele ailesiyle birlikte ölüm kampına götürülen yahudi bir kitaçının küçük oğluna anlattığı koca yalanı kim unutabilir ki? Baba ölüm kampına vardığında kendisine devasa bir tank verileceğini söyler. Hem de oyuncak değil sahici bir tanktır bu. Çocuk bu yalana kanar... Kendi küçük dünyasında tankın verileceği günleri ve babasının aldığı puanları sayar... İtalyan Roberto Benigni'nin ünlü "Hayat Güzeldir" filminin sonunda tank gelir. Ama gelen babasının kazandığı değil ölüm kampından geriye kalanları kurtaracak Rus tanklarıdır. Ve ne yazık ki babası artık yaşamamaktadır!.. Hollywood yapımı bir filmi kanıt olarak göstermene gülüyorum.Hollywood;daki şirketlerinin çoğunun Amerikan Yahudilerinin elinde olduğu bilinen bir şey.Roberto Benigni Asterix ve bilimum güzel oynadığı filmde hiç ödül almamış olmamasına karşın ;Hayat Güzeldir.; Gibi filmin amacı duygusal art niyet taşıyan bir filmden aldığı ödülleri sıralarsak; 1998: Cannes Film Festival Grand Prix - La Vita e Bella/Life Is Beautiful 1998: David di Donatello Ödülü - En iyi erkek oyuncu, La Vita e Bella/Life Is Beautiful 1998: David di Donatello Ödülü - En iyi yönetmen, La Vita e Bella/Life Is Beautiful 1998: David di Donatello Ödülü - En iyi görüntü, La Vita e Bella/Life Is Beautiful (Vincenzo Cerami ile birlikte) 1998: European Film Academi Ödülü - En iyi görüntü, Life Is Beautiful/La Vita e Bella 1998: European Film Academi Ödülü - En iyi erkek oyuncu, Life Is Beautiful/La Vita e Bella 1998: National Board of Review Ödülü - Özel başarı ödülü, Life Is Beautiful/La Vita e Bella 1998: San Diego Film Critics Ödülü - En iyi yabancı film, Life Is Beautiful 1998: Online Film Critics Ödülü - En iyi yabancı film, Life Is Beautiful 1998: Lumiere de Paris - En iyi yabancı film, Life Is Beautiful 1998: Dallas-Fort Worth Film Critics Association - En iyi yabancı film, Life Is Beautiful 1999: Amerikan Komedi Ödülü - Bir filmdeki en komik adam, Life Is Beautiful 1999: Screen Actors Guild Ödülü - En iyi erkek oyuncu, Life Is Beautiful 1999 - Oskar - En iyi erkek oyuncu: Life Is Beautiful Peki bu filmin çıktığı yıl olan 1998 de çıkan ve daha başarılı olan filmlerin hiçbir ödül almamasının sebebi ne idi? Böylesine sıradan bir yapımdan,bu kadar ödül almasının arkasında bazı kişilerin böyle olmasını istemiş olmasından başka ne yatabilir? said: Evet... Naziler, 1939'da işgal ettikleri Polonya'da, 1945'e kadar 7 ölüm kampı kurdu. Bu topraklardaki bu kamplara kapatılar 7.5 milyon insandan 6.7 milyonu ya gaz odalarında, ya yorgunluk, ya açlık, ya hastalık, ya aşırı çalışma ya da işkence gibi nedenlerle yaşama veda etti. Katyn Ormanları skandalını hatırlatmayı istedim bir anda.Nürnberg’in tuttuğu delillere göre Nazi Subayları tarafından Nisan ayında katledilen 1000 i aşkın Polonyalı yahudinin ölümünden alman nazi subayları suçluydu.O zaman göre gereken cezalar subaylara verildi,ancak yıllar sonra ortaya çıkacaktıki Nisan ayında ve sonrasında Katyn Ormanları Kızıl ordunun elindeydi ve katliamları yapanda kızıl ordunun kendisiydi.Yıllar sonra bunu rus subaylarıda kabul etti,ancak Nürnberg ve aşağılık hukuk yandaşlarının yanına kar kaldı bu olay. said: Kulmhof... Belzec... Sobibor... Majdanek... Treblinka... Stutthof... Ve Auschwitz!... Ölüm kamplarının en ünlüsü!... "Ününü" burada Nazilerce öldürülen bir milyondan fazla insandan alıyor!.. Yirminci yüzyılın büyük utancı!.. Naziler Polonya'da 1940-1945 arasında kurdukları Auschwitz ile Birkenau'da, Kızıl Ordu askerlerinin 27 Ocak 1045'teki müdahalesinden önce 1 milyondan fazla insanı öldürdü. 1940'ta ilk önce Auschwitz kuruldu. 1941'den son Auschwitz'e Birkenau'yu da kattılar. Ve "ölüm bölgesini" geliştirdiler. Krematoryumlara gaz odalarını eklediler. İnsanlar ölüm kampında hayvanların taşınması için yapılan vagonlarda getirildi. Vagonları taşıyan demiryolunun son durağı ise gaz odalarıydı... Birkenau'daki ölüm makinesi olan gaz odaları ve krematoryumlar, ""optimal yarar kaygısıyla tasarlanmıştı! Esirler soyunmak için yeraltındaki bir "vestiyere gönderildikten sonra, resmi versiyonuyla "duş almak" için ikinci salona itiliyordu. Duşlardansa su yerine "Ziklon B" gazı akıyordu... 20 dakika içinde 2 bin kişiyi öldürmek için 5-7 kilogram Ziklon B kullanılıyordu. Bugün Nazilerin İkinci Dünya Savaşı'nda Polonya'da kurduğu Auschwitz temerküz kampından kurtuluşun 60. yıldönümü... Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelecek liderler, kampın Rus askerleri tarafından kurtarılışının 60. yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek anma törenine katılacak. Törene katılamayacak isimlerden biri olan ABD Başkanı George Bush ise dün yaptığı yazılı açıklamayla Amerikan halkından Auschwitz toplama kampının kurbanlarını unutmamasını istiyordu. Peki... 21. yüzyılın büyük utancını, başına hala bombalar yağan Irak halkının derin acısını hangi dünyalı unutacak!... Daha öncede yazmıştım;tekrar gönderiyorum. Nürnberg duruşmalarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: tunch, 27 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: yahu ben hala anlamıyorum. hadi tahudileri sevmiyosun ve seni hedefin olmuş. da kardeşim neden böyle *değişik* yöntemler uygularsın. bas bombayı gitsin. Tam tersini düşünüyorum adamlar işlerini biliyomuş, 2000 kişi için 5-6kilo Ziklon B maddesini kullanmak varken niye cephane harcasın? [spo1=pfff]hatta sabun imalatı bile yapmışlar,yani herkezi yakmamışlar..çalıştırmadan vücudunu kullanmışlar.aklım almıyo yaa....[/spo] said: asinanyavuz, 27 Ocak 2005 21:50 tarihinde demiş ki: bir de Maedhros_Laorx duyarlılığın için şahsım adına teşekkür ederim... sp yapıcaktım fakat unutmuşum.saol hatırlattın.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Apache, simdi sen diyorsun ki 1,5 milyon kisi oldurulmedi, ortadan kayboldular, buharlastilar? SS subaylarinin aciklamalari var, oradan kurtulmus esirlerin anlattiklari var. En basitinden Anne Frank'in gunlugu var mesela. Tamam, senin de dogrularin yanlislarin vardir. Ama olen milyonlarca insanin hayatini boyle hice sayman ve bir ruhhastasinin sapkin fikirleri sonucunda hayatlari kararan milyonlarca aileyi hayal urunu gibi gostermeye calisman gercekten cok yanlis[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 27 Ocak 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 "Hayat güzeldir" gibi etkileyici bir filmin ne kadar kötü olduğunu göstermek için aldığı ödülleri sıralaman ilginç olmuş tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Apache, 27 Ocak 2005 21:57 tarihinde demiş ki: Peki bu filmin çıktığı yıl olan 1998 de çıkan ve daha başarılı olan filmlerin hiçbir ödül almamasının sebebi ne idi? Böylesine sıradan bir yapımdan,bu kadar ödül almasının arkasında bazı kişilerin böyle olmasını istemiş olmasından başka ne yatabilir? Bir de, su yazi cok cirkin ve sacma olmus. Ne zamandan beri bir film otoritesisin de filmlerin guzelliklerine sen karar veriyorsun Apache. Hayat Guzeldir benim hayatimda izledigim en guzel filmlerden biridir.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Çok ilginç. tarihte GERÇEKTEN neler olduğunu bilemememiz ne kadar acı... İnsanlar hiç düşünmeden tarihi değiştiriyorlar... (Bu arada felaket kafamı karıştırıyorsunuz. Sayısalcı bir öğrenci olarak [FL 1 Öğrencisi] Dünya tarihi mi acaba falan demeye başlattınız beni...)[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Asinan, ben Sabanci'da okuyorum ve bizde bolum 3. sinifta kesin olarak seciliyor. Bilgisayar muhendisligi ve matematik yandal diye girdim. Ama su an social and politic sciences essek gibi ilgimi cekiyor, tutuyorum kendimi bi delilik yapmayayim diye eheh[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar